تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى‏يابد، رقّت قلب پيدا مى‏كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842454471




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد محسن رضایی از دو دیدگاه انحرافی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: انتقاد محسن رضایی از دو دیدگاه انحرافی
در دموکراسی حکومت اکثریت به نحوی است که خودشان قانون هستند و لذا نظام سیاسی دموکراسی قانون مطلقه نیست بلکه رای اکثریت بصورت مطلقه می باشد. دراین نوع حکومت ها اقلیتهای سیاسی و کسانی که رای اکثریت را کسب نمی کنند زیان می بینند و زیر پا له می شوند.
کد خبر: ۵۷۳۸۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۶ - 09 March 2016


دکتر محسن رضایی در یادداشتی با عنوان «میشل بندرایک، سیاستمدار امریکایی» نوشت:

نه دروغ ونه فریبکاری

بسیاری از مردم و حتی گروه هایی از تحصیل کردگان جوامع امروز حتی درجامعه آمریکا  فکر می کنند جمهوری و دموکراسی یکی هستند. بقول "میشل بندرایک"سیاستمدار آمریکایی بسیاری ازمردم امریکا نمی دانند که آنها چه نوع حکومتی دارند او می گوید: " اغلب مشکلات اجتماعی در کشور امریکا از این حقیققت که آنها نمی دانند چه حکومتی دارند برمی خیزد. آنها فکر می کنند که نوع حکومت در آمریکا دموکراسی است. در حالیکه این اشتباه است حکومت درایالات متحده جمهوری است ونه دموکراسی ".

فرق بین دموکراسی با جمهوری درچیست؟

در دموکراسی حکومت اکثریت به نحوی است که خودشان قانون هستند و لذا نظام سیاسی دموکراسی قانون مطلقه نیست بلکه رای اکثریت بصورت مطلقه می باشد. دراین نوع حکومت ها اقلیتهای سیاسی و کسانی که رای اکثریت را کسب نمی کنند زیان می بینند و زیر پا له می شوند. قانون برای همه یکسان نیست و اصولا قانون یکسانی وجود ندارد. مثالی می آورد که درحکومت های دموکراسی اگر شما زمینی داشته باشید ونخواهید آن را بفروشید ممکن است خریدار برود و دوازده نفر بیاید وبگوید ما رای می گیریم برای فروش زمین شما دراقلیت می افتید و ناچار می شوید علیرغم میل تان زمین خود را بفروشید.

درحالی که در جمهوری همانطور که اکثریت کنترل می شوند اقلیت هم کنترل می شوند و قانون برای همه یکسان است همه از حق مساوی برخوردار هستند. کسانی که اکثریت را بدست می آورند خودرا برحق و طرف مقابل را باطل نمی دانند. حتی در آمریکا که یک حزب حاکم می شود باید حقوق اقلیت را رعایت کنند. دراروپا که هیچوقت یک حزب به تنهایی حکومت تشکیل نمی دهند بلکه غالبا ائتلافی هستند.

جمهوری اسلامی

درایران نوع حکومت ما "جمهوری اسلامی" است . بقول حضرت امام(ره) جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم ونه یک کلمه زیاد. نباید با نگاه دموکراسی غربی رفتار نظام را تحلیل کرد به همین دلیل مردمسالاری دینی با دموکراسی  غربی متفاوت است. در جمهوری اسلامی محور حاکمیت قانون است و نه اکثریت بدون قانون عمومی! اکثریت بی قانون به هرج ومرج کشیده می شود. هم قانون اسلام برای همه یکسان است وهم قوانین مدنی برای همه یکسان هستند. ولی بسیاری از روشنفکران وسیاسیون کشور حتی برخی از بزرگان متوجه این مساله نیستند واولا تفاوتی بین دموکراسی وجمهوریت قائل نیستند .

ثانیا جمهوری اسلامی را یا بدون اسلامیت آن می بینند و یا بدون جمهوریت آن می نگرند. غربزده ها و مرتجعین هنوز نتوانسته اند به یک درک و باور واحدی از جمهوری اسلامی برسند. بسیاری از دعواهای و لشکر کشی های سیاسی در ایران مربوط به عدم تفکیک مفاهیم و پذیرفتن اصول قانون اساسی است. مثلا در دوران دوم خرداد از یک طرف گفته می شد قانون اساسی ولی ازطرف دیگر با رویکرد و نگاه ضد ان یعنی دموکراسی غربی به چالش روی می آوردند. یا انکه برخی از مرتجعین می گویند ما باید بساط انتخابات را درایران برچینیم. انها معتقدند که نباید مردم برای نظام تعیین تکلیف کنند. می بینیم دوباره بعد انتخابات هفتم اسفند که مردم ایران یک حماسه بزرگی را در چارچوب جمهوری اسلامی خلق کردند هردو گفتمان انحرافی باب شده است. عده ای مردم را در تهران اهل کوفه می بینند و خود را طرفدار جمهوری اسلامی می پندارند و وعده ای  مردم را در شهرستان ها عقب افتاده می دانند. و جالب است که خود را روشنفکر مدرن و با سواد می دانند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن