تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياران مهدى جوان‏اند و ميان‏سالى در ميان آنان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826413504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روستاخواری حلقه جدید زمین خواری


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روستاخواری حلقه جدید زمین خواری
کد خبر: ۵۷۸۷۸۳
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹ - 06 April 2016


در گفتگوی ویژه خبری به بررسی موضوع روستاخواری به عنوان یکی از حلقه های جدید زمین خواری پرداخته شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، موضوع روستاخواری حلقه جدید زمین خواری با حضور "محمدعلی پورمختار" رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی و "نعمت الله رضایی" معاون نظارت بر امور زیربنایی و معاونت توسعه روستایی کشور در گفتگوی ویژه خبری امشب سه شنبه 17 فروردین ماه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ابتدای این بحث محمدعلی پور مختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که چرا زمین خواری ها از زیر ذره بین دستگاه های نظارتی خارج می شوند گفت: مسئله مهم همین است که متاسفانه با وجود دستگاه های نظارتی و متولیان امر شاهد چنین اتفاقاتی در کشور هستیم.

وی با بیان این که در بررسی هایی که ما انجام دادیم چند دلیل در این رابطه وجود دارد گفت: دلیل اول این است که بعضاً خود عواملی از دستگاه ها یا مسئولین در این خصوص نفع دارند که در این جا لازم است مسئولین دیگر در رده های بالاتر در این رابطه اقدام نمایند.

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: یکی از دلایل دیگر که در این رابطه می توان مطرح کرد عدم ارائه گزارش صحیح از سوی کارشناسان مربوطه است که وقتی سوال یا پیگیری توسط یک کارشناس صورت می گیرد و این گزارش مبنا برای دستگاه های نظارتی می شود این دست گزارشات معمولاً نادرست و ناصحیح هستند.

پورمختار یادآور شد: در مجلس ما عنوان کردیم که هر تخلفی در حوزه زمین خواری در هر یک از دستگاه های متولی امر اتفاق بیفتد مسئول اصلی، مسئول دستگاه مربوطه است.

در ادامه این گفتگو نعمت الله رضایی معاون نظارت بر امور زیربنایی و معاونت توسعه روستایی کشور نیز با اشاره به قانون ضوابط تقسیمات کشوری بر اساس مصوبه سال 1369 گفت: بر اساس ماده دو این قانون روستا تعریف مشخصی دارد و واحد مبدا تقسیمات کشوری است که حداقل باید 20 خانوار یا 100 نفر به صورت متمرکز یا پراکنده در آن جا زندگی کنند و فعالیت آن ها به صورت مستقیم و غیرمستقیم، کشاورزی ، دامداری، باغداری و زراعت باشد.

بر اساس نتایج سرشماری سال 90 ، 38 هزار و 266 روستا در کشور داریم

وی تصریح کرد: بر اساس تعریفی که از روستا بر اساس این قانون وجود دارد طبق نتایج سرشماری سال 1390 ما 38 هزار و 266 روستا داریم

معاون نظارت بر امور زیربنایی و معاونت توسعه روستایی کشور ادامه داد: مکان های دیگری که در آن ها سکونت می گیرد اگر کمتر از 20 خانوار باشد آبادی نام دارد که بر این اساس نیز ما در کشور 61 هزار و 748 آبادی داریم.

وی با بیان این که ما در روستاها مدیریت روستایی تعریف شده داریم اظهار داشت: روستاهای بالای 20 خانوار می توانند دهیار داشته باشند و همچنین بر اساس طرح هادی کاربری زمین ها برای فعالیت در این روستاها تعیین تکلیف می شود.

وی خاطر نشان ساخت: در راستای مبارزه با بحث زمین خواری قوانین ما کافی است اما موضوع اجرای قوانین است.

محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی نیز قوانین موجود در بحث مبارزه با زمین خواری را کافی عنوان کرد و بیان داشت: در قوانین موجود محدودیت ها مشخص و تعریف شده است و آن چه که در این رابطه حائز اهمیت است اجرای درست قوانین است.

پورمختار در ادامه برنامه با اشاره به این که قانون برکسی که تخریب یا تصرف انجام می دهد حاکم است گفت: برای این عده مجازات حبس 1 ماه تا یک سال در نظر گرفته شده است که اگر این قانون به درستی اجرا شود بازدارنده خواهد بود.

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که بر مبنای قوانین برخوردهای لازم صورت می گیرد ادامه داد: تخریب ملک ساخته شده نیاز به مجوز دارد.

وی گفت: یک روستای کوچک در دماوند مورد سواستفاده قرار گرفته است به طوری که متخلفین از طرح هادی خلاف هایی را انجام دادند.

پورمختار با اشاره به پیگیری های خبرنگاران و سازمان صدا و سیما در این رابطه افزود: کمیته های فنی به بنیاد مسکن و نحوه ساخت و سازها برمی گردد.

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که تغییر کاربری اراضی خطراتی را در آینده ایجاد می کند بیان کرد:  حدود 10، 15 مورد زمین خواری به ما گزارش شده است که مشخص شد 5، 6 مورد آن دلیلی برای تغییر کاربری نداشتند لذا اقدامات لازم در این رابطه صورت گرفته است.

وی گفت: روستایی در قم مورد تخلفات گسترده قرار گرفته است به طوری 40، 50 هکتار مورد تصرف از سوی متخلفین قرار گرفته است.

رضایی در ادامه با اشاره به این که برای مناطق روستایی بنیاد مسکن طرح هادی را تدوین کرده است افزود: ساخت و سازهایی که در روستاها و آبادی های کمتر از 20 خانوار صورت می گیرد قاعده مشخصی ندارد.

وی با اشاره به این که مدیریت در روستاها به صورت نقطه ای است اظهار داشت: هر روستا یک مدیر به نام دهیار و شورا دارد که آن ها بایستی اقدامات لازم را انجام دهند.

معاون نظارت بر امور زیربنایی و معاونت توسعه روستایی کشور با تاکید بر این که مدیریت باید به صورت پهنه ای باشد افزود: اگر شورای دهقان داشتیم مدیریت به صورت پهنه ای باید از سوی این شورا صورت می گرفت تا شاهد مدیریت منسجمی در این رابطه می شدیم.

رضایی با بیان این که قانون به اندازه کافی داریم اما باید به درستی اجرا شود گفت:  در شهر حریم و محدوده حاکم است اما این در حالی است که در روستا فقط شاهد محدوده هستیم.

وی با اشاره به این که در دولت به منظور مبارزه با فساد و زمین خواری باید اقداماتی صورت گیرد گفت: اگر روستا بخواهد توسعه یابد باید ابعاد مختلف توسعه را در نظر بگیریم.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن