تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842727944




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه از اعتیاد به اینترنت رهایی یابیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چگونه از اعتیاد به اینترنت رهایی یابیم؟
‌یک کارشناس ‌فناوری‌ اطلاعات گفت: از آنجایی‌که در اعتیاد اینترنتی جنس مصرفی غیر‌قانونی نیست، بنابراین کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، اما باید با روش‌های ترک این نوع از اعتیاد آشنا شد.‌
کد خبر: ۵۸۱۸۹۵
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۸ - 18 April 2016


‌یک کارشناس ‌فناوری‌ اطلاعات گفت: از آنجایی‌که در اعتیاد اینترنتی جنس مصرفی غیر‌قانونی نیست، بنابراین کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، اما باید با روش‌های ترک این نوع از اعتیاد آشنا شد.‌

اعظم سمنی در گفت‌و‌گو با ایسنا، با اشاره به اینکه جهان در حال پوست‌اندازی است، عنوان کرد: جهان در حال حرکت به سمتی است که شاید تصور این حرکت سریع برای بسیاری از افراد مشکل باشد، ولی در سال‌های آینده با مفاهیمی همچون اتومبیل منازل شهروندان هوشمند، استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی به جای انسان‌ها و به‌طور کلی جایگزینی ربات‌ها به جای انسان‌ها را شاهد خواهیم بود.

‌وی ادامه داد: اخیرا با واژه‌های اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی به وفور مواجه شده‌ایم که این نوع اعتیاد به همان اندازه که زندگی خانوادگی معتادهای به موادمخدر در خطر است، زندگی معتادهای به نرم‌افزارهای ارتباطی هم هر لحظه در خطر فروپاشی است، تنها با این تفاوت که این نوع از اعتیاد هنوز جدی گرفته نمی‌شود، در عصر حاضر اعتیاد به اینترنت در طبقه اختلالات روانی محسوب می‌شود.

‌سمنی با طرح این پرسش که چرا افراد خجالتی در فضاهای مجازی جسارت پیدا می‌کنند و عاشق تکنولوژی هستند، تاکید کرد: از آنجایی‌که افراد خجالتی پشت صفحه‌های نمایش راحت‌تر ارتباط برقرار می‌کنند و با دیگران صمیمی شده و در فضای مجازی جسورتر می‌شوند، لذا معمولا حریم میان دو جنس مخالف در این فضاها کمرنگ می‌شود، از سویی دیگر وقتی افراد از نظر فیزیکی از یکدیگر دورند، بدون خجالت، حرف می‌زنند و اعتماد به نفس بیشتری دارند و همین موضوع باعث می‌شود گاهی مرزهای ارتباط سالم را زیر پا بگذارند و حرف‌هایی بزنند که بعدها از گفتن‌شان پشیمان شوند.

این کارشناس ‌فناوری‌ اطلاعات با بیان این موضوع که ایرانی‌ها به نرم‌افزارهای ارتباطی اعتیاد پیدا کرده‌اند، تصریح کرد: نمی‌توان به نتیجه جامعی که حاصل پژوهش‌های داخلی در مورد آمار اعتیاد به تکنولوژی است، دست یافت، اما گفته می‌شود که ایران اکنون 28 تا 35 میلیون کاربر اینترنت دارد، گرچه تقریبا همه این کاربران یکی از انواع نرم‌افزارهای ارتباطی را نیز استفاده می‌کنند، اما هنوز پژوهش علمی وجود ندارد که نشان دهد چه تعداد از آن‌ها معتاد به این مظاهر تکنولوژی هستند.

‌وی، راه درمان و یا ترک این نوع از اعتیاد را در کم کردن ساعت‌های آنلاین بودن برشمرد و افزود: مهم‌ترین اصل در ترک اعتیاد به نرم‌افزارهای ارتباطی، کم کردن ساعت‌های آنلاین بودن است. این پیشنهاد گرچه به ظاهر ساده به نظر می‌رسد، اما بهترین راه برای درمان است. همچنین زمان‌هایی که وسایل ارتباطی‌تان را در طول شبانه‌روز چک می‌کنید و پیام‌ها را می‌خوانید یا گپ می‌زنید، در دفتری یادداشت کنید، حتی اگر بسیار کوتاه باشد.

این کارشناس ادامه داد: در مجموع این دقایق به شما نشان می‌دهد چه میزان زمان را صرف چک کردن صفحات گوناگون کرده‌اید. سعی کنید این دوره‌های زمانی طولانی را هر روز دست‌کم چند دقیقه کاهش دهید.

‌سمنی از دیگر راه‌ها برای دوری از اعتیاد به نرم‌افزارهای ارتباطی را، تفریح‌های خارج از خانه دانست و خاطرنشان کرد: قرار نیست این تفریح‌ها گران باشند، همین که به پارک سری بزنید کافی است. وقتی به تفریح می‌روید، اینترنت وسایل‌تان را قطع کنید و به خودتان قول بدهید حتی نیم‌نگاهی به صفحه نمایشگر تبلت یا تلفن همراه‌تان نیندازید.

وی گفت: همچنین با دستگاه‌های ارتباطی مثل تلفن همراه و تبلت در محل‌های پر رفت‌وآمد و شلوغ خانه کار کنید و از رفتن به گوشه‌های دنج منزل برای بررسی پیام‌های‌تان بپرهیزید، چون هرچه مکانی که در آن پیام می‌خوانید و چت می‌کنید امن‌تر باشد، زمان بیشتری به این نوع فعالیت‌ها اختصاص می‌دهید.

این کارشناس ‌فناوری‌ اطلاعات گفت: شاید تکنولوژی مزایای بسیاری را برای افراد فراهم آورده باشد، اما آسیب‌هایی که ناشی از افراط در استفاده از آن‌ها بر روی جامعه به جا می‌گذارد‌، محاسن آن را به باد خواهد داد.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن