تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، شمشير بُرَّنده اى است بر ضد اهل باطل.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842155437




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تانک k2؛ پیشرفته‌ترین تانک رزمی جهان + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تانک k2؛ پیشرفته‌ترین تانک رزمی جهان + تصاویر
تانک کی2 را می‌توان پیشرفته‌ترین تانک حال حاضر جهان دانست.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در جهان تانک‌های امروزی گاهی اوقات به تانک هایی برمی‌خوریم که به معنای واقعی کلمه پیشرفته‌اند. به طوری که این پیشرفت  هم حالت نسبی و هم حالت مطلق دارد. تانک کی2 ساخت کره جنوبی یکی از این تانک‌ها است. چرا که این تانک قدرتمند هم به نسبت تانک‌های همسایه شمالی خود دارای پیشرفتگی فوق العاده‌ای است و هم در مجموع از آخرین پیشرفت‌های تکنولوژی در ساختار خود استفاده می‌کند و تانکی پیشرفته و فوق مدرن به حساب می‌آید. کره جنوبی که در زمینه صنعت و تکنولوژی بسیار بسیار جلوتر از همسایه شمالی خود بوده و همچنین جزء کشورهای پیشگام و پیشرو در سطح جهانی نیز به شمار می‌رود که تانک کی 2 را طراحی کرده است که از هر نظر از آخرین تکنولوژی‌های موجود استفاده می‌کند. ارتش کره جنوبی پس از جنگ کره توسط آمریکایی‌ها تقویت شد.



تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان



به مرور تانک‌های ام 48 پاتن تحویل ارتش کره‌جنوبی گردید و این ارتش شروع به بازسازی خود و تقویت قوای زرهی خود در برابر همسایه شمالی خود و مقابله با خطر حمله مجدد همسایه شمالی خود کرد. از اوایل دهه 1980 نیز با افزایش قدرت زرهی جبهه شوروی و همچنین قدرتمند شدن هرچه بیشتر تانک‌های کشورهای مختلف، ارتش کره جنوبی دست به طراحی و ساخت تانک جدیدی کرد تا بتواند موازنه قدرت خود را در برابر همسایه شمالی خود حفظ کند. به همین منظور تانک K1 طراحی گردید. این تانک در زمان خود تانک بسیار پیشرفته‌ای بود.


 این تانک از سال 1986 به تولید انبوه رسید و حدود 1000 دستگاه از آن ساخته و تحویل ارتش کره جنوبی گردید. در سال 1992 نیز با توجه به گسترش کالیبر توپها در کشورهای مختلف، ارتش کره جنوبی دست به ساخت نمونه جدیدی از تانک K1 زد که از توپ 120 میلیمتری استفاده می کرد.



تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان + تصاویر



کی2 اولین تانکی است که به صورت کامل و بهینه قادر به مقابله با موشک‌های هدایت راداری مثل هلفایر؛ AT 15؛ AT 16 و بریمستون می‌باشد.


تانک جدید ارتش کره جنوبی K1A1 نامگذاری شد و حدود 480 دستگاه از آن ساخته و تحویل ارتش کره‌جنوبی گردید. هم اکنون نیز ارتش کره جنوبی حدود 2500 دستگاه تانک در اختیار دارد که 900 دستگاه از آن را تانک های ام 48 پاتون ، که همگی به استاندارد A5K ارتقا یافته اند. 1000 دستگاه تانک K1 و حدود 480 دستگاه آن را تانک K1A1 تشکیل می‌دهد.




تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان



تانک‌های ارتش کره‌شمالی عمدتا شامل تانک‌های تی 55 ، تایپ 59 و تی 62 می‌باشد؛ اما کره‌جنوبی به چند دلیل مایل بود تانک جدیدی را طراحی کند. اول اینکه تانک‌های K1 و K1A1 هر چند تانک‌هایی بودند که در زمان خود بسیار پیشرفته بودند (تانک K1A1 هنوز هم جزء تانک های مطرح جهان به شمار می رود) اما هر دوی این تانک‌ها با استفاده از تکنولوژی وارداتی کشورهای غربی مثل آمریکا و آلمان ساخته شده بودند. حتی در طراحی این تانک‌ها نیز تا بخش زیادی از آنها به وسیله همکاری فنی و اطلاعاتی آمریکا صورت گرفته بود. شباهت فوق‌العاده این تانک ها با آبرامز خود موید این مطلب است. این مورد برای کشوری با سطح تکنولوژیکی بالا مثل کره‌جنوبی چندان جالب به نظر نمی‌رسید. از این رو کره‌ای‌ها تانک جدیدی را طراحی کردند که بخش عمده‌ای از آن از تکنولوژی بومی استفاده می‌کرد. دلیل دوم نوسازی ناوگان زرهی این کشور بود. تانک‌های ام 48 این کشور علی رغم بهینه سازی و به روز شدن بسیار خوب خود، دارای عمری حدود 40 الی 50 سال بودند که می‌بایست کنار گذاشته می‌شدند. حتی تانک‌های K1 نیز علیرغم برتری داشتن بر تانک‌های کره‌شمالی می‌بایست از خدمت کنار گذاشته شوند.



تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان + تصاویر



 دلیل دیگر افزایش سهم کره‌جنوبی در صادرات تسلیحات مدرن به کشورهای دیگر است. از این رو در سال 1995 کار طراحی و تولید تانک جدید کره‌جنوبی آغاز گردید. پروژه تولید این تانک با نام XK2 شناخته می‌شد. در روز جمعه 2 مارس 2007 برای اولین بار از این تانک در شهر سئول پرده‌برداری شد. طراحی این تانک 12 سال به طول انجامید و 230 میلیون دلار هزینه صرف تحقیقات و طراحی اولیه این تانک گردید. کارخانجات متعددی مثل هیوندای، کیا سامسونگ، دوو و کارخانجات فولاد ملی کره جنوبی در طراحی و ساخت این تانک همکاری کردند و این تانک از هر نظر با استفاده از تکنولوژی و فناوری بومی کره‌جنوبی ساخته شده است. همه این شرکت‌ها زیرمجموعه‌هایی بودند که هر یک بخشی از طراحی و تولید این تانک را بر عهده داشتند. پیمانکار اصلی این پروژه شرکت ROTEM بود و همه زیر مجموعه‌ها تحت رهبری این شرکت فعالیت می‌کردند. کی 2 تنها یک تانک ساده نیست. بلکه یک تانک تمام دیجیتال برای نبردهای دیجیتال آینده است که میدان نبرد را مدیریت می‌کند. هنوز هم شرکت ROTEM در حال گسترش و بهبود برخی زیر مجموعه‌ها و سیستم‌های فرعی این تانک است.


تانک M48A5K بهینه سازی تانک های M48 پاتن که قرار است با ورود کی 2 از سرویس این کشور کنار گذاشته شوند.




تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان



K2 متولد می‌شود
 
در مراحل طراحی این تانک دو برجک برای این تانک طراحی گردید. یک برجک بدون سرنشین بود که هیچ پرسنلی در آن قرار نمی‌گرفت، که البته طرح این برجک در همان مرحله طراحی به دلیل مشکلات فنی بسیار کنسل شد. دیگری یک برجک دو سرنشینه بود که البته این برجک برای تانک جدید در نظر گرفته شده است. برجک این تانک به وسیله نیروی الکتریکی گردش می‌کند و دارای سرعت گردش بالاتری نسبت به تانک‌های هم‌رده خود می‌باشد. در ابتدا یک توپ 140 میلیمتری ساخت راین متال برای این تانک در نظر گرفته شده بود که البته در ادامه همان توپ 120 میلیمتری برای تولید انبوه مناسب دیده شد. البته این تانک این قابلیت را دارد که با اندکی تغییرات از توپ 140 میلیمتری هم استفاده کند. به عبارتی طراحان این تانک به این نکته توجه کرده‌اند که شاید در آینده نیاز به استفاده از یک توپ سنگین تر و قویتر در تانک خود باشد و به همین دلیل برجک تانک را به گونه ای طراحی کردند که می‌توان با اندکی تغییر یک توپ 140 میلیمتری را بر روی آن نصب کرد.



تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان + تصاویر



در هر صورت یک توپ 120 میلیمتری ال 55 (با طول 6600 میلیمتر) بدون خان به عنوان توپ اصلی این تانک در نظر گرفته شد. این توپ آلمانی هم اینک در کارخانجات کیا کره جنوبی تحت لیسانس آلمان در حال ساخت می‌باشد. این توپ دارای سرعت دهانه بیشتری نسبت به توپ ال 44 که بر روی تانک K1A1 نصب شده است، می‌باشد. البته کی2 می‌تواند از توپ ال 44 نیز استفاده کند و به سادگی می‌توان برای ماموریت‌های سبک‌تر از توپ ال 44 (با طول 5280 میلیمتر) استفاده کرد. زمانی که در سال 2003 برای اولین بار ویدئویی توسط تلویزیون دولتی کره جنوبی از مراحل طراحی این تانک پخش شد، افکار عمومی به اشتباه تصور می‌کرد که این تانک از توپ 52 کالیبر (با طول 6240 میلیمتر) مشابه توپ لکلرک استفاده می‌کند. اما پس از رونمایی نخستین نمونه ساخته این تانک مشخص شد که این تانک از توپ ال 55 راینمتال استفاده می‌کند. این توپ 120 میلیمتری به یک اتولودر فوق العاده پیشرفته و پر سرعت از نوع زنجیری مجهز شده است. این اتولودر مشابه همه اتولودرهای زنجیری تانک‌های غربی در قسمت پشت برجک قرار می‌گیرد. شرکت جیات فرانسه نیز اعلام کرد که اتولودر این تانک با استفاده از طرح اتولودر تانک لکلرک طراحی شده است. اما به هر حال خود این اتولودرها و قطعات آنها در این دو تانک قابل تعویض نیستند. اتولودر کی2 قادر است که توپ این تانک را در هر زاویه‌ای لود کند؛ نه مثل تانک‌های شرقی که می‌بایست توپ برای لود شدن در زاویه 0 درجه قرار گیرد.



تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان





برگ برنده کی2 نسبت به تانک‌های دیگر وجود یک مهمات جدید با نام KSTAM و یا همان (Korean Smart Top-Attack Munition) است. این مهمات؛ تاپ اتک است و قابلیت حمله از بالا به تانک‌های دشمن را دارا می‌باشد. این مهمات از توپ اصلی به صورت مستقیم شلیک می‌شود اما در نهایت همانند خمپاره و آتش توپخانه به صورت منحنی و بالستیک بر روی هدف فرود می‌آید.


کی2 در مجموع 40 گلوله 120 میلیمتری برای توپ اصلی خود حمل می‌کند که یک گلوله در داخل توپ و 16 گلوله در اتولودر و مابقی 23 گلوله نیز در محفظه حفاظت شده‌ای در قسمت جلوی شاسی تانک نگهداری می‌شود. توپ اصلی تانک به وسیله این اتولودر پیشرفته دارای ریتم آتش 15 گلوله در دقیقه است و می‌تواند هر 4 ثانیه یک گلوله شلیک کند. بد نیست بدانید لکلرک دارای ریتم آتش 12 گلوله در دقیقه و تی 90 دارای ریتم آتش 6 الی 8 گلوله در دقیقه می‌باشد. کی2 می‌تواند از همه مهمات 120 میلیمتری استاندارد ناتو استفاده کند. به جز این مهمات، یک مهمات جدید با نام KSTAM و یا همان (Korean Smart Top-Attack Munition) نیز برای این تانک طراحی شده است. این مهمات تاپ اتک است و قابلیت حمله از بالا به تانک های دشمن را دارا می باشد. این مهمات از توپ اصلی به صورت مستقیم شلیک می شود اما در نهایت همانند خمپاره و آتش توپخانه به صورت منحنی و بالستیک بر روی هدف فرود می آید. این مهمات را نباید هم‌ردیف موشک‌های ضد تانک مثل جاولین اشتباه قرار داد. این مهمات فاقد هرگونه موتور و یا پیشران راکتی است. شارژ پروپلنت که در لحظه انفجار و پرتاب در لوله توپ قرار می‌گیرد، نیروی لازم برای طی مسیر این گلوله را فراهم می‌کند. برد این گلوله بین 2 تا 8 کیلومتر است. این مهمات خود دارای یک رادار فعال کوچک موج میلیمتری و یک سنسور اینفرارد است که به صورتی کاملا مقاوم طراحی شده است و همانند موشک هایی مثل هلفایر می‌تواند از موانع نیز عبور کند و اهداف سنگر گرفته در پشت موانع را نیز هدف قرار دهد. پس از شلیک گلوله، چهار فین استابلایزر در پشت مهمات باز می‌شوند و کار هدایت و استابلایز کردن گلوله را تا نزدیکی هدف بر عهده می‌گیرند. زمانی که گلوله به بالای هدف رسید به وسیله چتر مخصوص خود با سرعتی کم بر روی هدف فرود می‌آید و در موقعیتی مناسب اقدام به انهدام هدف خود می‌کند. همچنین این مهمات قابلیت فایر اند فورگت را دارند و به صورت کاملا مستقل و مجزا از تانک، هدف خود را نابود کنند. البته می‌توان این گلوله ها را به صورت نیمه خودکار توسط تانک نیز هدایت کرد.



یکی از قابلیت های فوق العاده کی2، قابلیت کاهش ارتفاع (sit) و افزایش ارتفاع (stand)، زانو زدن یا خم شدن به جلو (kneel) و یا طرفین است که با استفاده از واحد تعلیق بازویی (In-arm Suspension Unit) انجام می‌شود. این سیستم تعلیق به تانک اجازه می‌دهد که از سطح بالا به سطح پایین اجرای آتش کند آن هم با زاویه ای به مراتب بیشتر از سایر تانک‌ها که در کاهش عمودی زاویه لوله و شلیک به سطوح پایین تر از خود محدودیت دارند.



تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان



تسلیحات دوم تانک کی2 نیز شامل یک تیربار کالیبر 7.62x51 میلیمتر می‌باشد که به صورت کواکسیال با توپ اصلی قرار می‌گیرد. این تیربار مجموعا با 12000 گلوله بارگذاری می‌شود. یک تیربار کالیبر 12.7x99 میلیمتر از نوع K6 نیز بر روی برجک بالای سر فرمانده تانک قرار می‌گیرد. این تیربار با 3200 گلوله بارگذاری می‌شود. این تیربار کالیبر 12.7 را می‌توان هم از داخل تانک به صورت ریموت کنترل و هم از خارج تانک استفاده کرد. این تیربار همچنین قابلیت تشخیص دوست و دشمن را نیز دارا می‌باشد. همانطورکه می‌بینید ظرفیت حمل مهمات تیربار این تانک نیز فوق‌العاده است. برای مقایسه بد نیست بدانید آبرامز مجموعا 4500 گلوله 7.62 میلیمتری و 1000 گلوله 12.7 میلیمتری با خود حمل می‌کند. تانک‌های شرقی نیز به طور متوسط 2000 گلوله 7.62 میلیمتری و 500 گلوله 12.7 میلیمتری با خود حمل می‌کنند. که در مقایسه با تانک‌های هم رده خود کی 2 دارای برتری فوق‌العاده‌ای است و تقریبا بیش از سه برابر تانک‌های غربی و بیش از چهار برابر تانک‌های شرقی مهمات تیربار با خود حمل می‌کند.





این تانک از یک موتور دیزلی با قدرت 1500 اسب بخار استفاده می‌کند. موتور اصلی این تانک که قرار است در تولید انبوه این تانک از آن استفاده شود یک موتور دیزلی طراحی کره جنوبی است. اما از آنجایی که در تاریخ رونمایی از تانک در سال 2007 هنوز طراحی موتور این تانک تکمیل نشده بود، به طور موقت از یک موتور دیزلی ساخت MTU آلمان استفاده شد. موتور اصلی این تانک مشترکا توسط کارخانجات دوسان و STX کره جنوبی طراحی شده است. این موتور از نظر اندازه و جثه دارای کوچکترین اندازه در بین موتورهای با قدرت 1500 اسب بخار می‌باشد. به جز موتور اصلی، یک واحد قدرت کوچک برای تانک در نظر گرفته شده است که شامل یک موتور توربینی کوچک با قدرت 100 اسب بخار است. زمانی که قرار است از تانک در نقش‌های ثابت و بدون تحرک استفاده شود، موتور اصلی 1500 اسب بخار خاموش شده و این موتور کوچک روشن می‌شود برق لازم برای تحرک برجک و سایر سیستم‌های الکتریکی را فراهم می‌کند.



تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان





کی2 ظرف مدت تنها 7 ثانیه می‌تواند از سرعت 0 به سرعت 32 کیلومتر بر ساعت برسد.
 
این کار سبب کاهش مصرف سوخت و همچنین کاهش سر و صدای ناشی از فعالیت موتور اصلی تانک می‌شود. کی2 به وسیله این موتور پرقدرت و پرتوان خود قادر است در جاده‌های هموار و صاف تا 70 کیلومتر بر ساعت سرعت بگیرد و در جاده‌های ناهموار نیز با سرعت 50 کیلومتر بر ساعت طی طریق کند. همچنین این تانک ظرف مدت تنها 7 ثانیه می‌تواند از سرعت 0 به سرعت 32 کیلومتر بر ساعت برسد که در نوع خود بسیار عالی است. وزن این تانک نیز 55 تن می‌باشد و نسبت قدرت موتور به وزن تانک نیز معادل 27 است که رقمی بسیار عالی و نشانگر تحرک فوق‌العاده بالای این تانک است. یک سیستم اسنورکل یا همان عمق روی مدرن برای این تانک در نظر گرفته شده است که به وسیله آن می‌توان در رودخانه‌های با عمق 4.1 متر عبور کرد. کی2 بلافاصله پس از خروج از آب آماده نبرد است. این تانک مجهز به سیستم تعلیق نیمه فعال از نوع هیدرو پنوماتیک است. این تانک قادر است به جلو زانو زده و یا به عقب خم شود. می‌تواند ارتفاع خود را در هر یک از طرفین کم یا زیاد کند.



ترکیب اجزای سیستم کنترل آتش این تانک به طور کامل اعلام نشده است. اما سیستم کنترل آتش این تانک شامل یک رادار موج میلیمتری است که در نوع خود بی‌نظیر است و می‌تواند همه نوع اهداف زمینی و هواگردهای ارتفاع پست را تا مسافت 10 کیلومتری زیر نظر داشته باشد. یک مسافت‌یاب لیزری بسیار دقیق نیز بر روی کی2 نصب شده است. این مسافت یاب لیزری توسط کره جنوبی طراحی شده است و در طراحی آن از آخرین فناوری‌های موجود استفاده شده است، به طوریکه این مسافت‌یاب لیزری دارای دقت فوق‌العاده بالایی می‌باشد و می‌تواند تا مسافت 10 کیلومتر را با دقت بسیار بالا مسافت‌یابی کند. در قسمت پشت برجک نیز یک سنسور تعیین جهت وزش باد و یک سنسور مخصوص تعیین فشار هوا و میزان دمای هوا تعبیه شده است. اطلاعات این سنسورها به صورت آنی و لحظه‌ای برای کامپیوتر ارسال می‌شود و در واقع کامپیوتر مرکزی با این سنسورها در ارتباط دائم است و در هر لحظه اطلاعات این سنسورها در نمایشگر کامپیوتر تانک نشان داده می‌شوند.



تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان



بر روی دهانه توپ نیز یک سنسور رفرنس لیزری نصب شده است. یک بیم لیزری نیز در کنار توپ و بر روی بلوک استابلایزر توپ نصب شده است. این بیم لیزر با سنسور رفرنس توپ در ارتباط دائم است و کار تصحیح لحظه به لحظه مکان توپ را برای سیستم کنترل آتش انجام می‌دهد و به این ترتیب دقت توپ را به میزان زیادی بالا می‌برد. همچنین این بیم لیزری قابلیت ماشه تاخیری را برای تانک فراهم می‌آورد. به این گونه که در تکان‌های شدید که خارج از حوزه تحرک استابلایزر توپ است، زمانی که هدفگیری انجام شد و ماشه شلیک فشار داده شد، سیستم به طور خودکار بر روی هدف قفل می‌کند و به محض اینکه توپ به موقعیت مناسب برای شلیک رسید و هدف در راستای توپ قرار گرفت، گلوله به طور خودکار به سمت هدف شلیک می‌شود. این کار به وسیله ترکیب بیم لیزر که در بالای بلوک استابلایزر نصب شده است به همراه سنسور رفرنس توپ انجام می‌گیرد. تقریبا همه تانک‌های غربی از سنسور رفرنس توپ مشابه کی 2 استفاده می‌کنند. 


سیستم کنترل آتش کی2 همچنین قادر به شناسایی و ردیابی خودکار اهداف تعریف شده می‌باشد که شامل تانک ها، هواگردهای کم سرعت و ارتفاع پایین، انواع خودروها و نفرات دشمن است.



تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان



گفتنی در جدیدترین مدل‌های تی90 نیز این سنسور بر روی دهانه توپ آنها نصب شده است. اما به هر حال روسیه به صورت عملیاتی از این سنسورها استفاده نمی‌کند. ضمن اینکه دیگر تانک‌ها از سنسور رفرنس دهانه خود تنها به عنوان تصحیح‌کننده مکان توپ استفاده می‌کنند و هیچ یک قابلیت اجرای ماشه تاخیری را ندارند. همچنین تانک کی 2 قادر است از پروتکل‌های ارتباطی C4I ناتو استفاده کند که در حال حاضر به جز کی2 هیچ تانک دیگری قادر به این ویژگی نیست. نزدیکترین رقیب کی 2 در این زمینه آبرامز است که با سیستم FBCB2 خود می‌تواند با واحدهای زمینی لینک شود. سیستم کنترل آتش کی2 همچنین قادر به شناسایی و ردیابی خودکار اهداف تعریف شده می‌باشد که شامل تانک‌ها، هواگردهای کم سرعت و ارتفاع پایین، انواع خودروها و نفرات دشمن است. کی2 این کار را می‌تواند به وسیله انواع کانال‌های موجود خود انجام دهد. شناساگرهای راداری، شناساگرهای لیزری، شناساگرهای اینفرارد حرارتی می‌توانند اهداف مختلف را در کانال‌های مختلف ردیابی کرده و آنها را زیر نظر داشته باشد.


کی2 از یک سامانه GPS برای موقعیت‌یابی خود استفاده می‌کند. همچنین کی2 مجهز به سیستم IFF و همچنین SIF می‌باشد که همان سیستم شناسایی دوست از دشمن است. به این ترتیب بیم لیزر یک رشته لیزر با توان 38 گیگا هرتز را بر روی اهداف می‌تاباند و انعکاس آن را که بر روی اخلالگر تانک منعکس می‌شود را می‌سنجد. اگر مشخصات رشته لیزری منطبق با استانداردهای خودی باشد، سیستم کنترل آتش کی2 آن را به عنوان خودروی دوست تشخیص می‌دهد و در غیر این صورت آن را خودروی دشمن تلقی خواهد کرد.



قیمت این تانک هم جالب توجه است! بیش از هشت میلیون دلار! اگر قیمت هر دستگاه تی 90 را 2.77 میلیون دلار(حداقل قیمت) در نظر بگیریم با پول یک دستگاه K2 Black Panther میتوان سه دستگاه تی 90 خرید. بودجه تولید دسته اول این تانک نیز معادل با 7.8 میلیارد دلار است. 



تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان





تانک کی2 از زره کامپوزیتی به عنوان زره اصلی خود استفاده می‌کند. ترکیب زره کامپوزیتی این تانک جزء موارد طبقه‌بندی شده است و هنوز رسما اعلام نشده است. به منظور افزایش مقاومت زرهی، لایه‌های زره‌‍‌های واکنشگر غیر انفجاری نیز قابلیت نصب بر روی زره اصلی کامپوزیتی را دارا می‌باشد. یک سیستم دفاع فعال بر روی این تانک نصب شده است که هم قابلیت Soft Kill و هم قابلیت Hard Kill را به خوبی دارا می‌باشد. یک سیستم هشدار قفل رادار و سیستم اخلالگر راداری نیز بر روی این تانک نصب شده است که به وسیله آن می‌تواند موشک‌های راداری را که به سمت تانک شلیک می‌شوند را مختل کرده و یا به وسیله سیستم دفاع فعال خود نابود سازند. به هر حال کی2 اولین تانکی است که به صورت کامل و بهینه قادر به مقابله با موشک‌های هدایت راداری مثل هلفایر، AT 15، AT 16 و بریمستون می‌باشد. اخلالگر این تانک قادر به مختل کردن سیستم هدایت این گونه موشک‌ها می‌باشد. همچنین یک اخلالگر لیزری نیز بر روی این تانک نصب شده است که قادر است کلیه تجهیزات لیزری دشمن را کور کند. یک خودروی بدون سرنشین کوچک با نام XAV نیز برای سیستم تانک طراحی شده است که تانک می‌تواند از آن برای شناسایی منطقه استفاده کند؛ بدون اینکه خود وارد منطقه شود.



تانک k2؛ گربه سیاه ارتش کره جنوبی در برابر دشمنان



کنسرسیوم ساخت این تانک در حال حاضر بر روی ساخت سیستم پیشرانه تانک متمرکز شده اند. همانطور که گفته شد به علت تکمیل نبودن طراحی موتور این تانک، به طور موقتی از یک موتور ساخت ام تی یو آلمان در نمونه‌های اولیه این تانک استفاده شده است. اما به محض اینکه موتور کره‌ای این تانک آماده شود، تولید انبوه این تانک نیز آغاز خواهد شد. در هر صورت تانک کی2 را می‌توان پیشرفته‌ترین تانک حال حاضر جهان دانست. تانکی که از هر نظر از تانک‌های هم‌کلاس خود جلوتر است. این تانک قیمتی در حدود 8.5 الی 8.8 میلیون دلار دارد که به این ترتیب گران‌ترین تانک جهان نیز به شمار می‌رود. آژانس دفاعی کره‌جنوبی در نظر دارد تعداد 390 دستگاه از این تانک پیشرفته را برای ارتش این کشور به تولید برساند و آنها را جایگزین تانک‌های قدیمی خود کند.





گزارش از حمیدرضا قربانی





۰۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن