واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری تسنیم: به گزارش خبرگزاری تسنیم ، درمان مشکلات روانی مانند مشکلات جسمی به سرعت و سهولت انجام نمی گیرد و این فرایند بسیار زمان بر و نفس گیر است. فردی که طی سالیان متمادی عادات بد و رفتارهای نادرست را با خود حمل کرده و با آنها زندگی کرده است وقتی بخواهد به یکباره همه این عادات را ترک کند با مشکل مواجه می شود. در کنار این نمی توان انتظار داشت درمان درباره افرادی که مبتلا به افسردگی حاد یا حالات نزدیک به جنون هستند به طور کامل و محسوس صورت پذیرد.
با وجود این، درباره بسیاری از این بیماری ها ضرورت مداخله روانشناس یا روانپزشک و کمک گرفتن از او به شدت احساس می شود، چنانکه اگر این مداخله در زمان مشخص و با روش درست و علمی صورت نگیرد و بیماری درمان نشود نه تنها بیماری در وجود فرد برطرف نمی شود، بلکه رشد کرده و به بیماری های روانی حاد تبدیل می شود. با بیرشک روانشناس و استاد دانشگاه درباره زمان مراجعه به روانشناس یا روانپزشک و تفاوت این دو به گفت وگو نشستیم.
افراد دقیقا چه زمانی باید به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنند؟
در کشورهای پیشرفته مراجعه به روانشناس و روانپزشک امری ضروری و بدیهی است و همه افراد به آن علاقه داشته و تقریبا هر کسی برای امور مختلف زندگی خود حداقل سالی یک بار برای مشاوره به روانشناس مراجعه می کند. در کشورهای پیشرفته افراد برای تصمیمات مهم زندگی مانند تصمیم ازدواج یا مهاجرت و یا انتخاب شغل حتما به مشاور مراجعه می کنند و این کار یک امر بدیهی تلقی می شود. بر این اساس نمی توان گفت زمان دقیق مراجعه به روانشناس و یا روانپزشک درباره مشکلات و مسائل روحی و روانی دقیقا چه زمانی است، زیرا درباره افراد مدرن و امروزی این مراجعه هر زمانی و با هر بهانه ای می تواند باشد.
به طور کلی باید گفت مشاوره گرفتن و مراجعه به روانپزشک اقدامی مفید و مثبت است که در بدبینانه ترین حالت اگر فایده ای برای فرد نداشته باشد ضرری هم ندارد و حتی توصیه می شود همه افراد هرساله علاوه بر چکاب جسمی، چکاب روانی نیز شوند تا با رجوع به یک روانشناس و یا ...
[ مشاهده متن کامل خبر چه زمانی باید به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنیم؟ در خبرگزاری تسنیم ]
دوشنبه ، ۲۳فروردین۱۳۹۵
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری تسنیم]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]