تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):ایمان به صرف ادعا و آرزو نیست، بلکه ایمان آن است که خالصانه در جان و دل قرار گیرد و ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868076136




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرداخت یارانه نقدی کمر دولت را شکسته


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پرداخت یارانه نقدی کمر دولت را شکسته




نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس نهم گفت: نباید برای حمایت ویژه از اقشار کم درآمد و پرداخت نقدی بیشتر به آنان به دولت فشار آورد، تامین منابع برای هر دولت یازدهم و هر دولت دیگری کمرشکن است.





خبرگزاری ایسنا: نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس نهم گفت: نباید برای حمایت ویژه از اقشار کم درآمد و پرداخت نقدی بیشتر به آنان به دولت فشار آورد، تامین منابع برای هر دولت یازدهم و هر دولت دیگری کمرشکن است.

بیژن نوباوه خاطرنشان کرد: تعریف دهک‌ها تعریف دقیقی نبود. شناسایی افراد با درآمد ماهانه 3 میلیون تومان تعریف دقیقی نبود. از ابتدا هم وقتی صحبت از تعیین درآمد افراد شد قرار بود افراد با درآمد پایین شناسایی شوند اما این کار از ابتدا با موانعی روبرو شد.

وی در توجیه حذف سه دهک پردرآمد از شمول یارانه‌بگیران، گفت: دلیلی نداشت دهک‌های پردرآمد همچنان یارانه نقدی بگیرند به بیان روشن‌تر در شرایط فعلی اقتصاد شاید بیش از 60 درصد جامعه احتیاجی به یارانه نقدی نداشته باشند حتی 40 درصد بقیه نیز امورات‌شان با 45 هزار و 500 تومان نمی‌گذرد. افراد بی‌سرپرست و زنان سرپرست خانوار با چند فرزند و شوهر معتاد با یارانه نقدی کجای مشکلات‌شان را حل می‌کنند؟

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس نهم ادامه داد: به این افراد جامعه باید حداقل ماهی 200 هزار تومان پرداخت شود تا بتوانند زندگی‌شان را اداره کنند اما منابع مالی برای این کار وجود ندارد به همین دلیل پیشنهاد حذف سه دهک از شمول یارانه‌بگیران به تصویب مجلس رسید تا بخشی از درآمد 48 هزار میلیارد تومانی هدفمندسازی آزاد شود تا این منابع صرف اجرای قانون شود.

نوباوه متذکر شد: در همه دنیا، یارانه پرداخت می‌شود اما شکل آن در کشورهای مختلف متفاوت است. در برخی کشورها به تولید، در برخی کشورها به بهداشت و درمان و در برخی کشورها به آموزش و پرورش و آموزش عالی پرداخت می‌شود اما یارانه نقدی فقط به این شیوه در ایران پرداخت می‌شود. البته این یارانه فایده‌ای هم برای نیازمندان ندارد اما مبلغ بسیار سنگینی را بر دوش دولت می‌گذارد.

مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: نباید برای حمایت ویژه از اقشار کم درآمد و پرداخت نقدی بیشتر به آنان به دولت فشار آورد. چرا که تامین منابع این کار برای هر دولتی کمرشکن است البته به عنوان یک طرح می‌توان دهک‌های بسیار محروم جامعه را از نظر پرداخت نقدی پوشش بیشتری داد اما دولت منابع مالی کافی در اختیار ندارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا شناسایی سه دهک پردرآمد امکان‌پذیر است، گفت: با تعدیل یارانه نقدی در مرحله اول کمک بزرگی به بودجه وزارت بهداشت و درمان شد. این وزارتخانه برای بودجه سالجاری هم اعلام کرد با 5000 میلیارد تومان کسری روبروست. دولت همانطور که در مرحله اول ثروتمندان را شناسایی و حذف کرد در مرحله دوم نیز می‌تواند با تکمیل بانک‌های اطلاعاتی سه دهک پردرآمد را حذف کند.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس نهم تاکید کرد: با حذف سه دهک پردرآمد جامعه تصمیم درستی برای تقویت بودجه دستگاه‌های حمایتی و تولیدی گرفته شد.

نوباوه در عین حال گفت: اگر محل هزینه‌کرد یارانه‌ها توسط کمیسیون تلفیق هم به تبصره 14 لایحه دولت اضافه نمی‌شد، دولت بر اساس اجازه‌ای که در قانون هدفمندسازی یارانه‌ها داشت، می‌توانست اقدام به حذف دهک‌ها و مدیریت این منابع براساس قانون مذکور کند.







تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن