واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دو خبر از جشنواره بينالمللي آخرين منجي
خبرگزاري فارس: دريافت بيش از هفت هزار اثر مهدوي توسط جشنواره آخرين منجي و برگزاري نخستين نشست همانديشي مديران شبكههاي ماهوارهاي پيرامون موضوع مهدويت، عنوان دو خبر از جشنواره بينالمللي آخرين منجي است.
به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از ستاد خبري نخستين جشنواره بين المللي آخرين منجي، تا كنون بيش از هزار وبلاگ، هزار اثر ادبي، پنج هزار موسيقي راديويي، صدها مقاله، و حدود 100 نماهنگ، فيلم كوتاه، و نرم افزار چند رسانهاي از طريق سايت www.LSF.ir و همچنين پست به دبيرخانه دائمي جشنواره بين المللي آخرين منجي ارسال شده است.
حامد جواد زاده؛ مدير روابط عمومي اين جشنواره با اشاره به دريافت بيش از هزار وبلاگ، هزار اثر ادبي، صدها مقاله، و حدود 100 نماهنگ، فيلم كوتاه، و نرم افزار چند رسانه اي توسط دبيرخانه جشنواره ، آخرين مهلت ارسال آثار را 26 تير ماه دانست و گفت: بر اساس نظر شوراي هماهنگي جشنواره با توجه به حجم بالاي آثار رسيده مهلت ارسال آثار تمديد نخواهد شد.
جوادزاده در اولين نشست از سلسله جلسات هم انديشي مديران شبكه هاي ماهواره اي جهان اسلام پيرامون مهدويت به معرفي فعاليت هاي جشنواره پرداخته و گفت: دبيرخانه دائمي جشنواره بين المللي آخرين منجي در نيمه شعبان سال گذشته با همت مرحوم جناب آقاي مهندس هنردوست (ره)؛ قائم مقام سابق سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران افتتاح شد، و علاوه بر برگزاري بيش از هفتاد نشست و همايش در حوزه هاي مهدوي، برگزاري نخستين جشنواره علمي، فرهنگي، هنري و چند رسانه اي آخرين منجي را دستور كار خود قرار داد.
وي در ادامه از تشكيل كميته جديد موسيقي و نمايشنامه با همت معاونت صداي سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران خبر داد و گفت: با توجه به تاثير موسيقي و آوا و نوا بر عموم افراد جامعه و خصوصا جوانان بر آن شديم تا در اين حوزه نيز پذيراي آثار باشيم.
مدير روابط عمومي نخستين جشنواره بين المللي آخرين منجي افزود: تاكنون حدود پنج هزار اثر در حوزه موسيقي و نمايشنامه توسط تهيه كنندگان و ساير دست اندركاران راديو تهيه شده و در اختيار جشنواره قرار گرفته است.
وي در پايان از كليه مديران ماهواره اي جهان اسلام در خواست كرد كه كليه آثار توليد شده در حوزه مهدويت را به زبان هاي فارسي، انگليسي و عربي به دبيرخانه دائمي جشنواره ارسال نمايند تا ضمن همكاري در تكميل بانك آثار حوزه مهدويت، از امكانات و تسهيلات ويژه سازمان صدا و سيما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، سازمان ملي جوانان و حوزه هنري استان تهران برخوردار شوند.
اولين جلسه هم انديشي مديران شبكههاي ماهوارهاي پيرامون موضوع مهدويت 23 خرداد ماه سال جاري در سالن همايش هاي شبكه خبري برنا برگزار شد.
* نخستين نشست هم انديشي مديران شبكه هاي ماهواره اي پيرامون موضوع مهدويت برگزار شد
اولين جلسه از سلسله نشست هاي مديران شبكه هاي ماهواره اي جهان اسلام پيرامون موضوع مهدويت با حضور سعيد غفاري؛ مدير كل سيماي انگليسي شبكه سحر، البدران؛ رئيس شبكه المعارف قم، نجفي؛ رئيس شبكه ماهواره اي هادي تي وي، احسان حلمي؛ رئيس مركز جهاني آل البيت (ع)، حميد بغدادي و ساعدي؛ از شبكه الفرات عراق، صفوي؛ استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات، سيد حامد حسيني؛ محقق، پژوهشگر و استاد حوزه و دانشگاه، و محمد صادق افراسيابي؛ دبير اجرايي جشنواره بين المللي آخرين منجي، بيست و سه خردادماه سال جاري در محل سالن همايش هاي شبكه خبري برنا تشكيل شد.
در ابتداي اين نشست كه به همت دبيرخانه دائمي جشنواره بين المللي منجي برگزار شد، محد صادق افراسيابي؛ دبير اجرايي اين جشنواره هدف از برگزاري چنين جلساتي را هم انديشي پيرامون راهكارهاي طرح هر چه موثرتر موضوع مهدويت از بستر رسانه ها عنوان كرد و خاطر نشان ساخت: در حالي كه غرب در تلاش است از طريق رسانه ها تفكر شيعي را هدف قرار داده، و آن را ضد منجي آخرالزمان جلوه دهد، وظيفه ما اين است كه با درك صحيح شرايط و استفاده بهينه از پتانسيل هاي رسانه اي جهان اسلام حقيقت را آشكار كرده، و تفكر نجات بخش، اميد بخش، و همراه با نشاط مهدويت را در سرتاسر جهان رواج دهيم.
در ادامه، سيد حامد حسيني؛ رئيس سلسله نشست هاي هم انديشي مديران شبكه هاي ماهواره اي جهان اسلام پيرامون موضوع مهدويت، برگزاري جلسات مهدوي را گامي مهم براي اشاعه فرهنگ مهدويت در جهان دانست و بر لزوم ساماندهي شبكه هاي ماهواره اي براي رسيدن به استراتژي واحد رسانه اي در ترويج مهدويت تاكيد كرد.
حسيني، هدف از تشكيل اين جلسه و گردهم آمدن اصحاب رسانه و شبكه هاي ماهواره اي را تشكيل اتاق فكر براي بررسي چگونگي تبليغ رسانه اي مهدويت دانست.
وي ضمن اشاره به ضرورت ايجاد يك سياست واحد مهدوي در ميان شبكه هاي ماهواره اي جهان اسلام، گفت: دو جريان سرخ حسيني و سبز مهدوي شيعه در طول تاريخ معادلات دشمنان را به هم ريخته است. قيام امام حسين در صحراي كربلا انرژي بالقوه سياسي و اجتماعي شيعه است كه با بالفعل شدن اين نيرو بر فضاي اطراف خود اثر مي گذارد. همچنين فرآيند انتظار و رو به آينده مهدوي جريان ديگري است كه تا ابد پويايي، نشاط و آينده اي روشن را ترسيم مي كند.
مدير دفتر قم مركز جهاني حضرت ولي عصر (عج)، با اشاره به توجه بسياري از متفكران حوزه علوم استراتژيك، جنگ رواني و رسانه در غرب به مباحث مهدوي تصريح كرد: با بررسي فيلم هاي كمپاني هاليوود رگه هاي زيادي از مقابله با فرهنگ مهدويت را در آنها به وضوح مي بينيم.
حسيني در ادامه به اقدامات غرب عليه مباني مستحكم شيعه اشاره و تاكيد كرد: غرب علامت سوالي بزرگي نسبت به مباني شيعه در اذهان مردم دنيا ايجاد كرده است به گونه اي كه كسي جرات تحقيق و تفحص نسبت به مباني اجتماعي و سياسي شيعه را نداشته باشد.
وي با اشاره به وجود رگههايي از مسيحيت صهيونيسم در آثار كمپاني هاليوود افزود: هدف از اطلاع رساني و توليد فيلم در كمپاني هاليوود در غرب اين است كه چون ابري جلوي خورشيد انتظار شيعه را بگيرند.
رئيس اين سلسله نشست ها، ايجاد فرهنگ سازي قوي در بحث مهدويت را در گرو برقراري ارتباط بين حماسه حسيني و حماسه مهدوي دانست و خاطر نشان كرد: فرياد يك صداي " اللهم عجل لوليك الفرج" همه مسلمانان ميتواند راهكاري شود تا خداوند تمهيداتي را براي ظهور حضرت ولي عصر (عج) مهيا كند.
انتهاي پيام/ش
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 240]