تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867986101




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختلال در عرضه به کمک قیمت جهانی نفت آمد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 اختلال در عرضه به کمک قیمت جهانی نفت آمد
اختلال در عرضه به کمک قیمت جهانی نفت آمد درحالی که تولیدکنندگان نفت در برابر کاهش تولید خود مقاومت می کنند نشت نفت از خطوط لوله و اختلال در حمل و نقل محموله ها نقش بیشتری در کاهش مازاد عرضه ایفا کرده و باعث افزایش قیمت نفت طی ماه های اخیر شده است.


به گزارش فرهنگ نیوز، نشت نفت از خطوط لوله و اختلال در حمل و نقل محموله ها نقش بیشتری از تولید کنندگان در کاهش مازاد عرضه جهانی نفت دارند. تولید کنندگان نفت ظاهرا قادر نیستند بر سر محدود کردن تولید خود به توافق برسند.بر اساس گزارش موسسه سیتی گروپ، اختلال در تولید عراق و نیجریه عرضه روزانه بیش از 800 هزار بشکه نفت به بازار را مختل کرده است. این اتفاق با جهش 20 درصدی قیمت نفت برنت و رسیدن آن به 40 دلار بعد از پیشنهاد فریز تولید از سوی عربستان و روسیه همزمان بوده است. اما این ایده به نتیجه نرسیده و ایران گفته که قصد دارد تولید خود را به حداکثر برساند.دانیل هاینس، تحلیلگر بازار نفت در این باره گفت: «اختلال های واقعی و قطع تولید هایی که ما در پس زمینه می بینیم، عمدتا توجه کسی را جلب نمی کند... عرضه نفت آمریکا در حال کاهش است و ما شاهد اختلال های کوچک دیگری در عرضه در اینجا و آنجا هستیم. این نوع اتفاقات به آهستگی در حال کاهش دادن مازاد عرضه است.»قیمت نفت برنت پس از رسیدن به پایین ترین رقم 12 سال گذشته در ماه ژانویه، حدود 40 درصد رشد داشته است. آژانس بین المللی انرژی پیش بینی کرده که احتمالا قیمت ها به کف خود رسیده است، زیرا کاهش عرضه از سوی کشورهای غیر عضو اوپک و اختلالات در درون این سازمان مازاد عرضه را کاهش می دهد. موسسه جی بی سی انرژی آسیا هم برآورد کرده که بازار در سه ماهه سوم امسال به سمت توازن مجدد حرکت خواهد کرد.بر اساس گزارش سیتی گروپ، آسیب دیدن یک خط لوله در عراق عرضه روزانه حدود 630 هزار بشکه نفت را مختل کرده است. حتی پس از تعمیر خط لوله این اختلالات ادامه دارد. به نوشته روزنامه های عراقی، صادرات از کرکوک به بندر سیهان ترکیه ساعاتی پس از پمپاژ مجدد نفت از این خط لوله که بعد از دوره طولانی تعطیلی صورت گرفت، به دستور وزارت نفت عراق متوقف شده است.صادرات نفت نیجریه نیز در ماه آینده به پایین ترین رقم از نوامبر 2013 خواهد رسید.
 

منبع: تسنیم


94/12/26 - 10:02 - 2016-3-16 10:02:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن