تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر شما باد رجوع به كتاب خدا (قرآن) ... كسى كه به آن عمل كند از همه پيشى مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803807993




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مبادلات تجاری ایران با ترکیه و روسیه در حال افزایش است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مبادلات تجاری ایران با ترکیه و روسیه در حال افزایش است
کد خبر: ۵۷۳۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۰ - 08 March 2016


قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اعلام کرد که مبادلات تجاری ایران با ترکیه و روسیه در حال افزایش است.


به گزارش خبرنگار ایسنا در مازندران، مهدی محتشمی امروز در جلسه سرعت بخشی به صادرات غیرنفتی در ساری گفت: جمهوری اسلامی ایران با 60 کشور کمیسیون همکاری مشترک اقتصادی دارد که این فعالیت در 9 وزارتخانه اقتصادی تقسیم شده است.


وی افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولیت همکاری اقتصادی با هفت کشور همچون روسیه، ترکیه، اندونزی، مالزی، فیلیپین و... را بر عهده دارد.


قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری با اشاره به استقبال کشورهای خارجی از ایران در زمینه توسعه ارتباطات تجاری تصریح کرد: امروز صف ورود مسئولان رده بالای کشورهای مختلف به ایران برای ارتباط تجاری افزایش یافته است.


وی با اشاره به شیطنت‎های برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس در ایجاد اخلال در روابط با ایران افزود: امیدواریم بتوانیم ارتباط با کشورهای حاشیه خلیج فارس را عادی سازی کنیم، زیرا این منطقه از نظر سیاسی و استراتژیکی برای ایران حائز اهمیت است.


محتشمی با اشاره به این سند توسعه ششم و سند اقتصاد مقامتی دو سند پیشرفت کشور است، اظهار کرد: توجه به توسعه صادرات در این حوزه یک ضرورت است و دولت معتقد است که باید با رونق بخش خصوصی بتوانیم به اهداف این دو سند دست پیدا کنیم.


وی با بیان اینکه انجام ارتباطات خارجی به صورت متمرکز از تهران پاسخگوی استقبال کشورها نیست، افزود: استان‌ها باید برای پیشبرد روابط و تجارت خارجی استان‌ها با تمام توان وارد شوند.


قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری با اشاره به ضرورت تامین زیر ساخت‌های لازم در توسعه صادرات عنوان کرد: بخشی از این اقدامات همچون تسهیل در امور گمرکی بر عهده دولت است.


وی عنوان کرد: یکی از اقدامات در توسعه صادرات توسعه حمل و نقل است و کشور روسیه با اختصاص مبالغ قابل توجه در توسعه حمل و نقل نیز وارد شده است.


محتشمی گفت: درباره مسائل بانکی موافقت‌نامه‌هایی با ترکیه و روسیه صورت گرفته است تا همه بانک‌های عامل در توسعه صادرات فعال شود و اکنون بانک مرکزی و بانک‌های تجاری به دنبال افزایش ارتباطات با بانک‌های خارجی هستند.


وی ادامه داد: موافقتی برای تسهیل صدور روادید با روسیه ایجاد شده و این موضع حل شده است.


محتشمی با اشاره به انعقاد هشت سند بسیار مهم ایران و روسیه، عنوان کرد: سه موضوع انرژی در نفت و گاز، صنعت و کشاورزی در روابط ایران با روسیه مهم است.


وی افزود: در موضوع انرژی و نفت و گاز همکاری چهار جانبه بین این و روسیه و دو کشور دیگر منعقد شده و اقداماتی برای افزایش قیمت نفت در حال انجام است.


قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری با بیان اینکه روسیه 500 میلیارد دلار واردات کشاورزی دارد، افزود: اکنون 19 شرکت ایرانی مجوز گرفتند تا کالا و محصولات خود همچون محصولات لبنی و مرغ را به بازار روسیه صادر کنند.


محتشمی تصریح کرد: از روسیه خواسته شده در حال حاضر نسبت به کاهش تعرفه صادرات اقدام کند تا بازرگانان ایرانی بتوانند با کشورهای صادرکننده به روسیه رقابت کنند.


وی با اشاره به تحریم هایی که برای روسیه اعمال شد، بیان کرد: تحریم ترکیه از سوی روسیه برای روسیه نیز مسائل و مشکلاتی داشت و با وجود این مشکلات، روسیه هیچگاه راضی به استفاده از کالاهای ترکیه نیست و نظارت شدیدی در کنترل و ورد کالای ترکیه به کشور خود دارد.


قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری گفت: روابط ایران با روسیه یه روابط استراتژیک است و باید از این بازار 450 میلیارد دلاری بهره ببریم.


وی ادامه داد: اگر قرار است به توسعه صادرات بپردازیم باید استانها با تمام قدرت و توان وارد شوند و دولت، نهایت کمک را برای توسعه صادرات استان‌ها انجام می دهد.


محتشمی گفت: روس‌ها اخیرا تصمیم گرفتند 16 تا 20 میلیارد دلار روابط تجاری که با کشورهای خلیج فارس انجام می شد را از طریق مرز خشکی ایران انجام دهند که این اقدام سهم خوبی در ترانزیت کالا خواهد داشت.


وی اظهار کرد: تجارت یک بعد از سیاست خارجی است و سرمایه گذاری‌ها بخش مهمی از تجارت خارجی به شمار می رود و بخش خصوصی ترکیه آمادگی سرمایه گذاری مشترک با بخش خصوصی ایران را دارد.


وی با بیان اینکه یخ روابط ایران و ترکیه درحال آب شدن است، افزود: دولت مصمم است توانایی استان‌ها را در توسعه روابط خارجی و سرمایه گذاری دخیل کند.


محتشمی با بیان اینکه دو برابر شدن صادرات گاز به ترکیه پیگیری می شود، گفت: با ایجاد روابط حسنه با کشور آذربایجان 250 میلیون دلار از دارایی‌های ایران در این کشور آزاد شد. 























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن