تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب و اندوهش برطرف شود، به تنگدست مهلت دهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870775546




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آلودگی آب شرب در شهرستان اسلام آباد/ تشریح اقدامات وزارت بهداشت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس مركز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد؛ آلودگی آب شرب در شهرستان اسلام آباد/ تشریح اقدامات وزارت بهداشت رئیس مركز مدیریت بیماری‌ها از بررسی آزمایشات مربوط به آلودگی آب در شهرستان اسلام آباد خبر داد و گفت: ظرف 5 روز آینده نتایج آزمایشات در خصوص منبع آلودگی مشخص خواهد شد.
۱۳۹۵ شنبه ۲۸ فروردين ساعت 12:12

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا، محمدمهدی گویا در تشریح وضعیت بهداشتی اسلام آباد گفت: از بعد از ظهر روز چهارشنبه موارد متعددی از بیماری اسهالی به مراكز بهداشتی درمانی شهرستان اسلام آباد مراجعه كردند كه تا آخر شب این موارد افزایش یافت.  گویا گفت: بررسی‌های اولیه به ما نشان داد كه بیماری یك بیماری اسهالی خفیف است و مراجعه‌كنندگان با یك اسهال آبكی حاد مراجعه می‌كردند منتها ظرف چند ساعت بیماری فروكش می‌كرد و حالشان بهتر می‌شد و تقریباً موردی برای ضرورت بستری شدن در بین مراجعه كنندگان وجود نداشت. رئیس مركز مدیریت بیماری‌های واگیر با بیان این که بررسی‌ها بلافاصله شروع و اقدامات درمانی برای همه مراجعه‌كنندگان انجام شد، گفت: هنوز زود است كه در مورد منبع آلودگی قضاوت كنیم چرا كه عوامل مختلفی در ایجاد این بیماری دخالت داشته‌اند. به گفته گویا یكی از علل ایجاد بیماری در این شهرستان، بارندگی سنگین اخیر و سیلی كه در سطح شهر جاری شده می‌باشد كه براثر آن، مقاطعی از مسیرهای لوله‌كشی آب آشامیدنی دچار آسیب شده است كه این امر گریزناپذیر بوده و البته در حد یك فرضیه مطرح است. رئیس مركز مدیریت بیماری‌ها گفت: بررسی‌های دقیق‌تر از لحاظ منابع دیگر آلودگی هم در حال انجام است. گویا با بیان این كه از روز پنجشنبه كماكان موارد بیماری رو به افزایش بوده گفت: از روز جمعه موارد بیماری كاهش یافت و مطمئن هستیم كه اقدامات پیشگیرانه و كنترلی خوبی انجام شده است و ما هیچ موردی از مرگ در بین مبتلایان نداشته‌ایم. رئیس مركز مدیریت بیماری‌ها تصریح كرد: تنها 6 مورد از كسانی كه مبتلا به بیماری شدند نیاز به بستری داشتند كه آن هم جهت اطمینان خاطر بوده است به عنوان مثال یكی از موارد بستری مربوط به خانم بارداری بوده است كه فقط جهت كنترل بیماری بستری شده است. گویا با تاكید بر این كه كل موارد بیماری حدود 300 نفر بوده‌اند، خاطرنشان كرد: همه موارد تا كمتر از 24 ساعت ترخیص شده‌اند. رئیس مركز مدیریت بیماری‌ها در ادامه گفت: در حال حاضر تیم‌های بهداشتی همچنان در منطقه فعال هستند و همچنین كارشناسان بهداشت محیط از دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه و ستاد وزارت بهداشت در اسلام آباد حضور دارند. گویا با بیان این كه نمونه‌های مشكوك، جمع‌آوری و بررسی می‌شوند گفت: ان‌شاءا... منبع آلودگی و عامل ایجادكننده بیماری مشخص خواهد شد. وی در عین حال گفت: از نظر ما عامل بیماری یک « ویروس» است و مساله‌ای تحت عنوان مسمومیت غذایی مطرح نیست و هیچ نگرانی هم در این زمینه وجود ندارد. گویا یادآور شد: آزمایش آب و مواد غذایی به لحاظ آلودگی با ویروس یك آزمایش بسیار سخت و دقیق است و جواب آن طول می‌كشد. رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در پایان با تاکید بر اینکه بیماری در اسلام آباد كاملاً كنترل شده است، اظهار امیدواری كرد كه ظرف 5 روز آینده جواب آزمایشات به لحاظ منبع آلودگی مشخص شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن