واضح آرشیو وب فارسی:ایران جیب: دبیر انجمن برنج با بیان اینکه فروشندگان و بنکداران مقصر گرانی ناگهانی این محصول در تهران هستند، گفت: سازمان حمایت باید این مساله را کنترل می کرد که این کار را انجام نداد.
جمیل علیزاده شایق در گفت وگو با مهر در واکنش به افزایش قیمت برنج ایرانی در بازار، اظهارداشت: تولیدکننده در این میان نقشی ندارد، چراکه درحال حاضر ذخیره ای برای او نمانده یا اگر مانده برای خودمصرفی است.
وی با بیان اینکه کشاورزان تولید خود را به کارخانه ها داده اند و کارخانجات نیز به تدریج آن را وارد بازار کرده اند، گفت: کارخانه ها سعی می کنند شب عید انبارهای خود را تقریبا خالی و خود را برای فصل بعد آماده کنند.
شایق اضافه کرد: عده ای کارخانه دار هم که در کار تجارت برنج هستند، با تجار قراردادهای خود را بسته و محصولاتشان را فروخته اند، ضمن اینکه دلالان هم در فاصله فصل پاییز تا اوایل زمستان دست به چنین اقداماتی می زنند و شرایط بازار را بر هم می ریزند، بنابراین بنکداران و فروشندگان در این میان نقش دارند.
دبیر انجمن برنج کشور با بیان اینکه همواره در ایام محرم، ماه مبارک رمضان و عیدن وروز با افزایش جزئی قیمت برنج در بازار این محصول مواجه هستیم، ادامه داد: معمولا با شروع سال جدید و نزدیک شدن به فصل برداشت برنج (مردادماه) قیمت ها با شیب ملایمی افزایش پیدا می کند اما هیچ کدام از موارد فوق شوک شدید قیمتی نیست.
شایق افزود: متاسفانه در ایام عید امسال قیمت برنج ایرانی در فروشگاه ها ناگهان گران شد و این افزایش با نرخ های موجود در مراکز تولید همخوانی ندارد.
وی با اشاره به اینکه قیمت برنج هایی که در تهران به بیش از ۱۱ هزار تومان رسیده است، گفت: در شمال بین ۸ تا ۹ هزار تومان نوسان دارد و قیمت گران ترین نوع برنج در شمال کشور از ۹ هزار تومان بیشتر نیست.
دبیر انجمن برنج کشور با بیان اینکه با احتساب هزینه حمل و نقل از شمال تا تهران، قیمت برنج مرغوب نهایتا در مقصد ۱۰ هزار تومان خواهد بود، اضافه کرد: بازهم یک تفاوت در این میان وجود دارد؛ برنجی که از شمال خریداری می شود ...
[ مشاهده متن کامل خبر دلایل گرانی ناگهانی برنج ایرانی در بازار در سایت اقتصادی ایران جیب ]
دوشنبه ، ۲۳فروردین۱۳۹۵
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایران جیب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]