محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842102498
تیتر امشب/ بیش از ۱۶۰۰۰ کشته در سال بر اثر تصادف - متولی کیست؟
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تیتر امشب/ بیش از ۱۶۰۰۰ کشته در سال بر اثر تصادف - متولی کیست؟
با وجود تمام تمهیدات بکار گرفته شده برای کاهش تلفات تصادفات جاده ای توسط دستگاه های مرتبط، سالانه شاهد فوت بیش از ۱۶۰۰۰ نفر از هموطنانمان در صحنه تصادف هستیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، کشور ما در حوزه حمل ونقل یکی از بالاترین میزان فوت و مصدومیت را در بین کشورهای جهان دارد. در حالیکه در دنیا به ازای هر 10هزارخودرو حدود 9 نفر و در اتحادیه اروپا 3 نفر کشته می شوند، اما در ایران حدود 37 نفر به ازای هر 10هزار خودرو جان خود را از دست می دهند. در تعطیلات نوروز، بیش از 380 نفر از هموطنان در حوادث رانندگی در صحنه تصادف جانشان را از دست دادند که بیش از 70درصد این افراد متاهل بودند.
دکتر جمال الدینی معاون جمعیت هلال احمر با حضور در برنامه تیتر امشب، درباره چرایی تلفات بالای حوادث جاده ای گفت: با توجه به 403 فقره فوتی که در صحنه تصادف اتفاق افتاده است و احتمال افزایش 2 درصدی این تلفات بخاطر مصدومان، آمار بالایی در تلفات انسانی در حوادث جاده ای داشته ایم. وی افزود: نزدیک به 50 درصد حوادث ما مربوط به واژگونی بوده است که عوامل انسانی بیشترین نقش را در این زمینه دارند، اما ازعوامل نقلیه و زیرساخت هم که بی تاثیر نیستند، نمی توان غافل شد. جمال الدینی در ادامه با بیان اینکه چندان نمی توان به آمارهای ارائه شده تکیه کرد، گفت: آمارهای ما بین 16 هزار تا 17 هزار و 900 نفر فوتی در سال متغیر است و این در حالیست که طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، ما در کشور در هر 30 دقیقه یک نفر فوتی و هر یک دقیقه یک مجروح داریم.
وی افزود: ما یک درصد جمعیت جهان و یک و نیم درصد میزان فوتی را داریم!
جمال الدینی گفت: کشورهای توسعه نیافته که یک درصد خودرو جهان را در اختیار دارند، توانسته اند میزان مرگ و میر خود را در بحث حمل و نقل جاده ای به زیر 20 درصد کاهش بدهند.
وی با بیان اینکه بیش از 17 هزار فوتی آمار بسیار بالایی است، افزود: 10 تا 15 برابر بیشتر از این تعداد، مجروحِ ناشی از تصادفات جاده ای داریم که گروه سنی آنها 15 تا 29 سال است.
وی درباره زمان رسیدن امدادگران به سر صحنه تصادف هم گفت: این زمان به 9 دقیقه و 27 ثانیه کاهش یافته که البته هنوز با معیار جهانی که 8 دقیقه است فاصله داریم.
وی گفت: البته ما احساس می کنیم که آمار کشته های ما در ایام نوروز از بقیه ماه های سال خیلی بالاتر است در حالی که این گونه نیست و در واقع بیشترین تلفات جاده ای ما در شهریور ماه است که نمودار کشته های جاده ای ما چند ماه آینده مشخص می شود.
مدیرکل ایمنی و حریم راه های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور هم گفت: شناسایی نقاط حادثه خیز؛ برنامه ای برای ارتقاء کیفی راه هاست.
مهران قربانی با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر، درباره چرایی آمار بالای حوادث و تلفات جاده ای افزود: در بحث شناسایی نقاط حادثه خیز، ما به دنبال ارتقاء سطح کیفی راه ها هستیم و حتی کشورهای پیشرفته نیز به دنبال شناسایی نقاط حادثه خیز خود هستند تا آن را ارتقاء دهند.
وی افزود: تنها 15 تا 20 درصد تصادفات جاده ای در 5 هزار نقطه حادثه خیز جاده های کشور رخ می دهد که علت بیشتر این تصادفات رفتار غلط رانندگی در جاده هاست.
وی گفت: معمولاًَ پروسه تعیین نقطه مستعد حادثه یا نقاط پرحادثه یک دستورالعمل ثابتی دارد و هدف آن نیز ارتقاء سطح جاده هاست. بر اساس آمارها، در برخی نقاط نسبت به نقاط دیگر تصادفات بیشتری رخ دهد که با همکاری سازمان راهداری و پلیس راه، شناسایی این نقاط مستعد به طور مستمر صورت می گیرد تا سطح جاده ها ارتقاء پیدا کند.
قربانی افزود: تصادفات جاده ای از سال 82 متولی دارد و در واقع کمیسیون ایمنی کشور بر اساس مصوبه هیئت دولت تشکیل شده است که این کمیسیون مسئولیت هماهنگی، همفکری، انسجام و استفاده بهینه از منابع را بر عهده دارد و این گونه نیست که مسئولیت تصادفات را بر عهده بگیرد.
وی گفت: بی شک اگر متولی نداشت و این کمیسیون سال 82 شکل نمی گرفت، ما کاهش چشمگیری را در تصادفات جاده ای شاهد نبودیم.
مدیرکل ایمنی و حریم راه های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به اینکه باید این کمیسیون ارتقاء پیدا کرده و دبیرخانه قوی تری داشته باشد افزود: بعد از تشکیل این کمیسیون، تعداد کشته های جاده ای از 26 هزار کشته به 17 هزار نفر رسیده است در حالی که می توانست تعداد کشته ها افزایش پیدا کرده و به 40 هزار نفر برسد.
رئیس پلیس راه راهور هم گفت: ما در حوزه ایمنی خودرو، راه ها و حتی حوزه بهداشت با استاندارد جهانی فاصله داریم به طوری که 50 درصد کشته های تصادفات جاده ای بعد از انتقال از صحنه تصادفات هستند.
سرهنگ حمیدی هم در ارتباط تلفنی با برنامه تیتر امشب، در بحث حوادث رانندگی افزود: رتبه بندی جهانی متناسب با جمعیت و تعداد خودروهاست اما آن چیزی که معیار منطقی است و در دنیا وجود دارد متناسب با تعداد خودرو، این تصادفات مقایسه می شود.
وی ادامه داد: اکنون با تعداد تلفاتی که در تصادفات داریم، شرایط ما نسبت به کشورهای آسیایی و از میانگین دنیا که عدد مشخصی دارد، باز بهتر است.
سرهنگ حمیدی اضافه کرد: تنها تفاوت فاصله ما با کشورهای اروپایی است که آنها هم به لحاظ جغرافیایی، فیزیک و نوع خودرو، ایمنی و سامانه های کنترلی، کاملاً با ما متفاوت هستند.
وی ادامه داد: ما کشوری زمین پایه ای هستیم. یعنی بیش از 93 درصد مسافرت ها و حمل و نقل ما به صورت جاده ای صورت می گیرد و حمل و نقل هوایی و ریلی درصد کمی را در این خصوص به خود اختصاص می دهد.
رئیس پلیس راه راهور گفت: با مقایسه این شرایط مشخص می شود که وضعیت نابسامانی در تصادفات جاده ای نداریم که البته در یک مقطع، تصادفات ما زیاد بود و در یک سال 28 هزار کشته داشتیم اما با اصلاح قوانین، آموزش، اطلاع رسانی و برخورد های پلیسی در مجموع این آمارها کاهش پیدا کرد به طوریکه پایان سال 94 به حدود 16 هزار نفر رسیدیم.
سرهنگ حمیدی اضافه کرد: یعنی آن 28 هزار نفر علیرغم افزایش خودرو و جمعیت نه تنها افزایش پیدا نکرد بلکه کاهش داشته است.
وی گفت: روندی که در دنیا و یا برخی کشورها اتفاق می افتد برای کاهش 10 تا 15 درصدی است که البته کاهش آن 15 سال طول می کشد اما ما در داخل کشور با اقدامات جهادی که در همه بخش ها صورت گرفت 10 تا 12 هزار نفر کاهش تلفات داشتیم.
وی درباره کاهش 4 درصدی حوادث رانندگی در ایام نوروز هم گفت: در بحث کاهش حوادث رانندگی مسلماً افزایش جریمه ها مؤثر بوده است. ما در حوزه پیشگیری باید اقدامات مؤثری انجام دهیم که یکی از راه های پیشگیری، افزایش هزینه تخلفات است.
رئیس پلیس راه راهور افزود: اکنون 6-7 درصد تولید ناخالص ما هزینه تصادفات جاده ای می شود.
سرهنگ حمیدی درباره اینکه چه خودروهایی بیشترین تصادفات را داشته اند گفت: خودروهای سواری بیشترین تصادفات جاده ای را داشتند که پراید با 23 درصد و موتورسیکلت با 20 درصد بالاترین آمار را دارند.
معاون وزیر بهداشت در ارتباط تلفنی با برنامه تیتر امشب، در باره چرایی آمار بالای حوادث و تلفات جاده ای گفت: ما در نوروز امسال عملیات بسیار گسترده ای را در اورژانس کشور انجام دادیم به طوری که 154 هزار مأموریت با 5000 دستگاه آمبولانس انجام شد که 20 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و این افزایش به خاطر گسترش پایگاه های ما بوده است.
وی گفت: از این تعداد، 33 هزار مأموریت مربوط به حوادث ترافیکی است که 24 درصد افزایش را در مقایسه با سال قبل داریم البته بخش عمده ای از این افزایش مأموریت ها مربوط به افزایش پوشش و گسترش پایگاه های ماست.
دکتر آقاجانی ادامه داد: در مجموعه کشور، پوشش مأموریتی ما از 70 درصد به 80 درصد رسیده است اما اینکه تمام جاده های کشور تحت پوشش کامل باشد، این گونه نبوده. چرا که بیش از 150 هزار کیلومتر جاده فرعی روستایی و نقاط حادثه خیز داریم، علاوه بر آن 800 پایگاه هم از برنامه پنجم عقب هستیم و اعتبارات لازم نیز در این چند سال اخیر برای توسعه اورژانس اختصاص نداده اند و هنوز با استانداردهای جهانی فاصله داریم.
وی گفت: به طور کلی امسال به دلیل مأموریت های گسترده و استفاده از 22 بالگرد اورژانس و افزایش تعداد آمبولانس ها و با بکارگیری 18500 نیروی انسانی، توانستیم حوادث جاده ای را پوشش مناسبی بدهیم.
معاون وزیر بهداشت درباره میانگین زمان رسیدن به سر صحنه تصادفات نیز گفت: آمار دقیقی ندارم اما به دلیل افزایش پایگاه ها، زمان حضور ما نسبت به قبل کاهش یافته است.
دکتر آذریان کارشناس برنامه نیز که به صورت تصویری با گفتگوی تیتر امشب ارتباط داشت درباره حوادث جاده ای گفت: متأسفانه مشخص نیست متولی اصلی تلفات جاده ای چه دستگاهی است! در واقع در کشور ما علت تمام این مسائل و مشکلات، نبود یک دستگاه مشخص و متولی در بحث تصادفات جاده ای است. آذریان با اشاره به اینکه در تمام دنیا تصادفات جاده ای متولی دارد، گفت: متولی آن نیز معمولاً زیر نظر بالاترین مقام اجرایی فعالیت می کند و مقامات ارشد اجرایی کشور باید در این خصوص احساس مسئولیت کنند. وی افزود: هم اکنون سازمان های مختلف به صورت جزیره ای کار می کنند و هیچ فردی درباره آن پاسخگو نیست و علت آن نیز این است که هر کس به صورت جسته و گریخته کار می کند.
وی ادامه داد: این گونه نیست که واقعاً بودجه نداریم بلکه نمی خواهیم هزینه کنیم.
این کارشناس مسائل جاده ای گفت: اکنون در سال چیزی حدود 8 تا 10 هزار میلیارد تومان به خاطر تصادفات جاده ای هزینه می شود که اگر 10 درصد این بودجه را برای کاهش تلفات جاده ای هزینه کنیم، بیش از 50 درصد تلفات ما کم می شود.
آذریان افزود: با توجه به اینکه در سال حدود 18 تا 20 هزار نفر کشته و 200 هزار نفر نیز مجروح می شوند، باید برای حل این معضل بزرگ راه حل علمی اندیشیده شود.
وی گفت: طبق آمار بین المللی، ایران جزء مناطق قرمز است، همانطور که میدانیم سازمان ملل اعلام کرد باید در کشورهای در حال توسعه کارهای جدی تری درباره پیشگیری از حوادث انجام شود. وی گفت راهکار انجام شده متناسب نیست و باید متولی مشخص شود تا مشکلات حل شود.
آذریان افزود: از سال 84 تا 92 هرچند آمار کشته ها کاهش داشته اما آمار مصدومان دو برابر شده است و مسلماً اگر در این خصوص متولی واحدی داشته باشیم به کاهش آمار تصادفات و کشته ها کمک می کند.
وی گفت: راهکار این است که باید مسئولین مسئولیت را بپذیرند و نهادهای زیربط را منسجم کنند تا شاهد حوادث کمتری باشیم.
دانلود
لینک را کپی کنید
یک شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]
صفحات پیشنهادی
تعطیلات نوروز امسال 6 کشته بر جا گذاشته است/ اتوبان زنجان –قزوین بیشترین آمار تصادفات فوتی و جرحی را داشته است
رئیس پلیس راه استان زنجان با بیان اینکه تعطیلات نوروزی سالجاری شش کشته در استان زنجان برجاگذاشته است گفت اتوبان زنجان –قزوین بیشترین آمار تصادفات فوتی و جرحی را داشته است به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علی اصغر شیر محمدی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان با بیان اینککشته شدن 3 سرنشین پیکان بر اثر تصادف در محور پارسیان به بندرلنگه
مازندمجلس دبیر ستاد اجرایی سفرهای نوروزی بندرلنگه گفت بر اثر برخورد یک دستگاه خودرو سواری سمند با یک دستگاه خودرو پیکان سه نفر از سرنشینان پیکان بعد از انتقال به بیمارستان جان باختند مازندمجلس شامگاه چهارشنبه بهروز اکرمی معاون سیاسی امنیتی استاندار هرمزگان به همراه فرماندار11کشته و 150 زخمی در تصادفات جاده ای خراسان جنوبی سرهنگ حسین رضایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس،اظه
گروه استان ها- خراسان جنوبی - رئیس پلیس راه استان گفت از آغاز طرح نوروزی پلیس تا کنون در جاده های استان 11 تن کشته و 150 نفر مجروح شدند سرهنگ حسین رضایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس اظهار داشت طرح نوروزی پلیس از 25 اسفندماه 94 آغاز شده و تا 15 فروردین ماه سال جاریکشته شدن 3 سرنشین پیکان بر اثر تصادف در محور پارسیان به بندرلنگه
کشته شدن 3 سرنشین پیکان بر اثر تصادف در محور پارسیان به بندرلنگه دبیر ستاد اجرایی سفرهای نوروزی بندرلنگه گفت بر اثر برخورد یک دستگاه خودرو سواری سمند با یک دستگاه خودرو پیکان سه نفر از سرنشینان پیکان بعد از انتقال به بیمارستان جان باختند به گزارش نامه نیوز شامگاه چهارشنبه ببیشترین حوادث نوروزی امسال در اصفهان تصادفات جادهای است
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان بیشترین حوادث نوروزی امسال در اصفهان تصادفات جادهای است شناسهٔ خبر 3585455 - شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۳ ۱۰ استانها > اصفهان اصفهان- معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت حوادث جادهای بالاترین حوادث نوروزی امسال رروسیه: بیش از 320 تروریست داعشی بر اثر حملات هوایی به منطقه تدمر کشته شدند
روسیه بیش از 320 تروریست داعشی بر اثر حملات هوایی به منطقه تدمر کشته شدند مرکز هماهنگی آتش بس مستقر در پایگاه هوایی روسیه در سوریه اعلام کرد در جریان عملیات هوایی روسیه در منطقه تدمر بیش از 320 نفر از تروریست های داعشی به هلاکت رسیدند به گزارش نامه نیوز مرکز هماهنگی آتش بس متصاویر/ تصادف هولناک دو خودرو با چهار کشته /غرق شدن جوان ۱۸ ساله/ پیدا شدن جسد پس از ۶ ساعت غرق شدن جوان ۱۸ سا
تصاویر تصادف هولناک دو خودرو با چهار کشته صبح دنا جاده تنگ ارم به دلیل عرض کم یکی از حادثه خیزترین محورهای مواصلاتی دشتستان است اما پروژه تعریض آن متوقف می باشد این منطقه به دلیل آب و هوای مطلوب و چشم اندازهای طبیعی در اغلب ایام سال خصوصا نوروز پذیرای گردشگران زیادی می باشبر اثر تصادف در فارس و کرمان ۱۳ تن کشته شدند
بر اثر تصادف در فارس و کرمان ۱۳ تن کشته شدند در دو سانحه تصادف در استان های فارس و کرمان ۱۳ تن جان باختند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر در برخورد یک دستگاه خودرو سواری با کامیون در لارستان فارس 8 تن کشته شدند در محور سیرجان به شیراز نیز پنج سرنشین خودروی سواری در برخورد۳ کشته و ۳۰ زخمی در اثر تصادف قطار و اتوبوس در بانکوک
به گزارش گروه بین المللخبرگزاری فارس بعد از آنکه یک قطار با یک اتوبوس دو طبقه در بانکوک برخورد کرد حداقل 3 تن کشته و 30 نفر دیگر زخمی شدند به نوشته بانکوک پست این حادثه ساعت 7 و 30 دقیقه صبح روز یکشنبه امروز به وقت محلی روی داد مسافران اتوبوس توریست هایی بودند که در محل تلهرسال چند نفر در تصادفات نوروزی کشته می شوند؟
هرسال چند نفر در تصادفات نوروزی کشته می شوند روند کاهش تلفات جاده ای که از ده سال گذشته آغاز شده بود در سال های اخیر اندکی کندتر شده اما خوشبختانه به نظر می رسد آمار تلفات در ایام نوروز رو به کاهش است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر بر اساس آمار پزشکی قانونی کشور در پنج-
گوناگون
پربازدیدترینها