تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه‏دار هنگام افطار مستجاب مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812775908




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رایزنی و لابی برای جانشینی حدادعادل


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رایزنی و لابی برای جانشینی حدادعادل
ابتکار در گزارشی آورده است:
به گزارش نامه‌نیوز، تکلیف 221 کرسی مجلس دهم شورای اسلامی مشخص و معلوم شده است، اما هیچیک از جریان‌های سیاسی نتوانسته‌اند اکثریت مطلق کرسی‌های این مجلس را به دست بیاورند. گویا مستقلین از جناح‌های سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا پیشی گرفته‌اند. این دو طیف سیاسی در دور اول انتخابات مجلس دهم سهم تقریبا برابری از صندلی‌های سبز بهارستان را تصاحب کرده‌اند. هر یک از این جریان‌های سیاسی در تلاشند با جذب کاندیداهای مستقل، اکثریت مجلس دهم شورای اسلامی را داشته باشند. بنابراین جریان‌های سیاسی برای تعیین «لیدر» نیاز به کسب کرسی‌های حداکثری دارند و این مساله برای اصلاح‌طلبان و اصولگرایان مهم و ارزشمند تلقی می‌شود.

اصولگرایان به دنبال یارکشی و انتخاب «لیدر» سیاسی در مجلس دهم
غلامعلی حدادعادل گزینه اصولگرایان در مرحله اول انتخابات بود و همواره در جلسات و سخنرانی‌های انتخاباتی و... خودشان از وی به عنوان «لیدر» جناح اصولگرایی در مجلس دهم معرفی می‎کردند و به این دلیل حدادعادل را سرلیست ائتلاف اصولگرایان انتخاب کردند، اما بعد از نتایج انتخابات هفتم اسفندماه تمام نقشه‌ها و برنامه‎های این طیف سیاسی نقش بر آب شد چراکه «لیدر» پیشنهادی کاندیداهای اصولگرایان از صحنه رقابت و ورود به مجلس دهم شورای اسلامی حذف شد.

اصولگرایان میانه‌رو و کارشناسان سیاسی از حدادعادل به عنوان «لیدر» جریان تندرو و افراطی «جبهه پایداری» مجلس نهم یاد می‌کردند. حدادعادل یکی از عاملان اصلی ورود تندروهای مجلس نهم به لیست ائتلاف اصولگرایان به شمار می‌رود و بسیاری از اصولگرایان وی را مقصر اصلی شکست قاطع لیست اصولگرایان در تهران می‌دانند. جبهه پایداری و نمایندگان تندرو مجلس نهم شورای اسلامی باعث عقب‌نشینی و عدم ورود چهره‎های اصولگرای میانه‌رو مانند علی لاریجانی، علی مطهری و... به لیست ائتلاف اصولگرایان شدند. این اختلافات موجود میان نیروهای تندرو و میانه‌رو اصولگرا به حدی بود که حتی علی لاریجانی به لیست اصولگرایان استان قم نیز وارد نشد و وی به عنوان کاندیدای مستقل به میدان رقابت انتخاباتی با هم‌طیف‌های خود شد. کارشناسان سیاسی اختلافات میان چهره‌های معتدل و تندرو را فاجعه سیاسی تلقی می‌کردند چراکه لاریجانی در هیچ‌یک از جلسات شورای ائتلاف اصولگرایان شرکت نکرد.

لیدر اصولگرایان تندرو و میانه‌رو چه کسی خواهد بود؟
در همین راستا، اصولگرایان نه تنها قصد یارکشی از کاندیداهای مستقل را دارند بلکه به دنبال متقاعد کردن علی لاریجانی «لیدر» جناحی و سیاسی خودشان در مجلس دهم شورای اسلامی هستند. به این دلیل که اولا: اصولگرایان غلامعلی حدادعادل را ازدست داده‌اند و گزینه‌ دیگری جز لاریجانی ندارند. ثانیا: در هفته اخیر عبدالرضا مصری، نماینده اصولگرای مجلس نهم شورای اسلامی از تشکیل کمیته هفت نفره اصولگرایان خبر داده بود که از ماهیت و فلسفه وجود چنین کمیته‌ای می‌توان دریافت که به دنبال جذب علی لاریجانی به عنوان «لیدر» سیاسی اصولگرایان هستند، اما تاکنون لاریجانی دعوت کمیته هفت نفره اصولگرایان را قبول نکرده است. بسیاری از کارشناسان سیاسی معتقدند اگر لاریجانی بخواهد نقش لیدر را بازی کند ترجیحش بر این است تا لیدر مستقلین یا اصولگرایان میانه‌رو و اعتدا‌لگرا باشد نه جریان تندرو و افراطی.
رئوفیان: بهترین لیدر برای اصولگرایان، لاریجانی است
سوال اینجاست که لیدر اصولگرایان معتدل و لیدر اصولگرایان تندرو در مجلس دهم شورای اسلامی چه شخصی خواهد بود؟ و اینکه لاریجانی به عنوان لیدر در زمین کدامیک از اصولگرایان بازی و ایفای نقش می‌کند؟ ابوالقاسم رئوفیان، دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین در گفت‌وگو با «ابتکار» درباره لیدر اصولگرایان در مجلس دهم شورای اسلامی اظهار کرد: من اعتقاد راسخ دارم که بهترین گزینه برای لیدر اصولگرایان در مجلس دهم شورای اسلامی؛ علی لاریجانی است. اصولگرایان تندرو در اقلیت مجلس دهم قرار دارند و این طور نیست که بتوانند لیدری از خودشان داشته باشند. تندروها به خوبی اشراف دارند که اصولگرایان باید یک لیدر در مجلس دهم داشته باشند. بنابراین علی لاریجانی بهترین گزینه برای اصولگرایان تندرو و معتدل مجلس دهم شورای اسلامی خواهد بود. این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه به دلایل عدم حضور لاریجانی در شورای ائتلاف و کمیته هفت نفره اصولگرایان اشاره کرد و افزود: طبیعی است که وی در جلسات شورای ائتلاف شرکت نداشته باشد و به دعوت کمیته هفت نفره اصولگرایان پاسخ مثبت ندهد چراکه از جانب اصولگرایان بی‌مهرهای بسیاری نسبت به او صورت گرفت. بنابراین علی لاریجانی با اندکی تامل و بصیرت نسبت به این مسائل نگاه می‌کند. به گفته وی، اصولگرایان باید لاریجانی را نسبت به پذیرش و قبول لیدر اصولگرایان متقاعد و مجاب کنند. رئوفیان با تاکید بر اینکه اصولگرایان تندرو نباید لیدر جدا و مجزایی در مجلس دهم انتخاب کنند، اظهار کرد: امیدوارم تندروها به قدر کافی از خرد و بصیرت برخوردار باشند که شخصی به غیر از لاریجانی را انتخاب نکنند.

کنعانی مقدم: لاریجانی گل سرسبد اصولگرایان نیست
حسین کنعانی مقدم، دبیرکل حزب سبز ایران نیز در این باره به «ابتکار» گفت: با توجه به شرایط و نتایجی که از دور اول انتخابات به دست آمد می‌توان گفت علی لاریجانی بیشترین شانس را برای ریاست و نیز فراکسیون اصولگرایان در مجلس را دارد. وی در ادامه توضیح داد: لاریجانی نه در لیست اصولگرایان قم قرار گرفت و نه در جلسات شورای ائتلاف حضور یافت. ولی به عقیده من، لاریجانی اصولگرایی است که سه خصلت و ویژگی مهم را باهم دارد. این فعال سیاسی اصولگرا به ویژگی‌های مهم رئیس مجلس نهم اشاره کرد و در این باره گفت: علی لاریجانی اولا:عقلانیت را سرلوحه اقدامات و رویکردهای خویش قرار داده است. ثانیا: او به اصول و آرمان‌های انقلاب پای‌بند است. ثالثا: لاریجانی در رقابت انتخاباتی به شکل مستقل وارد میدان شد. کنعانی‌مقدم به لیدر سیاسی جریان تندرو در مجلس دهم شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: من اعتقادی به تفاوت میان اصولگرایان تندرو و معتدل ندارم. به عبارتی اصولگرایان باید از عقلانیت و قانون‌مداری برخوردار باشند. در غیر این صورت بدانید که افراطی‌گری هیچ جایگاهی میان اصولگرایان نخواهد داشت مگر اینکه شخصی بگویدمن اصولگرا هستم، اما قانون‌گرا نیستم! یا اصولگراست ولی عقلانیت را در اقدامات و رویکردهای خود به کار نمی‎برد! دبیرکل حزب سبز ایران با بیان اینکه برخی، انقلابی بودن را مساوی با تندروی می‌دانند، تصریح کرد: به عقیده من، انقلابی‌گری با عقلانیت و قانون‌گرایی برابر است و افراطی‌گری هیچ جایی در انقلابی بودن نداشته و ندارد. او ادامه داد: علی لاریجانی در جلسات کمیته هفت نفره و شورای ائتلاف اصولگرایان حضور نیافته است. ولی اصولگرایانی که در مجلس نهم نماینده هستند یا اصولگرایان منتخبی که توانستند به مجلس دهم را پیدا کنند به خوبی می‌دانند که علی لاریجانی، رئیس مجلس نهم از عملکرد و مدیریت بسیار مطلوبی برخوردار است. بنابراین تصور می‌شود که وی را به عنوان لیدر جریان سیاسی اصولگرا در مجلس دهم شورای اسلامی انتخاب کنند. دبیرکل حزب سبز ایران در این باره اضافه کرد: اگر اصولگرایان نخواهند وی را به عنوان لیدر جریان سیاسی خودشان بپذیرند باید به ریاست محمدرضا عارف تن دهند. وی با اشاره به اینکه لاریجانی گل سر سبد اصولگرایان نیست، اما وی در بین نیروهای اصولگرا مقبول است، گفت: علت مقبولیت وی همان سه خصلت و ویژگی است که پیشتر به آن اشاره کردم. بنابراین علی لاریجانی با سه خصلت خویش توانسته است جایگاه بسیار ویژه و ممتازی را میان اصولگرایان به دست بیاورد. همانطور که گفتم بهترین گزینه برای لیدری جریان اصولگرایان در مجلس آینده شخص علی لاریجانی است. اصولگرایان طرفدار ویژگی‌های لاریجانی هستند نه فقط شخصیت وی. کنعانی‌مقدم در پایان به جبهه پایداری اشاره کرد و افزود: به عقیده من، تاکتیک‌های جبهه پایداری متناسب با شرایط روز جامعه و کشور نیست. اعضای این جبهه باید بپذیرند که مطالبات مردم فراتر از خواسته‌های جناحی و گروهی است. بنابراین جبهه پایداری تندرو نیست بلکه این جبهه منافع گروهی و جناحی خودشان بر مطالبات مردم ترجیح می‌دهند. اعضای جبهه پایداری سعی می‌کنند تا فراکسیون خودشان را در مجلس دهم حفظ کنند.


منبع: روزنامه ابتکار


۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن