پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850898850
تحلیل سیاسی سال
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تحلیل سیاسی سال
جمهوری اسلامی در سرمقاله خود آورده است:
به گزارش نامهنیوز، سال 1394، سالی پرفراز و نشیب در حیات سیاسی – اجتماعی و اقتصادی ملت ایران بود، سالی که در حوادث آن ملت آبدیدهتر شد و در مراحل حساس و در مقاطع تاریخ ساز، توانست نقش بیبدیلی را به نمایش در آورد و کشور را از عقبههای سرنوشت ساز به خوبی عبور دهد. با حوادث تلخ تاریخ، با سعه صدر و صبر و متانت بینظیری مواجه گردد و آنچنان ارادهای از خود نشان دهد که دوست و دشمن را به تعجب وادارد.
در سالی که گذشت، شاهد برگزاری دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری بودیم. اگرچه دشمنان با حساسیت فراوان همه چیز را زیر نظر داشتند لکن ملت در تمامی این صحنهها به تعبیر زیبای رهبری، خوش درخشید و با هوشیاری و آگاهی توانست حضور شادمانه و در عین حال مسئولانهای در صحنه را به نمایش در آورد و ترکیب تازهای برای مجلس دهم را شکل دهد.
ملت ایران پیش از آن در صحنه مذاکرات هستهای نیز خوش درخشیده بود. هیئت مذاکره کننده ایرانی با بهرهمندی از پشتوانه عظیم مقاومت مردمی توانست رودرروی 6 قدرت جهانی به هماوردی بپردازد و حقوق مسلم و تاریخی ملت ایران را البته در حد اقتضائات و ممکنات برآورده سازد. بدین ترتیب آثار شوم 7 قطعنامه شورای امنیت که علیه منافع و مصالح ملت ایران صادر شده بود، کان لم یکن اعلام شد و تحریمهای ظالمانه علیه ایران هم با تصویب «برجام» لغو گردید. ناگفته پیداست که از میان برداشتن آثار و تبعات تحریمها و تضییقات علیه ملت ایران یک فرایند فوری و لحظهای نیست بلکه یک موضوع زمان بر است و برای مشاهده نتایج آن باید صبوری کرد. ملت سلحشور ایران با استعانت از معنویات و ایمان به خدا توانسته است این عقبههای سخت و سرنوشت ساز را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد و مشخصاً به دوست و دشمن ثابت کند که نه تنها تحریمات ظالمانه در ارادهاش تاثیر سوء نداشته بلکه با استقامت مثال زدنی توانسته عزت و اقتدار خود را حفظ کند و ارتقاء دهد.
دولت خدمتگزار با بهرهمندی از همین عزم و اراده ملت در عبور از سختیها توانسته است نرخ تورم و بیکاری در کشور را به میزان محسوسی کاهش دهد و در مسیری گام بر دارد که میرود این پدیدههای شوم را مهار و بلکه تک رقمی سازد. روشن است که این مهم بدون همکاری و هماهنگی سایر قوا و بدون مشارکت همه جانبه از طرف مردم قابل دستیابی نبود و از این پس نیز کشور همچنان نیازمند حضور فعال و مسئولانه مردم است که بتوانیم افق روشنتری را در پیش رو ترسیم نمائیم.
دولت منتظر بود تا برجام نهائی و بررسیهای مرتبط، نهائی و اعلام شود که به همین دلیل نتوانست بودجه سال 95 و لایحه برنامه 5 ساله ششم را به موقع به مجلس ارائه دهد و قدری در این مقوله تاخیر شد که همین امر باعث گردید که مجلس بودجه دو دوازدهم را برای 2 ماهه نخست سال 95 تصویب کند و به تایید شورای نگهبان هم برسد. در یک اقدام دیگر، مجلس قانون برنامه 5 ساله را برای یکسال دیگر تمدید کرد تا برنامه ششم توسط مجلس آینده بررسی و تصویب گردد.
ملت ایران در سال 94 شاهد صحنههای تلخ و تاسف باری درخصوص مراسم حج بود، ابتدا فاجعهای در مسجدالحرام رخ داد که انبوهی از زائران در معرض سقوط یک جرثقیل سنگین قرار گرفتند و به شهادت رسیدند. سپس بر اثر بیکفایتی آل سعود در اداره مراسم حج در منا شاهد صحنههای تلخی بودیم که بیش از هفت هزار تن از زائرین بیتالله الحرام قربانی شدند. آل سعود هنوز هم حاضر به عذرخواهی و جبران اشتباهات نزدیک به عمد هم نیست. برای قدمهای طولانی در شناسائی قربانیان و تحویل آنها کارشکنی نمود و بر اثر افشارهای سیاسی نهایتاً مجبور به همکاری مقطعی شد و تمامی گمشدگان حادثه تلخ منا شناسائی و به کشور باز گردانده شدند. در این مقوله حدود 600 زائر ایرانی به شهادت رسیدند و ملت ایران بلکه دنیای اسلام را داغدار کردند چرا که از سایر ملیتها نیز جمعاً هفت هزار تن به شهادت رسیدند که انصافاً فاجعه عظیمی است که در تاریخ حج بیسابقه است و عمق بیکفایتی و بیمسئولیتی آل سعود را به نمایش میگذارد.
در مرحله آسیب شناسی این فاجعه، بررسیهای گستردهای صورت گرفت و مشخصاً اعلام شد عربستان اکثر نیروهای با تجربه و کارآمدش را به جنگ یمن اعزام کرده و نیروهای مورد استفاده در حج عموماً بیتجربه، ناکارآمد و تازه کار بودهاند.
در سال جاری در محیط پیرامونی هم تحولاتی رخ داد که با مسائل و حساسیتهای ایران هم بیارتباط نبودهاند. از جمله تحرکات داعش و سایر گروههای تروریستی در سوریه و عراق که در چند مقطع زمانی حتی به محدوده کمتر از 50 کیلومتری مرزهای کشور نیز رسیدند. همین امر یک خطر امنیت ملی برای کشور ایجاد کرد. به علاوه دولتهای عراق و سوریه از ایران استمداد کردند که تجربیات خود برای سرکوب تروریستها را در اختیار بگذارد. ایران در این مرحله از کمکهای مستشاری به این دو کشور دریغ نکرد و در عین حال هرگونه کمک برای حفظ یکپارچگی و امنیت ملی سوریه را در اختیار قرار داده است.
نباید از نظر دور داشت که داعش و سایر گروههای تروریستی در عراق و سوریه حاصل جمع تحرکات محور غربی – عبری – عربی در جهت تضعیف روزافزون هر دو کشور با بکارگیری تروریستهای اجارهای از 85 کشور جهان است که به کمک سلاحهای غربی و با دلارهای نفتی عربستان، امارات و قطر تغذیه میشوند. مفتیان خائن وهابی هم با صدور رفتاری مغایر سیره پیامبر(ص) مرتباً احکامی در جهت توجیه اقدامات آل سعود صادر میکنند و از جمله با واژه جعلی «جهاد نکاح»، زمینه سوءاستفاده از زمان توسط تروریستها را فراهم ساختهاند. آل سعود از موفقیتهای محور مقاومت ضد صهیونیستی در منطقه بشدت خشمگین است و برای مقابله با آن وارد عمل شده است اما هرچه بیشتر تلاش میکند، کمتر نتیجه میگیرد و بلکه به نتایج معکوسی رسیده است.
آل سعود امیدوار بود حکومتهای سوریه و عراق را طی چند روز سرنگون کند. دولت عربستان، با توسل به سلاحهای شیمیائی توانست فضای رعب انگیزی را در سوریه رقم بزند. ولی با رشادتهای محور مقاومت و نقش آفرینی حزبالله و ایران به کمک نیروهای مردمی در عراق و سوریه، پشت گروههای تروریستی شکسته شد و مرتباً مجبور به عقب نشینی شدند و امروزه در آستانه شکست قرار گرفتهاند. اما آنچه موازنه قوا را به طور جدی تغییر داد، ورود ارتش روسیه به تحولات میدانی سوریه بود. روسیه در مذاکرات ژنو – 1 نسبت به برکناری بشار اسد نظر موافق و مساعد نشان داد ولی بعداً بر اثر رایزنیهای ایران تغییر موضع داد و به نفع سوریه وارد صحنه شد. حملات برق آسای هوائی و موشکی روسیه آنچنان رعبی در قلب تروریستها به وجود آورد که شرایط میدانی سریعاً متحول شد. علاوه بر این در عملیات زمینی هم نیروهای مقاومت شامل ارتش سوریه، نیروهای مردمی و حزبالله لبنان با کمک مستشاری ایران پشت تروریستها را به خاک مالیدند. در این مقطع زمانی محور غربی – عبری – عربی با تحریک ترکیه برای نقش آفرینی به نفع تروریستها یکبار دیگر فعال شد. ترکیه با دریافت نفت غارت شده از مناطق تحت اشغال تروریستها به حمایت لجستیکی از آنها پرداخت و عملاً با آموزش، تجهیز و پشتیبانی از تروریستها نقش جدی در تقویت آنها ایفا کرد. آنکارا حتی با حمله به جنگنده بمب افکن روسی سعی کرد «ناتو» را وارد صحنه کند و علیه روسیه در خاک سوریه وارد عمل نماید. لکن واشنگتن و برخی کشورهای اروپائی عضو ناتو با آتش افروزیهای ترکیه مخالفت کردند و تصریح نمودند که خواستار رویاروئی با روسیه در سوریه نیستند. با این حال، عربستان با هدف سرپوش گذاشتن بر شکستها و ناکامیها در یمن با اعلام یک ائتلاف از 34 کشور عربی و اسلامی ادعا کرد که سعی دارد تروریستها در عراق و سوریه را نابود کند!
واقعیت اینست که عربستان عملاً پشتیبانی اصلی تروریستهای داعش، جبهه النصره و سایر گروههای تروریستی در عراق و سوریه است لکن بخاطر سرپوش بر شکست در جنگ یمن و سایر اهداف سیاسی – تبلیغاتی مایل است خود را پرچمدار مبارزه با تروریسم در منطقه معرفی کند! با وجود این حداقل ده کشور عربی و اسلامی اعلام کردند حاضر به همکاری با عربستان در ائتلاف مورد نظر آل سعود نیستند. امروزه عربستان با کمک ترکیه، اردن، قطر، امارات و سودان با تجمع نیرو در پایگاه هوائی «اینجرلیک» ترکیه سرگرم تدارک نظامی هستند که در صورت فراهم شدن زمینهها به سوریه حمله نظامی کنند. واشنگتن و برخی اعضای اروپائی «ناتو» با این جنگ افروزیها مخالفت کرده و درباره پیامدهای آن هشدار دادهاند. اعضای اروپائی ناتو به ترکیه و عربستان اخطار کردهاند که مایل به درگیری با روسیه در سوریه نیستند و حتی با شروع عملیات نظامی آنها علیه سوریه، روی کمک و حمایت ناتو حساب نکنند. همین مواضع بر تردیدها در ترکیه و عربستان افزوده ولی آنها سعی دارند تا دیگران را هم شریک جرم خود کنند.
از سوی دیگر عربستان و برخی هم پیمانانش در «اوپک» با توطئهای برای کاهش قیمت نفت امیدوار بودند از ایران انتقام بگیرند. اما در میدان عمل خودشان از پا در آمدند و امروزه با کسری بودجه چند صد میلیارد دلاری مواجهند. عربستان بر اثر جنگ یمن هم تحت فشار سنگینی قرار گرفته و ائتلاف ادعائی متشکل از 10 کشور نتوانست کاری جز جنایات جنگی در یمن از پیش ببرند. امروزه حتی آمریکا و کشورهای اروپائی هم علیه عربستان و جنایاتش در یمن موضع گرفتهاند و خواهان پایان این فجایع ضد انسانی هستند. مستشاران آمریکائی و انگلیسی در اتاق جنگ عربستان در یمن حضور دارند ولی شکستهای عربستان به قدری محرز شده که آنها هم حاضر نیستند که بیش از این بعنوان «شریک جرم آل سعود» مورد نکوهش قرار گیرند ولی چشم اندازی از آینده برای آنها قابل تصور نباشد. ملک سلمان و فرزندش در یکسال گذشته کارنامه سیاهی را به نمایش گذاشتهاند و در عین حال به هیچ یک از اهداف شوم خود نرسیدهاند. همین امر باعث نکوهش منطقهای و جهانی علیه آل سعود شده و به طور همزمان برخی اعضای خانواده سلطنتی هم علیه سلمان و فرزند نابکارش موضع گرفتهاند که در اوج بیکفایتی عمل میکنند و در تمامی صحنهها شکست خوردهاند. اگرچه ظاهراً چنین حوادثی مستقیماً به ایران مربوط نمیشود ولی بهرحال، شکست دشمنان در سطح منطقه به عزت و اعتبار و اقتدار ایران مرتبط است و همه از آن بهرهمند میشوند.
سال 94 را در شرایطی به پایان میبریم که ملت ایران به تدریج عقبههای سخت و سرنوشت سازی را پشت سر میگذارد و علیرغم سختیهای فراوان توانسته است چشم انداز روشنی را ترسیم نماید و به دوران پسابرجام بیندیشد. در سال 94 شاهد مذاکرات گسترده کشورهای بیگانه برای همکاری اقتصادی – تجاری – فنی با ایران و سرمایهگذاری در کشور بودیم. البته دستاورد این چنین همکاریها در آینده قابل مشاهده است و این قبیل طرحها زمان بر هستند و قاعدتاً برای بهرهبرداری از نتایج آن باید منتظر بمانیم و میوههای شیرین صبر و استقامت ملت در تمامی صحنهها را به زودی بر سر سفرههای مردم و در فضای آرام و صحنه رفاه عمومی نیز شاهد باشیم.
منبع: روزنامه جمهوری اسلامی
۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
تحلیل آذر منصوری از نقاط قوت و ضعف اصلاح طلبان: در سال 94 به بلوغ سیاسی رسیدند
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی درباره اصلاح طلبان گفت اصلاح طلبان در سال 94 در مقایسه آنچه که در یک دهه گذشته شاهد بودیم به نگاه واقع بینانه و بلوغ سیاسی رسیدند آذر منصوری عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا در ارزیابحزب موتلفه برنامههای دولت در سال ۹۵ را تحلیل میکند
محمدنبی حبیبی حزب موتلفه برنامههای دولت در سال ۹۵ را تحلیل میکند دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت عملکرد سال ۹۴ را محاسبه و برای سال ۹۵ با برنامه ریزی آماده باشیم به گزارش ایلنا محمدنبی حبیبی در پایان نشست دبیران حزب موتلفه با تبریک سال نو به مقام معظم رهبری و ملت بزرگ ایران ازعبدالرضا داوري: حضور سياسي احمدينژاد در سال ۹۵
عبدالرضا داوري حضور سياسي احمدينژاد در سال ۹۵ عبدالرضا داوري يكي از نزديكان محمود احمدينژاد است كه قبل از انتخابات اين دوره مجلس از عدم حضور او در انتخابات بارها سخن گفت اميد ايرانيان نوشت اين در حالي بود كه برخي رسانهها همچنان از فعاليت طيف احمدينژاد در شهرستانها سخن متحلیل سیاسی هفته روزنامه جمهوری اسلامی
تحلیل سیاسی هفته روزنامه جمهوری اسلامی جمهوری در سرمقاله خود آورده است به گزارش نامهنیوز گرچه نقش تقویم در این روزها هنوز فصل زمستان را اثبات میکند ولی ظهور شکوفههای زودرس و جوانههای سبز بر شاخسار درختان نوید فرا رسیدن بهار را میدهند حال و هوای روزگاران از نو شدن ایام حکتحلیل روزنامه ابتکار از سالی که گذشت
تحلیل روزنامه ابتکار از سالی که گذشت ابتکار در سرمقاله خود آورده است به گزارش نامهنیوز آفتاب سال 94 به لب بام رسید سالی که با بارقه های امید آغاز شد و با پیروزی لیست امید به انتها رسید درست یک سال پیش تمام نگاه ها به تیم هسته ای ایران خیره شده بود آفتاب امید و اعتدال از کراحزب موتلفه برنامههای دولت در سال ۹۵ را مورد تحلیل جدی قرار میدهد
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۷ دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت عملکرد سال ۹۴ را محاسبه و برای سال ۹۵ با برنامه ریزی آماده باشیم به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمد نبی حبیبی در پایان نشست دبیران حزب موتلفه با تبریک سال نو به مقام معظم رهبری و ملت بزرگ ایرامولاوردی در دیدار با منتخبان زن مجلس دهم : توانمندی سیاسی زنان از شاخصه های مردمسالاری سالم است
مولاوردی در دیدار با منتخبان زن مجلس دهم توانمندی سیاسی زنان از شاخصه های مردمسالاری سالم است امید است با افزایش تعداد نمایندگان زن در مجلس و البته توسعه کیفی که با حضور زنان فرهیخته و توانمند شکل می گیرد با کمک یکدیگر بتوانیم برنامه های مشترکی را در راستای بهبود وضعیت زنان و خسال سخت سوری ها، فرجام برجام و زلزله سیاسی در یونان
مقدمه سرویس خارجی جهان در سالی که آخرین روزهای آن را سپری می کنیم شاهد رویدادهای ریز و درشت و گاه بسیار بحرانی و رقّت انگیز بود از خاورمیانه و تداوم بحران در کشورهای عربی گرفته تا اروپا و آسیای دور و حتی آفریقا و آمریکا از این تحولات بی نصیب نماندند به گواه ناظران بین المللیتحلیلگر سیاسی: اسرائیل در اندیشه پاکسازی قومی فلسطینیان است
فعال حقوق فلسطینیان در آمریکا تاکید کرد آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشتار و جنایات منافع و تاریخ مشترکی دارند به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون پرس تی وی فعال حقوق فلسطینیان در آمریکا تاکید کرد تل آویو دنبال پاکسازی قومی فلسطینیان است پل لارودی در گفگردشگری ابرکوه باید پویا تر از قبل شود/تحقق مردم سالاری دینی با بلوغ سیاسی در 7 اسفند + عکس
معاون رئیس جمهور در شورای اداری ابرکوه مطرح کرد گردشگری ابرکوه باید پویا تر از قبل شود تحقق مردم سالاری دینی با بلوغ سیاسی در 7 اسفند عکس سلطانی فر معاون رئیس جمهور پس از بازدید از آثار و بناهای تاریخی ابرکوه در شورای اداری شهرستان گفت با توجه به ظرفیت هایی که در این شهر وجود-