تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842102498




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تیتر امشب/ بیش از ۱۶۰۰۰ کشته در سال بر اثر تصادف - متولی کیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تیتر امشب/ بیش از ۱۶۰۰۰ کشته در سال بر اثر تصادف - متولی کیست؟


با وجود تمام تمهیدات بکار گرفته شده برای کاهش تلفات تصادفات جاده ای توسط دستگاه های مرتبط، سالانه شاهد فوت بیش از ۱۶۰۰۰ نفر از هموطنانمان در صحنه تصادف هستیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، کشور ما در حوزه حمل ونقل یکی از بالاترین میزان فوت و مصدومیت را در بین کشورهای جهان دارد. در حالیکه در دنیا به ازای هر 10هزارخودرو حدود  9 نفر و در اتحادیه اروپا 3 نفر کشته می شوند، اما در ایران حدود 37 نفر به ازای هر 10هزار خودرو جان خود را از دست می دهند. در تعطیلات نوروز، بیش از 380 نفر از هموطنان در حوادث رانندگی در صحنه تصادف جانشان را از دست دادند که بیش از 70درصد این افراد متاهل بودند.
دکتر جمال الدینی معاون جمعیت هلال احمر
دکتر جمال الدینی  معاون جمعیت هلال احمر با حضور در برنامه تیتر امشب، درباره چرایی تلفات بالای حوادث جاده ای گفت: با توجه به 403 فقره فوتی که در صحنه تصادف اتفاق افتاده است و احتمال افزایش 2 درصدی این تلفات بخاطر مصدومان، آمار بالایی در تلفات انسانی در حوادث جاده ای داشته ایم. وی افزود: نزدیک به 50 درصد حوادث ما مربوط به واژگونی بوده است که عوامل انسانی بیشترین نقش را در این زمینه دارند، اما ازعوامل نقلیه و زیرساخت هم  که بی تاثیر نیستند، نمی توان غافل شد.   جمال الدینی در ادامه با بیان اینکه چندان نمی توان به آمارهای ارائه شده تکیه کرد، گفت: آمارهای ما بین 16 هزار تا 17 هزار و 900 نفر فوتی در سال متغیر است و این در حالیست که طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، ما در کشور در هر 30 دقیقه یک نفر فوتی و هر یک دقیقه یک مجروح داریم.
وی افزود: ما یک درصد جمعیت جهان و یک و نیم درصد میزان فوتی را داریم!
جمال الدینی گفت: کشورهای توسعه نیافته که یک درصد خودرو جهان را در اختیار دارند، توانسته اند میزان مرگ و میر خود را در بحث حمل و نقل جاده ای به زیر 20 درصد کاهش بدهند.
وی با بیان اینکه بیش از 17 هزار فوتی آمار بسیار بالایی است، افزود: 10 تا 15 برابر بیشتر از این تعداد، مجروحِ ناشی از تصادفات جاده ای داریم که گروه سنی آنها 15 تا 29 سال است.
 
 
وی درباره زمان رسیدن امدادگران به سر صحنه تصادف هم گفت: این زمان به 9 دقیقه و 27 ثانیه کاهش یافته که البته هنوز با معیار جهانی که 8 دقیقه است فاصله داریم.
 
وی گفت: البته ما احساس می کنیم که آمار کشته های ما در ایام نوروز از بقیه ماه های سال خیلی بالاتر است در حالی که این گونه نیست و در واقع بیشترین تلفات جاده ای ما در شهریور ماه است که نمودار کشته های جاده ای ما چند ماه آینده مشخص می شود.

   
مهندس قربانی مدیرکل ایمنی و حریم راه های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور
    مدیرکل ایمنی و حریم راه های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور هم گفت: شناسایی نقاط حادثه خیز؛ برنامه ای برای ارتقاء کیفی راه هاست.
مهران قربانی با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر، درباره چرایی آمار بالای حوادث و تلفات جاده ای افزود: در بحث شناسایی نقاط حادثه خیز، ما به دنبال ارتقاء سطح کیفی راه ها هستیم و حتی کشورهای پیشرفته نیز به دنبال شناسایی نقاط حادثه خیز خود هستند تا آن را ارتقاء دهند.
 
وی افزود: تنها 15 تا 20 درصد تصادفات جاده ای در 5 هزار نقطه حادثه خیز جاده های کشور رخ می دهد که علت بیشتر این تصادفات رفتار غلط رانندگی در جاده هاست.
وی گفت: معمولاًَ پروسه تعیین نقطه مستعد حادثه یا نقاط پرحادثه یک دستورالعمل ثابتی دارد و هدف آن نیز ارتقاء سطح جاده هاست. بر اساس آمارها، در برخی نقاط نسبت به نقاط دیگر تصادفات بیشتری رخ دهد که با همکاری سازمان راهداری و پلیس راه، شناسایی این نقاط مستعد به طور مستمر صورت می گیرد تا سطح جاده ها ارتقاء پیدا کند.
قربانی افزود: تصادفات جاده ای از سال 82 متولی دارد و در واقع کمیسیون ایمنی کشور بر اساس مصوبه هیئت دولت تشکیل شده است که این کمیسیون مسئولیت هماهنگی، همفکری، انسجام و استفاده بهینه از منابع را بر عهده دارد و این گونه نیست که مسئولیت تصادفات را بر عهده بگیرد.
وی گفت: بی شک اگر متولی نداشت و این کمیسیون سال 82 شکل نمی گرفت، ما کاهش چشمگیری را در تصادفات جاده ای شاهد نبودیم.
 
مدیرکل ایمنی و حریم راه های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به اینکه باید این کمیسیون ارتقاء پیدا کرده و دبیرخانه قوی تری داشته باشد افزود: بعد از تشکیل این کمیسیون، تعداد کشته های جاده ای از 26 هزار کشته به 17 هزار نفر رسیده است در حالی که می توانست تعداد کشته ها افزایش پیدا کرده و به 40 هزار نفر برسد.
 
 
سرهنگ حمیدی رئیس پلیس راهورد
رئیس پلیس راه راهور هم گفت: ما در حوزه ایمنی خودرو، راه ها و حتی حوزه بهداشت با استاندارد جهانی فاصله داریم به طوری که 50  درصد کشته های تصادفات جاده ای بعد از انتقال از صحنه تصادفات هستند.
سرهنگ حمیدی هم در ارتباط تلفنی با برنامه تیتر امشب، در بحث حوادث رانندگی افزود: رتبه بندی جهانی متناسب با جمعیت و تعداد خودروهاست اما آن چیزی که معیار منطقی است و در دنیا وجود دارد متناسب با تعداد خودرو، این تصادفات مقایسه می شود.
 
وی ادامه داد: اکنون با تعداد تلفاتی که در تصادفات داریم، شرایط ما نسبت به کشورهای آسیایی و از میانگین دنیا که عدد مشخصی دارد، باز بهتر است.
سرهنگ حمیدی اضافه کرد: تنها تفاوت فاصله ما با کشورهای اروپایی است که آنها هم به لحاظ جغرافیایی، فیزیک و نوع خودرو، ایمنی و سامانه های کنترلی، کاملاً‌ با ما متفاوت هستند.
وی ادامه داد: ما کشوری زمین پایه ای هستیم. یعنی بیش از 93 درصد مسافرت ها و حمل و نقل ما به صورت جاده ای صورت می گیرد و حمل و نقل هوایی و ریلی درصد کمی را در این خصوص به خود اختصاص می دهد.
رئیس پلیس راه راهور گفت: با مقایسه این شرایط مشخص می شود که وضعیت نابسامانی در تصادفات جاده ای نداریم که البته در یک مقطع، تصادفات ما زیاد بود و در یک سال 28 هزار کشته داشتیم اما با اصلاح قوانین، آموزش، اطلاع رسانی و برخورد های پلیسی در مجموع این آمارها کاهش پیدا کرد به طوریکه پایان سال 94 به حدود 16 هزار نفر رسیدیم.
سرهنگ حمیدی اضافه کرد: یعنی آن 28 هزار نفر علیرغم افزایش خودرو و جمعیت نه تنها افزایش پیدا نکرد بلکه کاهش داشته است.
وی گفت: روندی که در دنیا و یا برخی کشورها اتفاق می افتد برای کاهش 10 تا 15 درصدی است که البته کاهش آن 15 سال طول می کشد اما ما در داخل کشور با اقدامات جهادی که در همه بخش ها صورت گرفت 10 تا 12 هزار نفر کاهش تلفات داشتیم.
وی درباره کاهش 4 درصدی حوادث رانندگی در ایام نوروز هم گفت: در بحث کاهش حوادث رانندگی مسلماً افزایش جریمه ها مؤثر بوده است. ما در حوزه پیشگیری باید اقدامات مؤثری انجام دهیم که یکی از راه های پیشگیری، افزایش هزینه تخلفات است.
رئیس پلیس راه راهور افزود: اکنون 6-7 درصد تولید ناخالص ما هزینه تصادفات جاده ای می شود.
سرهنگ حمیدی درباره اینکه چه خودروهایی بیشترین تصادفات را داشته اند گفت: خودروهای سواری بیشترین تصادفات جاده ای را داشتند که پراید با 23 درصد و موتورسیکلت با 20 درصد بالاترین آمار را دارند.
 
 
معاون وزیر بهداشت در ارتباط تلفنی با برنامه تیتر امشب، در باره چرایی آمار بالای حوادث و تلفات جاده ای گفت: ما در نوروز امسال عملیات بسیار گسترده ای را در اورژانس کشور انجام دادیم به طوری که 154 هزار مأموریت با 5000 دستگاه آمبولانس انجام شد که 20 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و این افزایش به خاطر گسترش پایگاه های ما بوده است.
وی گفت: از این تعداد، 33 هزار مأموریت مربوط به حوادث ترافیکی است که 24 درصد افزایش را در مقایسه با سال قبل داریم البته بخش عمده ای از این افزایش مأموریت ها مربوط به افزایش پوشش و گسترش پایگاه های ماست.
دکتر آقاجانی ادامه داد: در مجموعه کشور، پوشش مأموریتی ما از 70 درصد به 80 درصد رسیده است اما اینکه تمام جاده های کشور تحت پوشش کامل باشد، این گونه نبوده. چرا که بیش از 150 هزار کیلومتر جاده فرعی روستایی و نقاط حادثه خیز داریم، علاوه بر آن 800 پایگاه هم از برنامه پنجم عقب هستیم و اعتبارات لازم نیز در این چند سال اخیر برای توسعه اورژانس اختصاص نداده اند و هنوز با استانداردهای جهانی فاصله داریم.
وی گفت: به طور کلی امسال به دلیل مأموریت های گسترده و استفاده از 22 بالگرد اورژانس و افزایش تعداد آمبولانس ها و با بکارگیری 18500 نیروی انسانی، توانستیم حوادث جاده ای را پوشش مناسبی بدهیم.
معاون وزیر بهداشت درباره میانگین زمان رسیدن به سر صحنه تصادفات نیز گفت: آمار دقیقی ندارم اما به دلیل افزایش پایگاه ها، زمان حضور ما نسبت به قبل کاهش یافته است.


 
منصور آذریان کارشناس
  دکتر آذریان کارشناس برنامه نیز که به صورت تصویری با گفتگوی تیتر امشب ارتباط داشت درباره حوادث جاده ای گفت: متأسفانه مشخص نیست متولی اصلی تلفات جاده ای چه دستگاهی است! در واقع در کشور ما علت تمام این مسائل و مشکلات، نبود یک دستگاه مشخص و متولی در بحث تصادفات جاده ای است. آذریان با اشاره به اینکه در تمام دنیا تصادفات جاده ای متولی دارد، گفت: متولی آن نیز معمولاً زیر نظر بالاترین مقام اجرایی فعالیت می کند و مقامات ارشد اجرایی کشور باید در این خصوص احساس مسئولیت کنند. وی افزود: هم اکنون سازمان های مختلف به صورت جزیره ای کار می کنند و هیچ فردی درباره آن پاسخگو نیست و علت آن نیز این است که هر کس به صورت جسته و گریخته کار می کند.
 
وی ادامه داد: این گونه نیست که واقعاً بودجه نداریم بلکه نمی خواهیم هزینه کنیم.
این کارشناس مسائل جاده ای گفت: اکنون در سال چیزی حدود 8 تا 10 هزار میلیارد تومان به خاطر تصادفات جاده ای هزینه می شود که اگر 10 درصد این بودجه را برای کاهش تلفات جاده ای هزینه کنیم، بیش از 50 درصد تلفات ما کم می شود.
آذریان افزود: با توجه به اینکه در سال حدود 18 تا 20 هزار نفر کشته و 200 هزار نفر نیز مجروح می شوند، باید برای حل این معضل بزرگ راه حل علمی اندیشیده شود.
وی گفت: طبق آمار بین المللی، ایران جزء مناطق  قرمز است، همانطور که میدانیم سازمان ملل اعلام کرد باید در کشورهای در حال توسعه کارهای جدی تری درباره پیشگیری از حوادث انجام شود. وی گفت راهکار انجام شده متناسب نیست و باید متولی مشخص شود تا مشکلات حل شود.
آذریان افزود: از سال 84 تا 92 هرچند آمار کشته ها کاهش داشته اما آمار مصدومان دو برابر شده است و مسلماً اگر در این خصوص متولی واحدی داشته باشیم به کاهش آمار تصادفات و کشته ها کمک می کند.
وی گفت: راهکار این است که باید مسئولین مسئولیت را بپذیرند و نهادهای زیربط را منسجم کنند تا شاهد حوادث کمتری باشیم.  
دانلود

لینک را کپی کنید


یک شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن