تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه خداى سبحان را مى شناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804251578




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس دانشگاه یزد: فهم یکسان از اقتصاد مقاومتی در گرو تعریف شاخص هاست


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


رئیس دانشگاه یزد: فهم یکسان از اقتصاد مقاومتی در گرو تعریف شاخص هاست استان‌ها > یزد - رییس دانشگاه یزد با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبر شبکه تابان به معرفی برنامه‌ها و اقدامات عملی دانشگاه یزد در راستای تحقق شعار امسال، پرداخت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، محمد صالح اولیاء در سخنان خود با اشاره به اینکه ارتباط مستقیمی میان اقتصاد دانش‌بنیان و اقتصاد مقاومتی وجود دارد، گفت: یکی از جنبه‌های مهمی که در سیاست‌های کلی دولت در این خصوص نیز دیده شده، توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است. وی گفت: یکی از برنامه‌های مصوب دولت برای اجرای اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش‌بنیان است که مسئولیت آن به وزارت علوم واگذار شده است. در این مورد دانشگاه‌ها این مسئولیت را دارند تا این برنامه را دنبال کنند و نقش عملی خود را باید در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان جستجو کنند. اولیاء اظهار داشت: در راستای اجرای شعار اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل دو جنبه ورود دانش‌آموختگان به صنعت و تاثیرگذاری آنها بر جامعه و انجام پژوهش‌های کاربردی و فناوری می‌تواند به اقتصاد دانش‌بنیان کمک کند.
وی در خصوص اقدامات عملی که دانشگاه‌ها می‌توانند انجام دهند گفت: یکی از محورهایی که دانشگاه‌ها می‌توانند بحث اقتصاد مقاومتی را دنبال کنند اتاق فکر است که این مفاهیم به دلیل بومی بودن باید به جامعه تبیین شود. لزوم تبیین شاخص‌ها برای اقتصاد مقاومتی وی تاکید کرد: همه ما باید بدانیم در این راستا به دنبال چه چیزی هستیم و چه شاخص‌هایی را مبنا قرار می‌دهیم. در این راستا باید معیارها و هدف‌ها و اینکه روی چه شاخص‌هایی توافق داریم، مشخص شود. به گفته دکتر اولیاء شاخص‌هایی که در افق پنج ساله دانشگاه یزد دیده شده، نسبت اعضای هیئت علمی فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان است که در حال حاضر دو ونیم درصد است و طبق اهداف برنامه دانشگاه تا سال ۹۹ باید به شاخص ۱۵ درصد برسد.
وی یکی از اهداف و شاخص‌های مهم دانشگاه را خودکفایی و اینکه بتوانند بخش مهمی از بودجه خود را از طریق درآمدهای اختصاصی خود کسب کنند عنوان کرد. دانشگاه‌های کارآفرین وی با اشاره به اینکه در گذشته دانشگاه‌ها فقط وظیفه آموزش و پژوهش داشتند بیان کرد: درحال حاضر یکی از اهداف، ایجاد دانشگاه کارآفرین است و شاخصی که دانشگاه نسبت به آن سنجیده می‌شود، چه از لحاظ تاثیرگذاری دانش‌آموختگان در صنعت و جامعه و چه از لحاظ ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه‌ها ایجاد کارآفرینی است. تاسیس مرکز فناوری برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان وی در بخش دیگری از سخنان خود به تاسیس مرکز فناوری در دانشگاه در سال گذشته اشاره کرد و افزود: این مرکز محل استقرار شرکت‌هایی متشکل از دانش‌آموختگان و استادان دانشگاه است و در حال حاضر هفت شرکت دانش‌بنیان در این مرکز مستقر است.
وی در ادامه به عنوان نمونه شرکت دانش‌بنیان موتور جستجو‌گر پارسی‌جو را مثال زد و تصریح کرد: این موتور جستجوگر در سطح ملی مطرح است و یکی از شرکت‌های دانش‌بنیانی است که تعداد زیادی از استادان و دانشجویان دانشگاه در آن مشغول به فعالیت هستند.
وی در خصوص اینکه چرا شرکت‌های دانش‌بنیان فقط در حوزه فنی و مهندسی وارد شده گفت: این اعتقاد وجود دارد که همه رشته‌ها پتانسیل تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان را دارند اما این امر ساده نیست و باید تقاضای لازم برای محصولات دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف وجود داشته باشد. تبدیل علم به ثروت و درآمدهای اختصاصی وی با اشاره به تولید ثروت براساس علم گفت:‌ تولید ثروت براساس علم این است که دانشگاه بتواند محصولات خود را در جامعه به فروش برساند و از کنار آن درآمد کسب کند.
وی در پاسخ به این سوال که چه میزان از توانایی‌های علمی در دانشگاه یزد به درآمد تبدیل شده گفت: آخرین شاخص درآمد اختصاصی دانشگاه در این مورد ۲۰درصد است که چهل درصد آن حاصل از پژوهش و فناوری است. دکتر اولیاء درخصوص اینکه دانشگاه یزد در راستای اقتصاد مقاومتی و اینکه در چه زمانی می‌تواند به لحاظ اقتصادی بودجه‌های خود را تامین کند، گفت: اگر درآمد اختصاصی دانشگاه به چهل درصد برسد و بتوانیم حدود ۵۰ درصد از بودجه خود را از این درآمدها کسب کنیم و همچنین اگر سهم درآمدهای پژوهشی را به ۵۰ درصد افزایش دهیم، کار بزرگی انجام داده‌ایم.

کلید واژه ها: استان یزد - اقتصاد مقاومتی -




سه شنبه 31 فروردین 1395 - 22:37:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن