تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805441226




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گارد مذاكراتي پوتين با عقب‌نشيني‌ بخشي


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: گارد مذاكراتي پوتين با عقب‌نشيني‌ بخشي
جوان در یادداشتی آورده است:
به گزارش نامه‌نیوز،‌ دوشنبه شب، ولاديمير پوتين رئيس جمهور روسيه اعلام كرد كه مسكو تصميم گرفته بيشتر نيروهاي روس را از سوريه خارج كند. قبل از هر چيز، بايد توجه كنيم كه مداخله وسيع روس‌ها در سوريه كه از حدود شش ماه قبل شروع شده بود، غيرمنتظره و يكباره بود و حالا اعلام عقب‌نشيني آنها نيز يكباره و غيرمنتظره است. اين مربوط مي‌شود به سيستم تصميم‌گيري سياسي روسيه و نقش محوري پوتين.

 دوم اينكه همانطوري كه پوتين گفته، روس‌ها قرار است «قسمت مهمي» از نيروهايشان را از سوريه خارج كنند نه همه را. در همه بيانيه‌هاي دولت روسيه، گفته شده كه «مأموريت اصلي انجام شده»، «قسمت اصلي نيروها عقب‌نشيني مي‌كند» و «يك مركز هوايي براي اجراي آتش‌بس باقي خواهد ماند»، بنابر اين عقب‌نشيني روس‌ها «بخشي» است. با اين حال، روس‌ها توانايي بالقوه عمليات در سطح كنوني را همچنان براي خودشان حفظ خواهند كرد.

سوم: روس‌ها مي‌گويند با هماهنگي نظام سوريه عقب‌نشيني را انجام مي‌دهند. اين بدان معني است كه نظام سوريه به حد لازمي از ثبات (مورد نظر روس‌ها) رسيده و اوضاع ميداني هم ميزاني از توازن را به نفع نظام و شركاي آن به بار آورده است. روس‌ها در زمان تصميم‌گيري براي مداخله وسيع نيز هدفشان اين بود كه اين مداخله در حدي باشد كه تضمين حفظ پايگاه طرطوس و البته گسترش دامنه حضورشان در فضاي تعديل شده حضور خاورميانه‌اي امريكا باشد. مسكو همچنين به دنبال اطمينان از اين بود كه در سوريه نظامي متمايل به غرب يا وابسته به داعش روي كار نمي‌آيد. وضع موجود براي پوتين مناسب است و همزمان با شروع مذاكرات، مي‌تواند نوعي گارد مذاكراتي براي او محسوب شود تا براي كسب امتيازات سياسي در مورد سوريه و فراتر از آن، بر سر ميز مذاكره با غرب، متحدان و شركايش بنشيند. به خاطر همين است كه پوتين گفته: «اميدوارم اين تصميم يك سيگنال خوب براي همه طرف‌هاي منازعه باشد.» به نظر مي‌رسد، پوتين در چارچوب توافق اخير آتش بس با كاخ سفيد، تضميني هرچند نسبي دريافت كرده كه امريكا به عربستان و تركيه اجازه دست درازي جدي به سوريه نخواهد داد.

چهارم اينكه اعلام عقب‌نشيني روسيه، به خصوص همزماني آن با شروع مذاكرات، اندكي هم تبليغاتي به نظر مي‌رسد و به همين خاطر است كه واشنگتن مي‌گويد گزارش‌هاي مربوط تصميم روسيه براي عقب‌نشيني را خوانده و منتظر اقدام عملي خواهد ماند. مواضع اعلاني روس‌ها در بسياري موارد با اقدامات عملي آنها هماهنگ نيست. اساساً رفتار كرملين با غرب بعد از سقوط قذافي تا حد زيادي روي «بي‌اعتمادي به مواضع اعلاني» پايه‌گذاري شده است، به‌طور مثال در جريان جنگ اوكراين روس‌ها علناً مي‌گفتند كه در شرق اوكراين ندارند ولي در عمل نيرو اعزام مي‌كردند.

نهايت اينكه به نظر مي‌رسد عقب‌نشيني بخشي روسيه از سوريه براي شركاي كرملين يعني تهران، اسد و حزب‌الله نيز حاوي مفهوم‌هايي است. روس‌ها در شروع مذاكرات چندان هم ناخرسند نيستند كه بشار اسد اندكي تحت فشار قرار بگيرد و ناگزير از اعطاي برخي امتيازات به معارضان باشد. اين براي افزايش اعتبار و نفوذ روس‌ها بين معارضان و دريافت امتياز از غرب، يك اقدام مهم است. مسئله كليدي براي روس‌ها حفظ ماهيت غيرغربي و غيرتكفيري نظام سوريه است نه لزوماً شخص اسد. از اين گذشته، روس‌ها براي دريافت امتيازات ناشي از هزينه هنگفت مداخله مستقيم در سوريه ( از غرب) كيسه دوخته‌اند. اين را هم از ياد نبريم كه هزينه‌هاي اقتصادي مداخله روس‌ها در سوريه، در شرايط تحريم غرب، بسيار هنگفت است و قطعاً اين متغير بر محاسبات اخير كرملين اثر جدي داشته است.



منبع: جوان آنلاین


۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن