تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805635631




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خسارت ۲ هزار میلیارد تومانی سیل به کشاورزان


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی گفت: بارش باران سنگین، سیل، تگرگ، سرمازدگی و طوفان ۲ هزار میلیارد تومان خسارت به بخش‌های زراعت، باغبانی، امور زیربنایی، دام و طیور و آبزیان ۱۱ استان زد.

به گزارش تراز ،محمد موسوی امروز در نشست مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی اظهار کرد: 40 درصد اراضی که در 11 استان کشور به خاطر سیل روزهای اخیر آسیب دیده است، بیمه هستند، همچنین 40 هزار نفر بهره‌بردار در حوزه زیربخش باغبانی و 100 هزار بهره‌بردار در حوزه زراعت و در مجموع 140 هزار بهره‌بردار در بارش سنگین تگرگ، طوفان و سرما‌زدگی دچار خسارت شده‌اند.

وی افزود: در حال جمع‌بندی اطلاعات هستیم تا پیشنهاد مشخص خود را درباره خسارت کشاورزان به ستاد مدیریت بحران کشور ارائه دهیم.

مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی ادامه داد: اصلاح کانال‌ها و زیرساخت‌ها به سرعت در حال ترمیم است.

موسوی تصریح کرد: 2 هزار میلیارد تومان خسارت بخش‌های مختلف زراعت، باغبانی، امور زیربنایی، دام و طیور، آبزیان است که از بارش سنگین باران، تگرگ، سرما‌زدگی، سیل و طوفان ایجاد شده است.

* سیل روزهای اخیر در مجموع به نفع بخش کشاورزی است

وی افزود: با وجود اینکه بارندگی و سیل روزهای گذشته به بخش‌های مختلف کشاورزی خسارت‌هایی وارد کرده است اما در مجموع در میزان تولید بویژه در سایر استان‌ها اثرگذار است.

مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی یادآور شد: مدیریت و پیشگیری از وقوع سیل در کشور برعهده وزارت نیرو است اما وزارت جهاد کشاورزی در بحث خشکسالی، سرمازدگی و رسیدگی به امور آن مسئولیت دارد.

موسوی گفت: بعد از وقوع خسارت پایش و ارزیابی‌های ستاد مدیریت بحران و بیمه محصولات کشاورزی آغاز شده است و در حال جمع‌بندی این گزارشات هستیم که به نظر می‌رسد ظرف چند روز آینده نهایی شود.

وی در ارتباط با اینکه چه میزان از اراضی و باغات کشور که در روزهای اخیر خسارت دیده‌اند، بیمه‌ هستند، گفت: صندوق بیمه 27 درصد سطح باغات را بیمه کرده است که این رقم در بخش اراضی کشور 34 درصد است.

مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی افزود: 25 درصد باغات خسارت دیده بیمه بوده است، همچنین در حدود 34 درصد اراضی کشاورزی که در روزهای اخیر دچار حادثه شده‌اند، بیمه هستند.

موسوی در ادامه صحبت‌های خود گفت: 500 هزار هکتار اراضی زراعی بین 20 تا 100 درصد خسارت دیده‌اند که غالب آن گندم و جو و در 9 استان کشور است.

وی اضافه کرد: در بخش باغی نیز هزار و 50 میلیارد تومان خسارت سرمازدگی در 12 استان با سطح زیرکشت 121 هزار و 314 هکتار خسارتی بین 30 تا 100 درصد مشاهده شده است.

مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به لزوم آبخیزداری برای کاهش خسارت سیل گفت: طرح جامع‌ آبخیزداری برای پیشگیری وقوع سیل و مدیریت کانون‌های بحران طرح آبخیزداری تهیه و تصویب شده و در اختیار سازمان مدیریت قرار گرفته است.

این مقام مسئول در خصوص وضعیت خسارت دامداری‌ها از وقوع سیل و اسکان دام و طیور روستاییان گفت: جهاد کشاورزی برای این کار از ظرفیت کشت و صنعت‌ها و شرکت پشتیبانی امور دام استفاده کرده است  و حتی برای تسریع در انجام این کار پیمانکاران نیز ادوات و ماشین‌آلات خود را برای انتقال دام کشاورزان در اختیار ما قرار داده است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه برخی مناطق در محاصره سیل قرار داشتند، علوفه مورد نیاز دامداری‌ها تامین شد.

موسوی اضافه کرد: برای جبران خسارت کشاورزان صندوق بیمه کشاورزی خسارت بیمه‌شدگان را جبران می‌کند همچنین تسهیلات کم‌بهره برای کشاورزان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی در پایان صحبت‌های خود گفت: بارندگی‌ها با میزان تولید رابطه مستقیم بویژه در دیم‌زارها و نزول رحمت الهی باعث افزایش تولید در واحد سطح سال جاری خواهد شد.


منبع: تسنیم







زمانبندی انتشار: 30 فروردين 1395 - 12:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن