تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مردم به انجام روزه امر شده اند تا درد گرسنگى و تشنگى را بفهمند و به واسطه آن فقر و بيچا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864083828




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کدام استان‌ها فردا بارانی هستند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کدام استان‌ها فردا بارانی هستند؟
کد خبر: ۵۷۷۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۲ - 31 March 2016


مدیر پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی فعال بودن دو سامانه بارشی در نیمه شمالی و جنوبی کشور طی روزهای جمعه و شنبه خبر داد و گفت: همچنین از بعد از ظهر امروز و طی روز جمعه به سبب افزایش سرعت وزش باد بر روی عراق، پدیده گردوغبار در جنوب غرب کشور دور از انتظار نیست.

به گزارش ایسنا، احد وظیفه درباره وضعیت هوا در سه روز آینده، گفت: طی امروز و فردا دو سامانه بارشی در نیمه شمالی و جنوبی کشور فعال هستند. بر این اساس سامانه جنوبی امروز در مناطق جنوب، جنوب شرق، شرق و روز جمعه در جنوب شرق و شرق کشور سبب رگبار، باران، رعد و برق و وزش باد شدید می‌شود. سامانه شمالی نیز امروز در مناطق شمال غرب و سواحل شمالی، به تدریج در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و استان‌های واقع در زاگرس مرکزی و از امشب و روز جمعه علاوه بر مناطق ذکر شده در نواحی مرکزی و شمال شرق سبب رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد و در مناطق سردسیر بارش برف می‌شود.

وی افزود: در روز جمعه به تدریج از میزان ابرناکی از سمت شمال غرب و غرب کاسته شده و امروز در استان گیلان، غرب مازندران، برخی نقاط کرمان و روز جمعه در مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شرق سمنان، نیمه جنوبی خراسان جنوبی و نیمه شمالی اصفهان شاهد شدت باران هستیم. همچنین این سامانه در روز شنبه در شمال شرق کشور فعال بوده و به تدریج از کشور خارج می‌شود. همچنین تا صبح شنبه به سبب استقرار توده هوای سرد، شاهد استمرار کاهش دما دراستان‌های واقع در نیمه شمالی خواهیم بود.

وظیفه با بیان اینکه طی امروز و فردا در استان‌های واقع در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و دامنه‌های شرقی البرز، وزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود، گفت: روزهای پنجشنبه و جمعه خلیج فارس و دریای خزر و روزهای شنبه و یکشنبه خلیج فارس و دریای عمان مواج هستند. همچنین از بعد از ظهر امروز و طی روز جمعه به سبب افزایش سرعت وزش باد بر روی عراق، پدیده گرد و غبار در جنوب غرب کشور دور از انتظار نیست.

مدیر پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی، هوای امروز پایتخت را کمی ابری در پاره‌ای نقاط وزش باد در بعدازظهر و افزایش ابر در اوایل شب با رگبار و رعد و برق و همراه با بارش برف در شهرهای شمالی عنوان کرد و گفت: حداکثر و حداقل دمای تهران امروز 16 و هفت درجه سانتی‌گراد است. همچنین روز جمعه شاهد آسمان ابری درپاره ای نقاط همراه با رعد و برق و بارش و وزش باد و در شهرهای شمالی بارش برف و در بعدازظهر کاهش ابر در تهران خواهیم بود و حداکثر دما در این روز 10 و حداقل آن چهار درجه سانتی‌گراد است.

وظیفه، برای روز شنبه هوای پایتخت را کمی ابری، همراه با افزایش ابر و گاهی وزش باد در شهرهای شمالی عنوان کرد و افزود: بیشینه دما در این روز 14 و کمینه آن پنج درجه سانتی‌گراد است.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن