تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870329666




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل قطع مزایای رفاهی کارگران/ قدرت خرید دوباره تحلیل رفت


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در گفتگو با مهر اعلام شد؛
دلایل قطع مزایای رفاهی کارگران/ قدرت خرید دوباره تحلیل رفت

دستمزد


شناسهٔ خبر: 3600160 - یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۳
اقتصاد > کار و تعاون

نماینده کارگران در شورای عالی کار گفت: نرسیدن سطح دریافتی نیروی کار به میزان واقعی و عدم احیای ماده ۴۱ قانون کار باعث ادامه روند «سرکوب دستمزدی» و حذف مزایای رفاهی نیروی کار شده است. فرامرز توفیقی در گفتگو با مهر با بیان اینکه فعالیت بخش خصوصی و خصوصی‌سازی در کشور گسترش یافته ولی کماکان شاهد سرکوب دستمزد و نرساندن آن به سطح واقعی خود و عدم احیای ماده ۴۱ قانون کار هستیم، گفت: سرکوب دستمزد در این سال‌ها به حدی بود که در مقابل جهش قیمت‌ها در فاز اول اجرای هدفمندی یارانه ها، مزدبگیران را یا وادار به از جیب خوردن و تاراج اندک پس اندازشان برای روزهای مبادا نمود، یا راهی بانک‌ها برای استقراض کرد. نماینده کارگران در شورای عالی کار اظهارداشت: همچنین برخی برای پیدا کردن شغل دوم تلاش کردند. قطع مزایای رفاهی (سبدهای اهدایی مناسبتی و ...)، حقوق قانونی (سرویس ایاب و ذهاب، صبحانه، نهار، البسه، وسایل حفاظت فردی، معاینات دوره ای و...)، کاهش افزایش دستمزد، تعدیل نیرو و ... در این سال‌ها باعث شد تا شاهد سقوط بیش از پیش قدرت خرید جامعه کارگری به علت فاصله گرفتن دستمزد از سطح واقعی خود باشیم. توفیقی خاطرنشان کرد: در حال حاضر که به سبب رکود و تحریم‌ها، سلامت بانکی به خطر افتاده و کشور به لحاظ رکودی نیاز به توسعه مالی جدی جهت خروج از رکود را دارد و هدف سیاستگذار حفظ استمرار کاهش تورم است، چاره ای جز کاهش نرخ سود بانکی، حل و فصل بدهی‌های دولت، افزایش گردش نقدینگی در صنعت، ایجاد قدرت خرید با اصلاح سطح دستمزدها، ایجاد شرایط سهل برای دسترسی مزدبگیران به تولیدات داخلی و حل و فصل مطالبات غیرجاری بانک‌ها نداریم. وی افزود: در این راستا باید اصلاحات ساختاری نهادی شامل ارتقای شأن نظارتی بانک مرکزی، اصلاح رابطه تعریف‌شده دولت و بانک‌ها و بانک مرکزی، نظام توثیق و اعمال عقود، پایش پول و گردش سرمایه، نظام ورشکستگی بانک‌ها و موسسات مالی ناسالم، در راس امور اصلاحی قرار بگیرند. این مقام مسئول کارگری کشور تصریح کرد: در غیر این صورت، سال ۱۳۹۵ سالی خواهد بود که بانک‌ها برای حل معضل جریان نقد خود به بانک مرکزی متوسل شده و به جهت جلوگیری از ورشکستگی بانک‌ها و بروز بحران بانکی، بانک مرکزی مجبور به تامین مالی بانک‌ها خواهد شد و در نهایت اقتصاد کشور دچار تورم بالا خواهد شد. این بار نیز برای کنترل سطح سود صاحبان سرمایه این طبقه مزدبگیر است که باید قربانی شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن