واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رقابت پنهان عارف و لاریجانی برای ریاست مجلس دهم / پای نفر سوم در میان است؟
رئیس مجلس آینده ایران چه کسی خواهد بود؟ هرچند برخی از کارشناسان معتقدند که تا زمان برگزاری انتخابات دور دوم مجلس، نباید این سوال را مطرح کرد، اما به هر حال این سوالی است که در ذهن افکار عمومی مطرح است.
به گزارش نامه نیوز، غلامرضا انصاری، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در گفت و گو با اقتصادنیوز، بر این نظر تاکید میکند که «بهتر است نمایندگان در مجلس حضور یابند و بعد در مورد ریاست مجلس تصمیمگیری کنند» اما میگوید: به هر حال ریاست مجلس برای دولت اهمیت بسیاری دارد. این نکته را باید بار دیگر متذکر شد که دولت در شرایط حساسی قرار دارد و مجلس باید دست دولت را فشرده و همهجانبه دولت را یاری برساند. اگر رئیس همسو و همگام در راس مجلس قرار داشته باشد گفتمان اعتدال بهتر میتواند به اهداف خود دست یابد در غیر این صورت شاهد خواهیم بود که بار دیگر رویکرد مانعتراشی برای دولت، تکرار میشود و دولت نمیتواند اهداف خود را پیش ببرد.
وی با بیان اینکه «علی لاریجانی در راس مجلس نهم رابطه بسیار خوبی با دولت برقرار کرد و همهجانبه دولت را یاری رساند» در عین حال اضافه کرد: فارغ از آقای لاریجانی که دو دوره ریاست مجلس را بر عهده داشته و در این زمینه کارنامه قابل قبولی دارند، در حال حاضر در مجلس کاندیداهای بسیار خوبی برای ریاست مجلس وجود دارند که انتخاب آنان میتواند مجلس را در یاری رساندن به دولت کمک کند و اهداف عالیه مجلس را به عنوان قوه مقننه محقق کند.
انصاری تاکید کرد: رئیس مجلس باید فردی باشد که رابطه بسیار خوبی با ریاست دولت داشته باشد و از تمام توان خود برای حل مشکلات بهره بگیرد. اگر روسای قوا در یک مسیر گام بردارند، زودتر موفق میشوند وگرنه بیم آن میرود که منابع و سرمایههای کشور هدر برود.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت با بیان اینکه «فرقی ندارد که مجلس یا رئیس مجلس اصولگرا یا اصلاحطلب باشد» خاطرنشان کرد: در حال حاضر رقابتی پنهانی بین آقای لاریجانی و آقای عارف برای کسب ریاست مجلس ایجاد شده است. هرچند آقای لاریجانی در این مورد اظهار بیاطلاعی کردهاند.
وی اضافه کرد: با این حال به نظر میرسد که برخی از افراد تندرو که موفقیتی در کسب کرسیهای مجلس نداشته و خود را مغبون میبینند، میخواهند تلاش کنند تا ریاست مجلس به دست فردی تندرو و نه اعتدالگرا بیفتد. این افراد همان کسانی هستند که میخواهند آقای عارف یا لاریجانی در راس قوه مقننه قرار نگیرند. بدین منظور در حال رایزنی و ایجاد یک فراکسیون پنهان هستند تا در روز رایگیری کاندیدای خود را رو کرده و به قولی آقای عارف یا لاریجانی را آچمز کنند تا در برابر کار انجامشده قرار بگیرند و حال که نتوانستهاند ریاست قوه مجریه را به دست بگیرند، حداقل رئیس قوه مقننه شوند.
به اعتقاد او، «این نظریه در حالی مطرح میشود که مردم تکلیف افراد تندرو را در این انتخابات مشخص و تاکید کردند که میانهای با تندروی ندارند.»
انصاری ادامه داد: در حال حاضر که برخی از اصولگرایان به دلیل نزدیک شدن به افراد تندرو امکان حضور در مجلس را پیدا نکردند، باید از این مساله عبرت گرفته و نسبت خود را با افراد تندرو مشخص کنند. ذکر این نکته بسیار ضروری است که جریان اصولگرا به عنوان یک جریان اصیل سیاسی و با ریشه باید تکلیف خود را با این افراد تندرو مشخص کند تا همچنان مورد اقبال مردم قرار بگیرد.
منبع: ایسنا
۰۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]