واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از اختتاميه دومين جشنواره كتابخانههاي خانگي؛ مديرعامل خانهكتاب: جشنواره كتابخانههاي خانگي، مردميترين جشنواره است
خبرگزاري فارس: علي شجاعيصائين، مدير عامل خانه كتاب با تأكيد بر اينكه جشنواره كتابخانههاي خانگي مردميترين جشنواره است، خواستار برگزاري منظم و سالانه آن شد.
به گزارش خبرنگار فارس، مراسم اختتاميه دومين جشنواره كتابخانههاي خانگي عصر روز پنجشنبه 23 خرداد، با معرفي برترين كتابخانههاي خانگي، در سينماي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان برگزار شد.
بنا بر اين گزارش، به برگزيدگان اين جشنواره كه عمدتاً از غرب ايران هستند علاوه بر اهداي تنديس، از سوي خانه كتاب صد هزار تومان بن خريد كتاب اهداء شد. همچنين مهدي باقري، مدير توليد كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان نيز اعلام كرد كه به هريك از برگزيدگان اين جشنواره 200 عنوان كتاب از توليدات كانون اهداء ميشود.
جشنواره كتابخانههاي خانگي را انجمن نويسندگان كودك و نوجوان با مشاركت مؤسسه خانه كتاب و همياري وزارت ارشاد، كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، انجمن ناشران كودك و اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران برگزار ميكند.
نخستين دوره از جشنواره كتابخانههاي خانگي حدود 6 سال پيش برگزار شد و كمبود امكانات از جمله دلايل تأخير در برگزاري دومين دوره از اين جشنواره فرهنگي اعلام شده است.
شهرام اقبالزاده، دبير انجمن نويسندگان كودك و نوجوان روز گذشته، جشنواره كتابخانههاي خانگي را مردميترين جشنواره در كشور توصيف كرد.
اقبالزاده گفت: برگزيدگان اين جشنواره با مناعت طبع و بضاعتهاي شخصي كتابخانههايي را براي رشد و ترويج كتابخواني فراهم كردهاند و امكانات خود را در اختيار همگان قرار دادهاند.
علي شجاعيصائين، مدير عامل خانه كتاب نيز در اين مراسم بر ترويج و توسعه كتابخواني تأكيد كرد.
شجاعيصائين گفت: جامعه دانايي محور براي ما قابل ارزش است و رسيدن صرف به جامعه صنعتي براي ما چندان اهميتي ندارد.
مدير عامل خانه كتاب همچنين تأكيد كرد كه جشنواره كتابخانههاي خانگي به درستي جشنوارهاي مردمي است و خواستار برگزاري منظم و سالانه آن شد.
هوشنگ مراديكرماني، نويسنده كودك و نوجوان نيز در سخناني به نقل خاطرهاي از كتابخانه عموي خود در روستايي نزديك كرمان پرداخت.
مراديكرماني گفت: در اين كتابخانه كوچك رايجترين آثار مانند شاهنامه به چشم ميخورد و به همين خاطر، باسوادهاي روستا به اين كتابخانه مراجعه ميكردند.
وي گفت: اما با رفتن عمو، مادربزرگم رياست كتابخانه را بر عهده گرفت و با اينكه سواد نداشت از روي جلد، كتابها را شناسايي ميكرد و حساسيت عجيبي هم در نگهداري كتابها داشت.
به گزارش خبرنگار فارس، علي خاكبازان، دبير دومين جشنواره كتابخانههاي خانگي نيز در گزارشي كوتاه درباره شركتكنندگان اين جشنواره گفت: در دومين جشنواره كتابخانههاي خانگي 73 نفر از سراسر كشور شركت كردند و همه آثار در سه دوره داوري شدند و در نهايت 10 نفر انتخاب شدند.
به گفته وي، اولويت در داوري اين جشنواره براي انتخاب برترين كتابخانههاي خانگي، مواردي بوده كه در مناطق دور افتاده كتابخانههاي خود را در اختيار عموم قرار دادهاند.
انتهاي پيام/
جمعه 24 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 199]