تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830035352




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درخواست شریعمتداری برای نقض برجام/ ادعای احتمال استعفای قالیباف از شهرداری!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: درخواست شریعمتداری برای نقض برجام/ ادعای احتمال استعفای قالیباف از شهرداری!
اظهارات رئیس بانک مرکزی در امریکا و ورود موگیرینی به تهران و نشست خبری در کانون توجه روزنامه های امروز قرار دارد. این در حالی است که اظهارات معاون اول رئیس جمهور درباره نهادهایی که نفت فروخته اند و پول آن را دریافت نکرده اند نیز از دیگر موضوعات مهم امروز بوده است.
کد خبر: ۵۸۱۵۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰ - 17 April 2016


اظهارات رئیس بانک مرکزی در امریکا و ورود موگیرینی به تهران و نشست خبری در کانون توجه روزنامه های امروز قرار دارد. این در حالی است که اظهارات معاون اول رئیس جمهور درباره نهادهایی که نفت فروخته اند و پول آن را دریافت نکرده اند نیز از دیگر موضوعات مهم امروز بوده است. به گزارش«تابناک»، روزنامه ای اصولگرا امروز با توجه قرار دادن اظهارات ولی الله سیف رئیس بانک مرکزی درباره رفع تحریم ها به موضوع «هیچ» پرداخته اند. روزنامه های کیهان، وطن امروز، جوان، سیاست روز و رسالت امروز در تیترهای تقریباً مشابه با عنوان«تقریباً هیچ » به این اظهارات واکنش نشان داده اند.


























روزنامه جوان در بخشی از این گزارش با عنوان تقریبا هیچ می نویسد:« رئيس كل بانك مركزي در واشنگتن طي مصاحبه‌اي با تلويزيون بلومبرگ معترف شد كه برجام تاکنون «تقريباً هيچ» دستاورد اقتصادي براي ايران نداشته، حال بايد از سيف پرسيد آیا حامل پيام دولت براي انتقال آن به طرف‌هاي غربي بوده است! اصلاً شايد دولت هم بامنتقدان خودش در زمينه برجام هم عقيده بوده است و صداي اين همراهي را فقط در خارج از كشور در‌مي‌آورد، بدين ترتيب حال كه برجام تاکنون پوچ از آب درآمده است و نه سانتريفيوژ مي‌چرخد و نه چرخ اقتصاد و زندگي مردم، سخن از برجام‌هاي سريالي امري بيهوده است. سيف نه در داخل كه در گفت‌وگو با يك رسانه غربي و در خارج از كشور چندين تعارض گفته‌هاي رئيس دولت را برملا كرد كه پيش‌تر از سوي برخي دولتمردان و رسانه‌ها عنوان شده بود! «وجود 100 ميليارد دلار پول بلوكه‌شده به جاي 23 ميليارد دلار و نداشتن هيچ دستاوردي» براي برجام پيام‌هايي نبود كه به اين سادگي مخابره شود مگر آنكه مجموع دولت به اين نتيجه رسيده باشد كه موقعيت سياسي دولت يازدهم در خطر است و آن را در پازلي ديده كه نقطه آغاز آن سخنان نوبخت بوده؛ «اگر كاري نكنيم زحمات ما بر باد مي‌رود!» آيا دولت همچنان اميد به برجام غرب خواهد داشت يا به اقتصاد مقاومتي رجوع خواهد كرد؟ سخنان سيف در مورد پوچ بودن برجام، ناكامي ايران در دستيابي به 100‌ميليارد دلار بلوكه شده‌اش در بانك‌هاي غربي به‌رغم عمل به تعهداتش و محروميت ايران از مبادلات دلاري سوئيفت بازتاب وسيعي در رسانه‌هاي داخلي و خارجي داشته و اين در حالي است كه تاكنون هر آنچه منتقدان برجام مي‌گفتند و دولت تكذيب مي‌كرد را سيف با سخنان اخيرش تأييد كرد و در يك كلام دستاورد اقتصادي برجام براي ايران را هيچ و پوچ خواند.»
حسین شریعمتداری نیز در سرمقاله این روزنامه در همین زمینه با عنوان« نقطه، صفحه قبل!» نوشت:« آقای ولی‌الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی کشورمان بعد از دیدار خصوصی با «جک‌لو» وزیر خزانه‌داری آمریکا که بدون حضور خبرنگاران و پشت درهای بسته! صورت گرفته بود، روز گذشته در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ تصریح کرد که «برجام تاکنون تقریباً هیچ دستاورد اقتصادی برای ایران نداشته است» و توضیح داد که امکان دسترسی به 100 میلیارد دلار دارایی‌های مسدود شده را نداریم و ممنوعیت همکاری‌های بین بانکی موسوم به «مبادلات چرخه‌دار- U-TURN» به ایران اجازه استفاده از خدمات دلاری در مبادلات خارجی را نمی‌دهد و بانک‌های اروپایی نیز کماکان نگران نقض قوانین آمریکا و مواجه شدن با جریمه‌های سنگین هستند و... تأکید صریح آقای دکتر سیف بر بی‌فرجام بودن برجام بدون اعتراف ایشان نیز به وضوح قابل درک بود و پایان خسارت‌آفرین آن بارها همراه با ارائه اسناد و شواهد غیرقابل تردید از سوی منتقدان دلسوز گوشزد شده بود ولی دولت محترم به جای بررسی نظرات مستند منتقدان و پیشگیری از فاجعه‌ای که امروزه خود به آن اعتراف می‌کند، منتقدان را با ملامت‌های آمیخته به ناسزا، نواخته و باور نداشت که این بار کج مانند همه بارهای کج دیگر، هرگز به مقصد نمی‌رسد که نرسید. اما، جلوی ضرر، از هر کجا که گرفته شود، «سود» است و در این باره گفتنی‌هایی هست! مگر نه این که قرار بود اگر هر یک از طرفین توافق هسته‌ای تعهدات خود را زیر پا بگذارند، طرف مقابل نیز اقدامات انجام شده را بازپس گیرد و از ادامه همکاری خودداری ورزد؟ اگر اینگونه بوده است - که هست - و اساسا هر پیمان و توافق‌نامه‌ای تنها با پایبندی طرفین توافق قابل ادامه است، اکنون نوبت جمهوری اسلامی ایران است که اولا؛ ادامه همکاری در اجرای تعهداتی که برعهده گرفته بود را متوقف کند و ثانیا؛ اقدامات انجام شده را که قرار بود بازگشت‌پذیر باشند، به حالت اولیه بازگرداند! دولت محترم، متاسفانه و علی‌رغم توصیه‌ها و هشدارهای دلسوزان، بی‌آن که تضمین محکم و غیرقابل تغییری از حریف بگیرد، بسیاری از تعهدات خود را به صورت کاملا یکجانبه و به گونه‌ای که قابل بازگشت نیست، عملیاتی کرده است، که این اقدامات شتابزده و برخاسته از اعتماد بی‌علت به حریف اگرچه خسارات فراوانی در پی داشته است ولی می‌تواند - و باید - با ازسرگیری فعالیت‌های متوقف شده جبران شود. و از سوی دیگر، انتظار آن است دولت محترم ضمن از سرگیری فعالیت‌های متوقف شده، رسما اعلام کند که از انجام تعهدات بعدی نظیر اجازه بازرسی از تاسیسات هسته‌ای، خودداری کرده و به غنی‌سازی نامحدود که NPT آن را حق کشورهای عضو دانسته است ادامه خواهد داد و... و بالاخره دولت محترم باید مطمئن باشد که درصورت انجام این اقدامات انقلابی، آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، و به قول هفته‌نامه آمریکایی «ویکلی استاندارد» تمام رؤسای‌جمهور آمریکا از کارتر تا اوباما در یک نقطه با امام خمینی(ره) اشتراک نظر دارند و آن، این که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.»
با این حال روزنامه های اصلاح طلب از جمله اعتماد با رویکرد مثبت به اظهارات سیف پرداخته اند. اگرچه اکثر روزنامه های اصلاح طلب این اظهارات را پوشش چندانی ندادند! اعتماد در این گزارش با عنوان« ديپلماسي خزانه‌دار زير ضرب » نوشته:« رييس كل بانك مركزي در امريكا و در شوراي روابط خارجي اين كشور پس از مذاكراتي پشت درهاي بسته و البته سخنراني كوتاه تن به پرسش و پاسخي داد كه بيشتر پرسش‌ها با لبه تيز تند سياسي او را ناگزير به ارايه پرسش‌هايي خارج از حيطه مسووليتش كرد؛ پرسش‌هايي كه تندترين آن به نگراني امريكا به حضور گسترده سپاه در بخش‌هاي اقتصادي ايران باز مي‌گشت ولي سيف اخبار منتشر شده در اين زمينه را اغراق شده دانست و تاكيد كرد: اقتصاد ايران بسيار شفاف است و آمارهاي اقتصادي ايران در دسترس هستند. او همچنين گفت: من فكر مي‌كنم سرمايه‌گذار خارجي بايد توانايي شناخت طرف مقابل خود را داشته باشد. انتقادهاي تند سيف به امريكا و سخناني تهديدآميز درباره از دست رفتن برجام، البته واكنش مقامات امريكايي را نيز دربرداشت. سخنگوي كاخ سفيد در جلسه مطبوعاتي‌اش در واكنش به گلايه‌هاي سيف گفت: امريكا و بقيه اعضاي جامعه جهاني به تعهدات خود در قبال توافق هسته‌اي با ايران پايبند هستند.»
درخواست شریعمتداری برای نقض برجام/ ادعای احتمال استعفای قالیباف از شهرداری!


«روزنامه قانون در گزارشی به سفر موگیرینی و هیات همراه به تهران پرداخته است. این روزنامه در این گزارش با عنوان« تلنگر هاي ظريف موگريني به آمريكا» نوشته:« فدریکا موگرینی آخر هفته خود را در تهران بود؛ شنبه ای ایتالیایی با برنامه های فشرده. از ساعت 10:30 صبح در ساختمان شماره یک وزارت امور خارجه منتظر بودیم تا کنفرانس مطبوعاتی مشترک روسای دستگاه دیپلماسی ایران و اروپا شروع شود؛ حول و حوش ساعت یک بعد از ظهر بود که بالاخره ظریف و موگرینی پشت تریبون قرار گرفتند تا از نتایج چانه زنی های دیپلماتیک خود برای رسانه ها صحبت کنند. حدود نیم ساعتی طول کشید که ابتدا ظریف و بعد هم موگرینی درباره جلسه خود، حرف زدند. موگرینی را یک تیم متنوع از کمیسیونرهای اروپا همراهی می کردند و حضورشان در زمان کنفرانس مطبوعاتی، حسابی چشمگیر بود. بعد از اینکه دو دیپلمات پارسی و رمی از مفاد میتینگ دونفره خود گفتند، نوبت به چند خبرنگار رسید که سوالات خود را مطرح کنند؛ سوالاتی که می توانید پاسخ های آن را در همین صفحه دنبال کنید. بعد از سوالات خبرنگاران هم ، ظریف و موگرینی و همکاران به سالن مجاور رفتند تا ناهار شنبه، 28 فروردین 1395 را با هم میل کنند. ناهاری ایرانی برای سیاستمدار جوان ایتالیایی که این روزها، سکاندار دستگاه سیاست خارجی و امنیت اتحادیه اروپاست. وقتی هم که موگرینی از ناهار برگشت تا به بقیه قرارهایش برسد، معلوم بود ناهار حسابی به او چسبیده است و ادامه روز را با انرژی طی خواهد کرد! اما برسیم به چند و چون کنفرانس مطبوعاتی مشترک ظریف و موگرینی. تا از قلم نیفتاده این را هم بگویم که لباس جدید موگرینی در سفر دیروزش به ایران، تقریبا رنگ سال مردم ایران بود. یک شال فیروزه ای رنگ و یک مانتوی آبی با یک شلوار مشکی که به قول خودش متأثر از حال و هوای نوروز ایرانیان بود!وزیر امور خارجه ایران در ابتدا با اشاره به نشست‌های ديروز مقامات ایران و اتحادیه اروپا در تهران گفت:‌ امروزجلسه کم‌سابقه‌ای در تاریخ ارتباطات با اتحادیه اروپا داشتیم. خانم موگرینی به‌همراه کمیسیونرها که در حکم وزرای اتحادیه اروپا هستند به ایران آمدند و کمیسیونرها از صبح با وزرای مربوطه ایرانی جلسه داشتند و بعد از ظهر و فردانیز این جلسات ادامه خواهند داشت.ظریف در ادامه افزود: ان‌شاءا... زمینه برای همکاری‌های بیشتر ایران و اتحادیه اروپا فراهم خواهد شد»
در همین زمینه سید علی خرم کارشناس مسائل بین الملل در سرمقاله امروز روزنامه شرق با عنوان« ایران و اروپا در مرحله انتخاب » نوشت:« اکنون وقت آن است با مجموعه ٢٨ کشور اتحادیه روابط‌مان را گسترش دهیم و طرفین از مواهب آن برخوردار شوند. بخشی از این راه در دوران دولت‌های هفتم و هشتم بین ایران و اروپا تبادل نظر شده و روی ایجاد دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در ایران به مشابهت سفارت کشورمان در اتحادیه اروپا، توافق اصولی شده است. بحث‌های گسترده‌ای بین دو طرف در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی و صنعتی صورت گرفته که اکنون می‌تواند در وقت صرفه‌جویی کند. اتحادیه اروپا در مسائل سوریه، اکنون مواضع ایران را بهتر درک می‌کند و قانع شده پافشاری بر حذف رأس حکومت سوریه، وقایعی نظیر عراق و لیبی را به‌وجود می‌آورد که خود معضل بزرگ‌تری است بنابراین باید بر مبارزه با تروریسم به‌جای بحث انحرافی سرنگونی بشار اسد، تکیه کرد و تکلیف رأس حکومت را به مردم سوریه واگذار کرد که در پروسه دموکراتیک شخص موردنظر خود را انتخاب کنند. خطری که جهان و ازجمله اروپایی‌ها را به‌وضوح تهدید می‌کند، خطر افراطی‌گری کور و تروریسم است که با یک اراده و همت جهانی، می‌توان بر آن فائق آمد و جمهوری اسلامی ایران نشان داده در تئوری و در عمل، شریک قابل اتکای اروپا می‌تواند باشد»
روزنامه دولتی ایران نیز در گزارشی به اظهارات معاون اول رئیس جمهور پرداخته است. این روزنامه در این گزارش با عنوان« فقط وزارت نفت باید فروشنده نفت باشد» با اشاره به این موضوع که در گذشته، هیچ نهادی یک دلار از پول فروش نفت را به دولت برنگردانده است می نویسد:« سال 94 را با وجود همه مشکلات و پایین آمدن قیمت نفت باید سال شاهکار اداره کشور دانست اتفاق نظر جدیدی میان سیاستمداران کشور رخ داده و این وفاق به وجود آمده که اقتصاد، اولویت اصلی کشور است وزیر نفت: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در پسابرجام بیشتر و زودتر عملیاتی خواهد شد»
روزنامه شهروند نیز در کاریکاتور زیر به موضوع سیل زدگی پرداخته است.










روزنامه آرمان نیز در گزارشی با عنوان« قاليباف از شهرداری می‌رود؟ » مدعی شده است که زمزمه‌هايي به گوش مي‌رسد كه توليت جديد آستان قدس رضوي با محمد باقر قاليباف، ديدار داشته است. چند روز پيش بود كه مراسم چهلمين روز درگذشت آيت‌ا... واعظ طبسي در مشهد الرضا (ع) برگزار شد. اما علي‌الظاهر، توليت جديد آستان قدس قرار است تغييراتي در بدنه مديريتي ايجاد كند. اين تغييرات اگرچه تا حدودي اجتناب ناپذير مي‌نمايد، اما انگار بي‌سر و صدا نخواهد بود. شنيده‌ها حكايت از آن دارد كه حجت‌الاسلام سيد ابراهيم رئيسي، در ديداري كه با شهردار تهران داشته است، پيشنهاد قائم مقامي آستان قدس رضوي را مطرح كرده است. اگر محمدباقر قاليباف اين پيشنهاد را بپذيرد، جايگزين مهدي عزيزيان خواهد شد. اگر خبر پيشنهاد قائم‌مقامي به قاليباف تاييد شود، دو راهي سختي در پيش روي شهردار تهران قرار خواهد گرفت. با توجه به وسعت و گسترده عظيم مسئوليت‌هايي كه آستان قدس رضوي بر عهده دارد، بعيد به نظر مي‌رسد كه توليت آستان، در پي قائم مقام يك يا دو ساله بگردد. از طرف ديگر، اين سوال هم وجود دارد كه آيا قاليباف، همچون انتخابات سال ۸۴، هشت سال ديگر صبر خواهد كرد يا آنكه او نيز همچون محمود احمدي‌نژاد، رياست‌جمهوري حسن روحاني را تك دوره‌ای مي‌داند؟ در پاسخ بايد گفت، اگر قاليباف دولت روحاني را تك دوره‌اي بداند، قائم مقامي آستان را نخواهد پذيرفت و در سال ۹۶ پا به ميدان خواهند گذاشت.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن