واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: پدر فناوری اطلاعات ایران: مسئولان، مدیریت آب را در دستور کار قرار دهند و به فکر تامین آب نباشند استاد دانشگاه علم و صنعت، كمبود آب در كشور به خصوص استان سمنان را یادآور شد و اظهار كرد: مسئولان باید مدیریت آب را در دستور كار قرار دهند و به طور دائم به فكر تامین آب نباشند، چرا كه كشور ما دچار كمبود آب است.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۶ فروردين ساعت 11:01
به گزارش پانا از سمنان، پروفسور علی اکبر جلالی گفت: باید با كمك استاندار سمنان و تشكیل تیم متفكر در استان سمنان، تحولات جدی و بزرگی ایجاد كنیم.
وی، تحقق الكترونیك و شهر هوشمند در كشور را لازمه جهانی شدن دانست و گفت: اجرایی شدن این دو مستلزم نگاه جامع همه مسئولان كشور است.
پدر فناوری اطلاعات ایران خاطرنشان کرد: همه باید تلاش خود را به كار گیرند تا هرچه سریعتر دولت الكترونیك و شهر هوشمند محقق شود.
جلالی، ضرورت تحقق شهر هوشمند را یادآورشد و افزود: نخستین شهر هوشمند كشور، زمانی كه هنوز این موضوع در كشورهای اطراف ایران ناشناخته بود، در كیش ایجاد اما به دلیل سوء مدیریت ها رها شد.
وی، اشتغالزایی با روش های سنتی دیگر شدنی نیست؛ باید دنبال تحقق شهر هوشمند بود.
استاد دانشگاه علم و صنعت، اجرایی شدن شهر هوشمند را مهم ترین عامل كاهش هزینه ها دانست و افزود: كاهش آلودگی های زیست محیطی، حل اساسی معضل ترافیك و رسیدن به اقتصادی پایدار در سایه تحقق شهر هوشمند امكان پذیر خواهد بود.
جلالی، با بیان اینكه ناگزیر از اجرایی شدن شهر هوشمندیم گفت: باید پذیرفت كه شهر هوشمند از اصول اساسی برای پیوستن به جامعه جهانی است.
وی، اینترنت اشیاء را تازه ترین دستاورد تكنولوژی بیان كرد و افزود: ایران جزو پنج كشوری است كه اینترنت اشیاء در دانشگاه های آن تدریس می شود و باید از این فرصت جهانی نهایت استفاده را برد.
پدرفناوری اطلاعات ایران و استاد دانشگاه علم و صنعت ایران، اینترنت اشیا را انقلاب تازه درجهان تكنولوژی توصیف و خاطرنشان كرد: خانه هوشمند، شهر هوشمند و دولت الكترونیك با اینترنت اشیا دست یافتنی خواهند بود.
جلالی تاكید كرد: استان سمنان باید پایلوت اینترنت اشیاء در كشور باشد و همه باید برای تحقق این مهم كمك كنند.
وی، اجرای طرح معرفی و پیاده سازی مشاغل دانش بنیان حرفه ای محوری برای دانش آموختگان جویای كار به صورت پایلوت در استان گلستان را یادآور شد و اظهار كرد: طرح مشاغل حرفه ای محور دانشجویان دانشكده برق دانشگاه علم و صنعت ایران در سه سال گذشته اجرا شده است.
استاد دانشگاه علم و صنعت ایران، بر معرفی و تلاش در جهت گسترش فناوری های اشتغال زا كه درآینده شكل خواهد گرفت (اینترنت اشیاء و پرینتر سه بعدی) تاكید كرد.
جلالی در خصوص اهمیت مشاغل دانش بنیان و تاثیر آن در اقتصاد، كشاورزی دانش بنیان، بازارهای شاغل دانش بنیان و همچنین گسترش فناوری های آینده و اینترنت اشیاء مطالبی بیان كرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]