واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: اعتراض جالب تروریستی که ایرانی ها نامش را نمی دانند
تروریست متعصب مسیحی که نزدیک به ۸۰ نفر را در یک روز کشت، از دولت نروژ به علت نقض حقوق بشر شکایت کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آندره بِرِیویک که پس از دستگیر شدن به زندان منتقل شد، اعلام کرده که نباید در زندان انفرادی باشد و دولت نروژ باید با او رفتاری انسانی داشته باشد.
این تروریست جنایتکار که بر اساس اعتقادات مذهبی، مسلمانان را دشمن می داند در سال 2011 یک خودرو بمبگذاری شده را در شهر اسلو نروژه منفجر کرد و پس از آن با حضور در یک اردوی دانش آموزی، با شلیک به تک تک آنها 92 نفر را کشت.
مقامات و رسانه های اروپایی ابتدا تلاش کردند این تروریست را یک تازه مسلمان افراطی معرفی کنند، اما او در دادگاه آشکارا اعلام کرد که یک مسیحی مومن و اروپایی اصیل است و به این دلیل مردم را کشته است که مقامات را متوجه خطر مسلمانان کند.
این جنایتکار که هنوز هیچ یک از تروریست های داعش به طور رسمی نتوانسته اند رکورد آدمکشی اش را بشکنند، نه تنها برای خبرخوان های ایرانی، بلکه برای اغلب اروپایی ها و حتی دوستان و آشنایان قربانیان آن حادثه نیز، شناخته شده نیست و کمتر کسی نامش را به یاد دارد.
رسانه های عمده و جریان ساز غربی که تا زمانی که مطمئن نشوند همه مخاطبانشان نام عربی یک مظنون به دست داشتن در یک حادثه به مراتب کوچکتر را بخاطر سپرده اند، از تکرار خبرشان دست بر نمی دارند، حتی در سالروز کشته شدن 92 دختر و پسر نوجوان توسط یک اروپایی اصیل و متعصب، آنچنان درباره اش سکوت می کنند که گویی چنین اتفاقی هرگز رخ نداده و کشتار فقط در آنسوی زمین رخ می دهد. در تابستان 2011 آندرس برینگ برویک، تروریست 31 ساله نروژی، که ابتدا تلاش شد به عنوان یک اروپایی تازه مسلمان شده، معرفی شود، یک دستگاه ون بمب گذاری شده را در مقابل کاخ ریاست جمهوری نروژ در اسلو منفجر کرد و 7 نفر را کشت و سپس با ظاهری مرتب و مجهز به جزیره تفریحی اوتویا در چهل کیلومتری اسلو رفت و در عرض کمتر از یک ساعت، در آرامش کامل 92 دختر و پسر نوجوان را تک تک هدف قرار داد و کشت.
البته برویک به تعداد بیشتری از دانش آموزانی که در اردوی تبلیغاتی حزب کارگر نروژ شرکت کرده بودند شلیک کرده بود، اما به دلیل اینکه بچه ها وحشت زده در حال فرار بودند و در جزیره پراکنده شده بودند، گلوله ها دقیقا به سر و قلب آنها نمی خورد و 245 نفر از آنها باوجود اصابت گلوله، نمردند و پس از انتقال به بیمارستان، زنده ماندند.
این اروپایی متعصب اعتراف کرد که اگر فرصت می یافت، قصد داشت تعداد بیشتری را بکشد و حتی برای ترور باراک اوباما در زمان دریافت جایزه صلح نوبل نیز نقشه کشیده بود.
در 22 جولای سال 2011 زمانی که خبر کشتار دانش آموزان در جزیره اوتویا منتشر شد، رسانه ها بلافاصله مسلمانان را متهم کرده و در عرض چند ساعت چندین نام عربی و چند گزارش از تهدیدهای قبلی القاعده منتشر شد. پس از آن نیز، که مشخص شد، قاتل یک نروژی است، مصاحبه هایی با همسایگان او درباره تازه مسلمان شدنش تهیه و پخش شد، اما آندرس برینگ برویک، به قدری واضح و آشکار خود و انگیزه و هدفش را توضیح داد که دیگر کاری از دست ماشین تبلیغاتی جهان غرب بر نیامد و آنها ناچار شدند اعترافات او را که تاکید می کرد اتفاقا به علت دشمنی با مسلمانان و موسیاه های غیراروپایی این کار را کرده تا توجه اروپاییان را به خطر اسلام جلب کند، منتشر کنند.
برویک به روشنی عقاید و افکارش را توضیح داد و تمام مراحل عملیاتش را تشریح کرد تا مشخص شود، در زمانی که رسانه ها و نهادهای امنیتی غرب، فهرست دارندگان اسامی عربی را برای یافتن تهدید زیر و رو می کردند، این اروپایی اصیل، در آرامش و امنیت کامل، سرگرم خرید مواد و تجهیزات لازم برای ساخت بمب بوده و حتی برنامه ها و طرح هایش را بدون پرده پوشی در اینترنت و نشست های حزب راست افراطی مطرح می کرده است.
او حتی قبل از بمبگذاری در مقابل ساختمان ریاست جمهوری در اسلو، جزئیات عملیاتش را همراه با مرامنامه همکیشانش در حزب راست افراطی با عنوان اعلامیه استقلال اروپا به بیش از هزار نفر از دوستان و همفکرانش ایمیل کرده بود.
با تمام این ها، رسانه هایی غربی همچنان مایل بودند، رد و اثری از اسلام و مسلمانان را در کشتار و خونریزی این اروپایی جای دهند. آنها در اغلب گزارش های خود، تاکید می کردند که اقدام برویک، شبیه به عملیات مسلمانان افراطی و اعضای القاعده است و تحقیقات نشان داده که او به شدت از یک گروه اسلامی در پاکستان الگو گرفته است!
سرانجام نیز، توماس اگهامر کارشناس تروریسم در مؤسسه تحقیقات دفاعی نروژ که مامور بررسی جزوه هزار و ششصد صفحه ای برویک یا همان اعلامیه استقلال اروپا شده بود، در پایان گزارش رسمی خود تاکید کرد: این منشور عقیدتی اگرچه از زبان یک مسیحی نوشته شده، اما شباهت غریبی با عقاید اسامه بن لادن و دیگر رهبران گروه های رادیکال اسلامی دارد!
کشتار نوجوانان نروژی وحشتناک ترین حادثه در قرن بیست و یکم و خونبار ترین جنایت بعد از جنگ جهانی دوم محسوب می شود، اما به نظر می رسد، رسانه های عمده و جریان ساز غرب تمایلی به یادآوری آن ندارند.
هنوز بسیاری از ایرانیان، حتی کسانی که مشتری پروپاقرص اخبار هستند، از جزئیات این حادثه اطلاع چندانی ندارند، اما به لطف تلاش و تکرار رسانه های غربی، اغلب مخاطبان بی بی سی یا یورو نیوز، هنوز خبر حمله 4 سال پیش گروهی از مسلمانان مصری به کلیسایی در قاهره و صحنه سوختن ساختمان کلیسا را به یاد دارند.
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]