تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802719115




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا پای هفتمین خودروساز اروپا به ایران باز می‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:الف: آیا پای هفتمین خودروساز اروپا به ایران باز می‌شود؟

تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۱۲
فیات هفتمین خودروساز بزرگ در اروپا از لحاظ سهم بازار است و این شرکت در سال گذشته توانست 6.3 درصد از بازار خودروهای سواری اروپا را به دست آورد و بالاتر از دایملر، تویوتا و نیسان قرار گیرد. از روزی که خبر دیدار، ماتئو رنتزی، نخست وزیر ایتالیا به ایران منتشر شد، بیشترین گمانه‌زنی‌ها صنعت خودرو را نشانه گرفت، به‌طوری‌که برخی از تحلیلگران اقتصادی بر این باور بودند که نفس اصلی این سفر گذاشتن دست‌ فیات در دست ایران‌خودرو و تبدیل شدن این شرکت ایتالیایی به شریک اول بزرگترین خودروساز کشورمان بود.هاشم یکه‌زارع چندی پیش با اشاره به توافقات اولیه با فیات اعلام کرده بود که قصد دارد این شرکت ایتالیایی را به شریک اول تجاری ایران خودرو تبدیل کند، اما با عدم حضور نمایندگان فیات در سفر هیات تجاری ایتالیا به ایران، حضور این خودروساز با اما و اگرهایی روبرو شد.در ادامه جایگاه جهانی این خودروساز ایتالیایی از نظرتان می‌گذرد:* تاریخچه فیات و شرکاءشرکت فیات، خودروساز قدیمی ایتالیا  که اکنون یک شرکت ایتالیایی-آمریکایی محسوب می‌شود و این خودروساز یک بار تجربه ناموفق در بازار ایران دارد و حدود یک دهه پیش کارخانه‌ای برای مونتاژ فیات سینا در ایران راه‌اندازی کرد که پس از تولید تعداد محدودی، جمع شد.گروه فیات، مجموعه ای از شرکت های صاحب نام و ۱۶ برند را شامل می شود. که از جمله معروفترین آنها؛ فیات،آلفارومئو، لانچیا، جیپ،کرایسلر، دوج،فراری و مازراتی را می توان نام برد.با توجه به جایگاه جهانی فیات و سطح تولیدات این شرکت، به جرات می‌توان گفت فیات یک سر و گردن از خودروسازان فرانسوی که دو دهه است بازار ایران را به تسخیر درآورده‌اند، بالاتر است.* سابقه فیات در دیگر کشورهابا این که فیات یک خودروساز ایتالیایی است اما سابقه زیادی در تولید در دیگر کشورها دارد به همین دلیل دارایی‌های گروه خودروسازی فیات غالباً در بیرون از خاک ایتالیا قرار دارند، که بخش اعظم آن، در کشور برزیل مستقر می‌باشد.
آیا پای هفتمین خودروساز اروپا به ایران باز می‌شود؟/ حضور فیات در ایران به اما و اگر کشیده شد

کمپانی فیات همچنین در کشورهای آرژانتین و لهستان نیز دارای کارخانجات تولیدی است و در شرکت‌های خودروسازی مستقر در فرانسه، ترکیه، مصر، آفریقای جنوبی، هند، صربستان، پاکستان و چین، سرمایه‌گذاری‌های مشترک دارد.گروه صنعتی فیات در طول بیش از یک قرن فعالیت، موفق به خریداری شرکت‌های زیادی شده‌است. فیات در سال ۱۹۶۸ لانچیا را بدست آورد، در ۱۹۶۹ فراری و در ۱۹۸۶ شرکت آلفا رومئو را از دولت ایتالیا خریداری نمود، در ۱۹۹۳ خودروسازی مازراتی را تصاحب کرد، در سال ۲۰۱۱ نیز به‌ترتیب کرایسلر، دوج و جیپ را بدست آورد. این شرکت، مالک شرکت صنایع سنگین اویکو هم می‌باشد. از تاریخ ۲۷ ژانویه ۲۰۱۴ در پی تاسیس گروه فیات کرایسلر اتومبیلز Fiat Chrysler Automobiles، شرکت فیات و کرایسلر، به‌همراه کلیه شرکت‌های تابعه، زیرمجموعه و فرعی آنها، زیر چتر این گروه خودروسازی، که توسط فیات مدیریت می‌شود، قرار گرفتند.با توجه به ادغام فیات با خودروساز آمریکایی کرایسلر، اکنون فیات یک شرکت آمریکایی-ایتالیایی محسوب می‌شود که دفتر مرکز آن در شهر لندن قرار دارد اما خطوط تولید اصلی آن در تورین ایتالیا و میشیگان آمریکا واقع است.با توجه به این ادغام، اکنون محصولات شرکت فیات به دو بخش تقسیم می‌شود: خودروهای فیات ایتالیا (همان محصولات فیات سابق) و خودروهای فیات آمریکا که در واقع خودروهای کرایسلر سابق هستند.بخش ایتالیایی این شرکت خودروهایی چون آبارت، آلفارومئو، فیات، مازراتی و لانچیا را تولید می‌کند و کارخانه آمریکایی آن نیز کرایسلر، دوج و جیپ را تولید می‌کند.
آیا پای هفتمین خودروساز اروپا به ایران باز می‌شود؟/ حضور فیات در ایران به اما و اگر کشیده شد
جایگاه جهانی فیاتدر سال 2014 شرکت فیات از لحاظ درآمد، ششمین خودروساز برتر دنیا شد. مجموع درآمد فیات در این سال 96 میلیارد یورو بود و توانست بالاتر از هوندا، بی.ام.و، نیسان، هیوندای، پژو و رنو قرار گیرد.فولکس واگن، تویوتا، دایملر (بنز)، جنرال موتورز و فورد رتبه‌های بالاتر از فیات را در اختیار داشتند.میزان فروش فیات در سال 2014 میلادی 4.75 میلیون خودرو بود و طبق برنامه قصد دارد تا سال 2018 میزان فروش خود را به 7 میلیون برساند. این شرکت بیش از 228 هزار نفر کارگر دارد.فیات از لحاظ سهم بازار در سطح جهان در رتبه ششم خودروسازان بزرگ در سال 2014 قرار گرفت.سهم این شرکت از بازار خودروی جهان 5.9 درصد اعلام شده است.فیات در سال گذشته میلادی هفتمین خودروساز بزرگ در اروپا از لحاظ سهم بازار بود. در این سال، فیات توانست 6.3 درصد از بازار خودروهای سواری اروپا را به دست آورد و بالاتر از دایملر، تویوتا و نیسان قرار گیرد.فولکس واگن با 24.9 درصد، پژو با 10.5 درصد، رنو با 9.5 درصد، فورد با 7.3 درصد، جنرال موتورز با 6.8 درصد و بی‌.ام.و با 6.4 درصد، رتبه‌های بالاتر از فیات بودند.* تولیدات اصلی فیاتبر اساس گزارش رسمی شرکت فیات در سال 2013، مهمترین تولیدات این شرکت در این سال عبارت بودند از: 1.5 میلیون خودروی فیات، 400 هزار خودروی لانچیا، 900 هزار فیات پرافشنال، 700 هزار جیپ، 800 هزار دوج، 20 هزار مازراتی و فراری و 100 هزار آلفارومئو.ارزان‌ترین محصول فیات، مدل فیات 500 است که حداقل قیمت فروش آن حدودا 17 هزار دلار (بیش از 50 میلیون تومان) است.
نیاز شدید فیات به حضور در بازار ایران

طبق این گزارش، فیات در سطح خاورمیانه تقریبا حضور ناچیزی دارد و عمده تولیدات آن در سایر مناطق جهان به فروش می‌رسد. حدود 16 درصد فروش فیات در آمریکای شمالی به جز ایالات متحده، 16 درصد در کشور آمریکا، 2 درصد در شرق آسیا، 3 درصد در چین، 26 درصد در برزیل، 19 درصد در آمریکای جنوبی به جز برزیل، 7 درصد در اروپا و 6 درصد در آفریقا و خاورمیانه بوده است.
نیاز شدید فیات به حضور در بازار ایران

با توجه به برنامه میان‌مدت فیات برای افزایش 40 درصدی تولید و درآمد شرکت تا سال 2018، به نظر می‌رسد حضور در بازار ایران نقش مهمی در تحقق اهداف فیات دارد.منبع:مشرق









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن