تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829764015




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

12 راهكار برای غلبه بر تنبلی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
12 راهكار برای غلبه بر تنبلی
12 راهكار برای غلبه بر تنبلی تنبلی یكی ازعادت‌های مضر برای خلاقیت و بهره‌وری است. این عادت در افراد مختلف می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد به هر حال اگر افراد بخواهند كارایی خود را افزایش دهند باید به هر نحوی با این عادت خود مبارزه كنند.


به گزارش فرهنگ نیوز، برای بسیاری از ما اتفاق افتاده كه هدف‌های بلندمدت و كوتاه‌مدت زیادی برای خود تعیین می‌كنیم و بعد از مدتی به دلایل مختلف كه یكی از آنها تنبلی است، از رسیدن به آنها باز می‌مانیم.  
تنبلی در افراد مختلف، علت‌های گوناگون دارد و هر شخص می‌تواند با توجه به روحیه و اخلاقیات خود آن را درمان كند. 
 
روش‌هایی عمومی نیز وجود دارند كه با توجه به آنها می‌توان بیشترین علل تنبلی و راه‌های مقابله با آنها را شناخت در ادامه به تعدادی از این روش‌ها اشاره می‌كنیم.
 
** مطمئن شوید كه خسته نیستید
 
گاهی اوقات وظایف كاری را بیش از حد توان قبول می‌كنیم و پس از مدتی از انجام كار خسته می‌شویم یا به دلیل داشتن وظایف زیاد، نمی‌دانیم كدام را انجام دهیم و به طور كامل در انجام كارها متوقف می‌شویم. 
 
بهتر است ابتدا فهرستی از كارهای روزانه و هفتگی تهیه كنید و مطمئن شوید كه می‌توانید آنها را در مدت مشخص شده انجام دهید. سپس با اولویت‌بندی برای انجام كارها برنامه‌ریزی كنید.
 
** به دنبال انگیزه باشید
 
بی‌انگیزگی می‌تواند بزرگ‌ترین دلیل تنبلی باشد. باید هنگام كار به دنبال مواردی باشید كه انگیزه‌ی شما را افزایش دهند. به طور مثال می‌توانید برای اتمام پروژه‌ها برای خودتان جایزه در نظر بگیرید یا پس از اتمام هر هدف كاری، زمانی را برای استراحت و تفریح هرچند كوتاه اختصاص دهید.
 
** تاثیر محیط را فراموش نكنید
 
محیط كاری تاثیر بالایی در كارایی افراد دارد. محیط كاری باید به گونه‌ای باشد كه تمامی شرایط لازم برای كار اعم از فضا و امكانات را داشته باشد. افراد همكار شما و كسانی كه در اطراف شما مشغول كار هستند نیز تاثیر زیادی در تنبلی شما دارند. اگر شما با افرادی كار كنید كه همواره در حال شكایت كردن هستند، نمی‌توانید روی كار خود تمركز كنید و كم‌كم در انجام اهداف خود تنبل می‌شوید.
 
** برای زمان ارزش قائل باشید
 
فهرست كارهای روزانه و هفتگی را فراموش نكنید. این لیست را می‌توانید روی كاغذ، روی رایانه و حتی در ذهن خود ایجاد كنید، سپس با اولویت‌بندی آن را مرتب كنید و همیشه به آن پایبند باشید. در هر مرحله از كار باید بدانید در كجای فعالیت قرار دارید و برنامه‌ریزی زمانی را به گونه‌ای انجام دهید كه در پایان وقت، تمامی موارد فهرست مورد نظر انجام شده باشند.
 
** در طرز تفكر خود تجدید نظر كنید
 
برخی افراد هنوز در حال و هوای مدرسه هستند و كار كردن را نوعی تنبیه می‌دانند و تنها از بازی و تفریح لذت می‌برند. بهتر است طرز تفكر خود را عوض كنید و به دنبال موارد مثبت و لذت‌بخش در كار باشید. به موارد مثبتی مانند بهبود جایگاه اجتماعی و افزایش درآمد و غیره كه می‌توانند انگیزه‌ی شما را برای انجام كار افزایش دهند فكر كنید.
 
** ارزش كار خود را درك كنید
 
می‌توانید در فهرست كارهای روزانه، ارزشی كه هر یك از وظایف ایجاد می‌كند را بنویسید. به طور مثال یك وظیفه ممكن است جایگاه شغلی شما را بهبود ببخشد و دیگری ممكن است مطلبی را به شما آموزش دهد. وقتی شما از باارزش بودن كار خود مطمئن شوید، با انگیزه و دقت بیشتری برای آن تلاش می‌كنید.
 
** عادت‌های جدید ایجاد كنید
 
برخی عادت‌‌ها ممكن است باعث بهره‌وری و در نتیجه بی‌انگیزگی و تنبلی شوند. به طور مثال برخی افراد عادت دارند وظایف سخت را در انتهای روز انجام می‌دهند كه اكثرا نیز این وظایف به خوبی انجام نمی‌شوند. بهتر است تغییری در عادت‌های غیر مفید ایجاد كنید.
 
** تغییرات را اندازه‌گیری كنید
 
تغییر ناگهانی عادت‌ها برای هیچ فردی آسان نیست و بهتر است به مرور تغییرات را در رفتارهای خود ایجاد كنید و نتایج آنها را نیز اندازه‌گیری كنید. اگر شما نتایج تغییرات كوچك را در كارایی خود احساس كنید، برای ایجاد تغییرات بزرگ، بیشتر ترغیب می‌شوید.
 
**اهداف خود را به اشتراك بگذارید
 
با دوستان و آشنایان خود در مورد اهداف كوتاه‌مدت و بلند‌مدت خود صحبت كنید و به آنها بگویید كه چه برنامه‌هایی در سر دارید. این كار باعث می‌شود كه اطرافیان هر از چند گاهی سوالاتی در مورد اهداف شما بپرسند یا شما را برای انجام آنها تشویق كنند كه این خود می‌تواند منجر به افزایش انگیزه و بهره‌وری شما شود.
 
** زمانی برای استراحت اختصاص دهید
 
زمان‌بندی كار و استراحت باید دقیق و منظم باشد. باید زمانی را برای استراحت بین كار اختصاص دهید و البته آن را محدود كنید تا روند كاری را با مشكل مواجه نكند. می‌توانید 45 دقیقه اول هر ساعت را كار كنید و 15 دقیقه استراحت كنید. اگر زمان استراحت را در بین كار لحاظ نكنید، پس از مدتی انرژی خود را برای ادامه‌ی انجام وظایف از دست می‌دهید.
 
** به دنبال راه‌های جایگزین باشید
 
گاهی اوقات برخی كارها و وظایف را می‌توانید به روشی بهتر و آسان‌تر انجام دهید. به دنبال راه‌هایی باشید كه بتوانید كارهای تكراری روزانه را بصورت سریع‌تر یا خودكار انجام دهید تا وقت و انرژی خود را برای كارهای جدید و مفیدتر ذخیره كنید.
 
** همین امروز تغییر را شروع كنید
 
فراموش نكنید كه تا تغییری در خودتان ایجاد نكنید، هیچ اتفاقی در دنیای اطراف نمی‌افتد. باید هرچه سریع‌تر برای تغییر عادات و رفتارها اقدام كنید. اگر تمامی مطالب بهره‌وری دنیا را هم بخوانید، تا خودتان شروع به تغییر نكنید اتفاقی نمی‌افتد. پس در اولین فرصت شروع به انجام مهم‌ترین وظیفه كاری خود كنید.


منبع: ایرنا


95/1/26 - 08:18 - 2016-4-14 08:18:21





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن