تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850000730




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت امریکا در صدد کاهش محدودیت مالی معاملات با ایران / افراطیون نگرانند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



دولت امریکا در صدد کاهش محدودیت مالی معاملات با ایران / افراطیون نگرانند
شبکه تلویزیونی ای بی سی آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد که دولت اوباما در صدد کاهش محدودیت های مالی علیه ایران است و مخالفانش نگران این مساله هستند.
روز نو : شبکه تلویزیونی ای بی سی آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد که دولت اوباما در صدد کاهش محدودیت های مالی علیه ایران است و مخالفانش نگران این مساله هستند.
به گزارش روزنو، این تصمیم دولت اوباما موجب خشم نمایندگان مخالف جمهوریخواه در کنگره شده که می گویند توافق هسته ای به حدکافی به نفع ایران تمام شده و دیگر نیازی به دادن امتیازات بیشتر به ایران نیست. 
هرچند که هنوز تصمیم نهایی در این مورد گرفته نشده ولی وزارت خزانه داری امریکا یک مجوز عمومی برای دسترسی شرکت ها به معاملات دلاری مشروع با ایران آماده کرده است. فعلا معاملاتی از این نوع عملی غیر قانونی است. 
ای بی سی در گزارش خود تاکید دارد که رفع این محدودیت ها تحولی است که می تواند تاثیر چشمگیری در احیای اقتصاد ایران باشد که براثر تحریم ها با مشکلات زیادی روبه رو شده است، اما این اقدام به یک موضوع مناقشه برانگیز در امریکا تبدیل شده است چرا که برخی از قانون گذاران جمهوریخواه و دمکرات می گویند دولت قول داده است ممنوعیت شدید در مورد دلار را حفظ کند. 
پل رایان رئیس مجلس نمایندگان روز پنجشنبه اظهار کرد، حداقل چیزی که می توان گفت این است که این گزارش ها سخت مایه نگرانی است. 
وی با اشاره به آزمایش های موشکی ایران گفت : در حالی که چنین آزمایشهایی انجام می گیرد، دولت اوباما از مسیر خود خارج شده و قصد کمک به ایران را برای بازگشایی باب تجارت را دارد. رئیس جمهوری باید از این ایده خود دست بکشد. "
در ادامه گزارش گفته شده است که توافق هسته ای میلیارد ها دلار از محل کاهش تحریم ها در ازای مهار فعالیت های هسته ای در اختیار ایران قرار داده است ولی ایرانیان تاکید دارند.
ای بی سی در پایان گفت که دلار به دلیل جایگاه خود به عنوان ارز برتر جهان اغلب در مبادلات پولی مورد استفاده قرار می گیرد. به طور مثال اگر ایرانیان خواهان فروش نفت به هند باشند و پول خود را به یورو به جای روپیه دریافت کنند راحت تر می توانند کالاهای اروپایی خریداری نمایند. این پروسه عموما با تبدیل روپیه به دلار شروع می شود. 


**لغو ممنوعیت استفاده از دلار 
همچنین مقامات آمریکا با اشاره به این که از نظر آمریکا ایران تا کنون به تعهدات خود در چهارچوب برجام پابند بوده گفتند که آمریکا در نظر دارد به منظور ایجاد تسهیلاتی در مبادلات تجاری ایران با کشور های دیگرمنع استفاده از دلار را لغو کند. 
مقامات آمریکا روز پنجشنبه به آسوشیتدپرس گفتند که وزارت خزانه داری آمریکا مجوزی را به منظور لغو ممنوعیت استفاده از دلار در مبادلات تجاری ایران با کشور های دیگر و ایجاد تسهیلات برای استفاده موسسات مالی از این ارز در مبادلات تجاری با ایران آماده کرده است. 
به گفته این مقامات که نامش را آسوشیتدپرس ذکر نکرد، گرچه هنوز تصمیم روشن و قاطعی از سوی مقامات وزارت خزانه داری آمریکا اعلام نشده در صورت به اجرا در آمدن این تصمیم ایران به منافع سرشاری دست پیدا خواهد کرد. 
این مقامات که خواسته اند، نامشان فاش نشود، افزوده اند که این راهبرد به شرکت های خارجی اجازه می دهد مشروط بر این که بانک های ایرانی در تبدیل ارز دخالت مستقیمی نداشته باشند در مبادلات ارزی از دلار آمریکا استفاده کنند. 
بر همین اساس ایرانیان نمی توانند در این مبادلات نقش مستقیمی داشته باشند و چنین مبادلاتی نباید با استفاده از دلار آغاز و یا با آن به پایان برسد. 
مقامات مذکور همچنین یاد آور شده اند که ممنوعیت های سابق همچنان در مورد افرادی که نام آن ها درفهرست تحریم های آمریکایی قرار دارد بقدرت خود باقی خواهد ماند . 
بن رودز معاون مشاور امنیت ملی اوباما دلیل این تصمیم وزارت خزانه داری آمریکا را پایبندی ایران به تعهدات خود در قبال برجام ذکر کرده و گفته است که آزمایشات موشکی ربطی به توافقنامه هسته ای ماه ژوئیه سال گذشته ندارد و این موضوعات، جداگانه ای هستند که آمریکا توانایی پاسخ گویی به آن ها را دارد. 




تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن