واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کنایه روحانی به افراطی ها
رئیس جمهور با اشاره به ویژگیهای تفکر افراطی گفت: در تفکر افراطی هیچگاه نباید با آژانس بینالمللی اتمی و سازمان ملل همکاری کرد. این تفکر حتی به ما میگوید که به هیچ کس و حتی همسایگان و دوستان نیز اعتماد نکنید این در حالی است که اندیشه اعتدال به ما میگوید رویکردمان باید رویکردی معتدل باشد. هم باید با دنیا سخن بگوییم و هم باید برای خود اتکایی خود تلاش کنیم.
خبرگزاری ایسنا: حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در مراسم دهمین سالگرد روز هستهای و گرامی داشتن یاد شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای هستهای کشورمان اظهار کرد: شهدای هستهای برای عظمت کشور از جان خود گذشتند و افتخاراتی علمی و فناوری را در کشور جاودانه ساختند.
وی با بیان اینکه «بیستم فروردین ماه امسال حال و هوای دیگری نسبت به سالهای گذشته دارد» خاطرنشان کرد: امسال در شرایط جدیدی روز فناوری هستهای را جشن میگیریم؛ چراکه امسال سالی است که حق ملت ایران در زمینه فناوری هستهای از سوی جهانیان و سازمانهای بینالمللی به رسمیت شناخته شده است و امسال جهان به صلحآمیز بودن برنامه هستهای ایران اذعان و اعتراف کرده است و دنیا همکاری خود با ایران در زمینه فناوری هستهای را آغاز کرده است.
وی با اشاره به مذاکرات هستهای ایران با 1+5 طی سال گذشته گفت: سال 94 سالی تاریخی و به یادماندنی برای ملت ایران و حتی در تاریخ دیپلماسی جهان خواهد بود؛ چراکه ما در این سال به جهانیان اعلام کردیم که باید به قدرت نرم بیشتر از قدرت سخت توجه داشت. در سال 94 همه جهانیان دیدند که منطق، استقلال و میز مذاکره به قدرت سخت، تهدید و فشار پیروز است.
رئیسجمهور تاکید کرد: بیتردید موفقیت مذاکره کنندگان کشور در سال گذشته به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای دیپلماسی کشور در قرن اخیر بوده است.
وی با اشاره به گفتمان اعتدال دولت یازدهم خاطرنشان کرد: اعتدال به ما میگوید که نه همه جا به دیگران اعتماد کنید و نه همه جا به دیگران بدبین باشید؛ اعتدال به ما میگوید که این گونه نیست که همه مسائل صرفا با مذاکره حل شود اما این چنین نیز نخواهد بود که با مذاکره نتوانیم هیج یک از مسائل مهم را به نتیجه برسانیم.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودهاند روزگار ما، روزگار همه چیز است و باید از همه ابزارها و وسایل به درستی و خوبی استفاده کنیم.
روحانی با بیان اینکه «افراط مضرر است» خاطرنشان کرد: افراط همه جا برای ما مضرر است به ویژه در اندیشیدن و تفکر کردن. بزرگترین ضرر خود را به جامعه میآفریند.
وی با اشاره به ویژگیهای تفکر افراطی گفت: در تفکر افراطی هیچگاه نباید با آژانس بینالمللی اتمی و سازمان ملل همکاری کرد. این تفکر حتی به ما میگوید که به هیچ کس و حتی همسایگان و دوستان نیز اعتماد نکنید این در حالی است که اندیشه اعتدال به ما میگوید رویکردمان باید رویکردی معتدل باشد. هم باید با دنیا سخن بگوییم و هم باید برای خود اتکایی خود تلاش کنیم.
وی ادامه داد: اما رویکرد اعتدالی به این معناست که هم باید به فناوریهای خود تکیه کنیم و هم برای پیشرفت فناوری با دنیا همکاری کنیم. ما باید هم از استعدادهای خود استفاده کنیم و هم باید از تجربیات دیگران استفاده کنیم و با دیگران در تعامل باشد.
رئیسجمهور با تاکید بر اینکه «همکاری کشورها موجب افزایش سرعت پیشرفت و تعالی میشود» اظهار کرد: اساس پیشرفت یک ملت اعتدال است و دنیای اسلام نیز بر این پایه استوار است. ما ملت وسط هستیم و اعتدال را میپذیریم و پذیرفتهایم و معتقدیم که با اعتدال میتوان با هزینه کمتر از مسیری مستقیمتر و کوتاهتر به مقصد رسید.
وی اضافه کرد: معنای اعتدال آن است که رویکرد ما نسبت به جهانیان رویکردی متوازن و میانه باشد؛ چراکه ما نمیتوانیم صد درصد به دیگری اعتماد کنیم و صد در صد نسبت به یکی دیگر بدبین باشیم.
رئیس جمهور کشورمان در ادامه صحبت های خود با تاکید بر اینکه «در توافق هستهای مبنای هیچ کدام از طرفین بر صد در صد اعتماد نیست»، گفت: در توافق هستهای با دنیا نه بنای ما نسبت به 1+5 بر مبنای اعتماد صد در صدی است و نه بنای آنها بر این مبناست؛ بلکه مبنای طرفین بر راستیآزمایی است و گام به گام با نظارت دقیق نسبت به همدیگر کار را پیش میبریم.
روحانی با تاکید بر اینکه «طرفین مذاکره کننده همواره در حال نظارت دقیق نسبت به یکدیگر هستند»، ادامه داد: مگر میشود کسی بگوید که من نسبت به کشوری دیگر چشم بسته چک سفید صادر میکنم و هیچ نظارت و توجهی بر آن ندارم.
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]