تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس چهل روز خود را براى خدا خالص كند چشمه هاى حكمت از قلب وى بر زبانش جارى مى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869823649




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رنگ‌آميزي ديوارنگاره‌هاي بزرگ با روبات‌هاي نقاش


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: رنگ‌آميزي ديوارنگاره‌هاي بزرگ با روبات‌هاي نقاش
روبات‌ها كارهاي بسياري را انجام مي‌دهند كه پيشتر تنها توسط انسان‌ها انجام مي‌شد


مترجم: علي طالبي
روبات‌ها كارهاي بسياري را انجام مي‌دهند كه پيشتر تنها توسط انسان‌ها انجام مي‌شد؛ از كشاورزي گرفته تا رانندگي ماشين، اما محققي در دانشگاه دارتماوس به همراه همكارانش اسپري رنگ «هوشمندي» اختراع كرد كه به شكل روباتيك مي‌تواند عكس‌هايي را به عنوان ديوارنگاره بازسازي كند.
اين تكنيك كامپيوتري كه در اساس عكس را با اسپري رنگ‌آميزي مي‌كند، به نظر نمي‌آيد كه موجي از گرافيتي‌هاي غول‌پيكر به راه اندازد، اما مي‌تواند در بافت ديجيتال، هنرهاي بصري و ديجيتال، سبك‌سازي هنري و ساير كاربري‌ها استفاده شود.   اين يافته‌ها در مجله كامپيوتر و گرافيك چاپ مي‌شوند. اسپري «هوشمند» چرخش تازه‌اي در نقاشي - به كمك كامپيوتر- است كه خاستگاه آن به اوايل دهه ۷۰ برمي‌گردد و موضوعي است كه دانشمندان و محققان زيادي درباره آن كار كرده‌اند.
از آنجايي كه رنگ‌آميزي با اسپري ارزان بوده و به آساني انجام مي‌شود، ساخت ديوارنگاره‌هاي غول‌پيكر در فرهنگ شهري مدرن بسيار رايج شده است. با اين وجود، رنگ‌آميزي ديوارهاي ساختمان‌ها و ساير سطوح بزرگ مي‌تواند به لحاظ تكنيكي و اجرايي حتي براي هنرمندان ماهر نيز بسيار دشوار باشد. محققان مي‌خواستند راهي براي كمك به غيرهنرمندان پيدا كنند تا عكس‌هاي دقيقي را با استفاده از رنگ‌آميزي با اسپري بازسازي كنند. بنابراين، آنها سيستمي كمك- كامپيوتري را طراحي كردند كه از يك قوطي اسپري رنگ معمولي استفاده مي‌كند، موقعيت قوطي را نسبت به ديوار يا بوم رديابي كرده و تشخيص مي‌دهد كه چه تصويري را «مي‌خواهد» رنگ كند. همانطور كه شخص اسپري رنگ از پيش طراحي شده را در اطراف بوم مي‌چرخاند، سيستم به طور خودكار دكمه اسپري را روشن-  خاموش مي‌كند تا آن تصوير خاص را به عنوان نقاشي اسپري بازسازي كند.
اين مدل سريع و سبك است و شامل دو دوربين و مكعب با كد رديابي و يك قطعه محرك براي قوطي اسپري است كه به يك ايستگاه سه بعدي رنگي متصل شده است. دستور رنگ‌آميزي از طريق راديو مستقيماً به يك موتورِ فرمان يار متصل است كه دهانك اسپري را فعال مي‌كند. الگوريتمِ زمان واقعي كه روي كامپيوتري در همان نزديكي كار مي‌كند، مقدار مناسب از رنگ موجود را براي رنگ‌آميزي مكان مورد نظر تعيين مي‌كند. نتيجه نهايي اينكه نقاشي همراه با تكان دادن اسپري به اطراف شكل مي‌گيرد، بي‌آنكه لازم باشد كاربر تصوير را از پيش بشناسد. به دليل دشواري اجازه گرفتن از مسئولان دانشگاه براي رنگ‌آميزي ديوارهاي اين مكان، محققان، سيستم نقاشي خودكاري روي صفحات بزرگ كاغذي را آزمايش كردند كه به نقاشي‌هاي سايز بزرگ متصل مي‌شود. اگرچه اين روش در حال حاضر تنها نقاشي روي سطوح مسطح را حمايت مي‌كند، يكي از مزاياي اين روش جديد در برابر نقاشي استاندارد اين است كه اين تكنيك را مي‌توان روي سطوح نقاشي خميده و پيچيده‌تري به كار برد.
وژسيه جاروز، دانشيار علوم كامپيوتري در دانشگاه دارتماوس كه پيشتر دانشمند محقق ارشد در مؤسسه ديزني ريسرچ شهر زوريخ بود، مي‌گويد: «به طور معمول، روش‌هاي نقاشي به كمك- كامپيوتر محدود به كامپيوتر هستند.‌» او مي‌افزايد: «در اين پژوهش، ما نشان مي‌دهيم كه با تركيب گرافيك كامپيوتري و تكنيك‌هاي بصري كامپيوتري مي‌توان از اين فناوري كمك‌رساني حتي براي چنين مديوم نقاشي سنتي‌اي نيز استفاده كرد و سبكي غيرقراردادي از بافت ديجيتال خلق كرد. رويكرد ياري‌رساننده ما در اين كار، نوعي نسخه مدرنِ «نقاشي با اعداد» براي رنگ‌آميزي با اسپري است. از آن مهم‌تر، ما مي‌خواستيم جنبه‌هاي زيبايي‌شناسانه نقاشي اسپري فيزيكي و تجربه‌ملموسِ در دست گرفتن و تكان دادن قوطي اسپري را در ضمن توانمندسازي كاربران تازه كار براي آفرينش اثري هنري تقويت كنيم.»
منيع: ساينس ديلي


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن