تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868610680




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناوگان برون شهری مناسب حال گردشگری نیست


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ناوگان برون شهری مناسب حال گردشگری نیست
کد خبر: ۵۷۶۸۱۲
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۹ - 27 March 2016


نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ناوگان برون شهری ما چندان مناسب حال گردشگری نیست و در عین حال مردم عادت دارند با وسیله نقلیه شخصی سفر کنند.

به گزارش مهر، عبدالوحید فیاضی اظهار داشت: یکی از ضرورت های مهم کشور ما توسعه ناوگان عمومی شهری و برون شهری است که می تواند فواید زیادی داشته باشد و مردم و مسئولان ما هنوز آن را جدی نگرفته اند.

وی ادامه داد: ناوگان برون شهری ما چندان مناسب حال گردشگری ما نیست. هنوز هم مردم عادت کرده اند با وسایل نقلیه شخصی سفر کنند و علتش هم این است که اطمینان خاطر و اطلاعات لازم و بهنگام را در کنار خودشان نمی بینند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ناوگان فعلی کشور ما در حوزه برون شهری گرچه نوسازی شده اما بخشی از نیازها را تامین کرده است، تاکید کرد: آنچنان که باید و شاید، نیازهای گردشگری مردم را تامین نکرده و منجر به رشد گردشگری نشده است.

فیاضی افزود: توریسم می توانست به واسطه ناوگان برون شهری توسعه بیشتری پیدا کند اما شرایط فعلی بیشتر حول محور وسایل نقلیه شخصی حکمفرماست.

وی با تاکید بر فرهنگ سازی بیشتر برای مردم، گفت: به نظر می رسد مردم هم به فرهنگ سازی بیشتری برای استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی بین شهری نیاز دارند. وقتی امکانات فراهم باشد و ناوگان ما مناسب باشد به طور طبیعی مردم هم استقبال می کنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص سلامت رانندگان و ساعت کارشان در اتوبوس های بین جاده ای، تاکید کرد: جان عده زیادی از مسافران جاده ای ما، در دست همین رانندگان جاده ای است. همانطور که خلبان یک هواپیما قبل از آغاز پرواز نیازمند چک شدن و آموزش و حتی مطالعه است، رانندگان جاده ای ما هم کم از خلبانان نیستند و سلامتی جسمی و روحی آنان باید همیشه مورد بررسی قرار گیرد.

فیاضی بیان کرد: وقتی مردم با اطمینان خاطر در اتوبوس های جاده ای می نشینند، باید مطمئن باشند که رانندگان از سلامت کامل برخوردارند و حتی ظاهرشان هم کاملا موجه باشند.

به گفته این نماینده مجلس، شاید بهتر باشد مسافران موقع سوار شدن به اتوبوس های جاده ای و شروع سفرشان کارت سلامت رانندگان را مشاهده کنند تا با اطمینان با این اتوبوس ها سفر کنند.

وی همچنین درباره ساعت کار رانندگان جاده ای گفت: البته قوانین خاصی بر میزان رانندگی در اتوبوس های جاده ای حکمفرماست که سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای باید گاهی ناظری را با این اتوبوس ها در سفرها همراه کند تا نظارت جدی بر ساعات خواب رانندگان و ساعات کاری آنان داشته باشند. چرا که هیچ راننده ای نباید بیشتر از ۹ ساعت در جاده ها رانندگی کند.
























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن