واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
اسکان مردم سیل زده شوش در واگن قطار/ خسارت ۱۳ میلیاردی سیل به مناطقی از کهگیلویه و بویراحمد جامعه > محیط زیست - ایرنا نوشت: فرماندار شوش از تخلیه 13 روستای این شهرستان در پی طغیان رودخانه دز خبر داد و گفت: 9 روستای بخش شاوور و چهار روستای بخش مرکزی شوش از بامداد روز پنجشنبه تاکنون تخلیه شده اند.
افزایش دبی رودخانه دز از 300 به 4500 متر مكعب بر ثانیه در نخستین ساعات بامداد روز پنجشنبه موجب شد تا تعدادی از روستاهای شهرهای دزفول و شوش در محاصه سیلاب قرار گیرند. رضا نجاتی افزود: اهالی این روستاها در پنج واگن قطار ، 100 چادر ، سه واحد آموزشی ، تعدادی واحد مسكونی از شركت كشت و صنعت نیشكر هفت تپه اسكان داده شدند.
وی افزود:افزایش دبی رودخانه دز به 4500 متر مكعب برثانیه موجب شد تا تعدادی از روستاهای حاشیه این رودخانه منطقه آهودشت در بخش شاوور و بخش مركزی شوش در محاصره سیلاب قرار گیرند كه با اقدام ستاد بحران این شهرستان و استحكام بخشی و ترمیم سیل بندها از بروز خسارت به تاسیسات روستایی و كشاورزی منطقه جلوگیری شد. نجاتی افزود:با كاهش دبی رودخانه دز از ساعاتی پیش شرایط در منطقه رو به عادی شدن است اما ستاد بحران شهرستان شوش همچنان با بسیج امكانات آماده امداد رسانی به ساكنان حریم رودخانه دز می باشند. فرماندار شوش با بیان اینكه طغیان رودخانه دز خسارت جانی در این شهرستان نداشته است از شهروندان خواست اخبار موثق را فقط از ستاد بحران و فرمانداری شهرستان شوش دنبال كنند و به شایعات توجه نكنند. وی همچنین تاكید كرد:غیر از جاده شوش - دزفول كه در محدوده پل حمید آباد به دلیل آبگرفتگی بخشی از جاده بر روی خودروها بسته شده سایر مسیرها و جاده های این شهرستان باز بوده و تردد در جاده سراسری شوش - اهواز نیز به حالت عادی در جریان است.
شهرستان شوش با 220 روستا در 100 كیلومتری اهواز مركز استان خوزستان واقع است. خسارت 130 میلیارد ریالی سیل به مناطقی از کهگیلویه و بویراحمد به گزارش ایسنا، مدیرکل ستاد بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در پی بارش های اخیر در برخی مناطق استان موجب جاری شدن سیل و تخریب زیرساختهای عمرانی، خدماتی، کشاورزی و دامپروری شده است. سیدعلی وفایی مقدم افزود: بر اثر این بارش ها خسارت 130میلیارد ریالی به مناطقی از استان وارده شده است. وی بیان کرد: متاسفانه امروز در شهرستان بهمئی بعلت بارش تگرگ خسارات زیادی به بخش کشاورزی و زراعت مردم این شهرستان وارد شده است. مدیرکل ستاد بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بارش تگرگ شدید همچنین در دو شهرستان بویراحمد و چرام نیز خسارات زیادی به درختان میوه ای وارد شده است که میزان خسارات وارده در حال بررسی است. وفایی مقدم تصریح کرد: با توجه به اینکه این سامانه بارشی همچنان در استان فعال و رگباری است انتظار داریم در مسیر حاشیه رودخانه ها کمتر عبور کنند و مراقبت لازم را بعمل آورند. وی ادامه داد: در شهرستان چرام بعلت صاعقه بخشی از عشایر این شهرستان دچار خسارت شده اند و تعدادی از دام های آنها از بین رفته است. همچنین ولی بهره مند، رئیس مرکز پایش اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تا ساعت 19 و 30 دقیقه پنجشنبه شب بیشترین میزان بارش در شبانه روز گذشته با 80 میلی متر مربوط به شهرشتان لنده است. بهره مند افزود: در شهرهای یاسوج بیش از 39.7، لیکک58، سی سخت 62.3، قلعه رئیسی 69، دهدشت36.8، باشت 22، چرام 35 و ایستگاه امامزاده جعفر 15 میلی متر باران بارید . وی اضافه کرد: کمترین میزان بارش در این مدت مربوط به دوگنبدان با حدود 9.7میلی متر بوده است. به گزارش ایسنا، از بامداد روز سه شنبه، 24 فروردین ماه سامانه بارشی وارد جو استان کهگیلویه و بویراحمد شده که هواشناسی استان اعلام کرده تا اواخر روز جمعه به شکل رگباری ادامه خواهد داشت که در برخی نقاط استان شدت بارش ها شدید است. وزرش باد قابل ملاحظه همراه با بارش تگرگ همراه با این سامانه بارشی پیش بینی شده است. 47304
کلید واژه ها: سیل -
جمعه 27 فروردین 1395 - 09:09:07
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]