واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مدیر آموزش اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر درباره تعداد افراد شاغل در این حوزه خاطرنشان کرد: اگرچه، آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد اما با توجه به حدود 2000 کارخانه ای که دراین زمینه در تهران کد استاندارد دارند.
به گزارش تراز ،حمید علیمردانی مدیر آموزش اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر درباره وضعیت اشتغال افراد تحت آموزش برای ساخت و طراحی قطعات طلا و سنگ های قیمتی به تراز گفت: کسانیکه در زمینه این صنعت آموزش می بینند به چند دسته تقسیم می شوند. عده ای در داخل کشور و در قالب تولید در داخل و تامین نیاز داخلی و صادرات آن فعال می شوند. وی ادامه داد: جامعه دوم هدف افرادی هستند که ما می توانیم آنها را برای ارائه خدمات به سایر کشورها فرستاده و از این طریق صادرات خدمات نیروی انسانی داشته باشیم.علیمردانی درباره دسته سوم افزود: کشورهایی مانند استرالیا و کانادا صاحب معادنی هستند که به نیروی متخصص این کار نیاز دارند. گروه سوم کسانی هستند که می توانند در قالب تجارت این حوزه وارد شده و از ایران به یک کشور دوم یا سوم تجارت کنند.
مدیر آموزش اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر درباره تعداد افراد شاغل در این حوزه خاطرنشان کرد: اگرچه، آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد اما با توجه به حدود 2000 کارخانه ای که دراین زمینه در تهران کد استاندارد دارند. اگر هر کارخانه دارای کد استاندارد را دارای 30 نیروی کار بدانیم، خواهیم دید تعداد قابل توجهی در این حوزه مشغول به کار هستند. وی تصریح کرد: ضمن اینکه این آمار صرفا مختص به تهران بوده و این موضوع در سایر شهرها مانند اصفهان، مشهد و شیراز نیز وجود دارد.
عضو هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا با ابر صنعت دانستن صنعت طلا و جواهر خاطرنشان کرد: این صنعت مانند صنعت ساختمان و پزشکی شاخه های متعددی داشته که هر کدام تکمیل کننده یک خوشه اصلی هستند. وی دراین باره بیان داشت: حدود 40 شغل اصلی و 100 شغل غیرمستقیم با این صنعت در ارتباط است که هر کدام از این صنایع اشتغال مختص خود را دارند.
علیمردانی درباره وضعیت صادرات و واردات شمش طلا اظهار داشت: به هر حال در سال های اخیر، بحث طلا و جواهر یکی از گزینه های تحریم ها بود که حالا با برداشته شدن آن، شرایط بهتر شده و باید قوانین دست و پا گیر موجود برای افزایش صادرات به صورت مجدد بررسی و کارشناسی شوند. وی خاطرنشان کرد: اتحادیه تولیدکنندگان طلا و جواهر این آمادگی را دارد که با ارائه مشاوره های خوب و منطقی به دولت، قوانینی وضع شود که باعث تسهیل بحث صادرات گردد. عضو هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا افزود: متاسفانه ما امروز شاهدیم اگر بخواهیم جنسی را از گمرک ترخیص کرده یا صادر کنیم با بوروکراسی های زیادی روبه رو هستیم که شاید در سایر کشورها به گونه راحت تری باشد.
وی درباره تسهیل روابط اداری در موضوع واردات و صادرات طلا و جواهر با اشاره به کشور ترکیه گفت: این کشور دارای قوانین و مقررات سهلی در این رابطه بوده و با حمایت های دولت از این صنعت ظرف 30 سال گذشته صنعت طلا و جواهر ترکیه متحول شده و دارای نقش زیادی دراقتصاد ترکیه شده است.
زمانبندی انتشار: 24 اسفند 1394 - 10:10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]