واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: عضو جبهه ایستادگی: اصلاح طلبان و اصولگرایان با هم قهر نیستند
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: جناح های اصلاح طلب و اصولگرا با هم قهر نیستند که بخواهند از در آشتی با هم درآیند. ملت ایران بعد از انقلاب همیشه با آرمانهای امام، رهبری و نظام پیوند داشته و قهر نمی کند.
به گزارش نامه نیوز، حسین کنعانی مقدم روز سه شنبه در گفت و گویی افزود: با توجه به مسئولیتی که در مجمع تشخیص مصلحت دارم در مصاحبه ها و میزگردهای بسیاری در باره اقتصاد مقاومتی شرکت کرده ام. اقتصاد مقاومتی 24 بند دارد. این سیاست یک مدل اقتصادی است و فقط برای عبور از بحران طراحی نشده است.
وی تصریح کرد: ما سالها الگوی اقتصادی سوسیالیستی ، اقتصاد کوپنی و اقتصاد آزاد را تجربه کرده ایم ولی به آن اقتصاد مورد نظر مقام معظم رهبری نرسیده ایم که البته امیدواریم این مدل اقتصاد اسلامی شکل گیرد.
این فعال سیاسی ادامه داد: اقتصاد مردمی تنها یکی از فاکتورهای اقتصاد مقاومتی است. رهبری در خصوصی سازی اقتصاد را پی گیری می کنند ولی آنچه تا کنون در کشور اتفاق افتاده اقتصاد "خصولتی " است ، یعنی شرکت های دولتی و شبه دولتی به اسم خصوصی سازی سهام شرکت های دولتی را می خرند.
مسئول کمیته اصل 44 مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اگر با اقتصاد دولتی فاصله بگیریم و آنگونه که مردم را به دخالت در مسائل سیاسی تشویق می کنیم شرایطی را ترغیب آنها به ورود به اقتصاد فراهم کنیم می توانیم اقتصاد مردمی را که اقتصادی درونزا ولی برون نگر است را تجلی بخشیم. البته اقتصاد مقاومتی 24 بند دارد که مردمی شدن اقتصاد تنها یکی از آنهاست.
دبیرکل حزب سبز ایران اسلامی با اشاره به اینکه دولتها در ایران همواره بر سر چاه نفت نشسته اند خاطر نشان کرد: دولت ها به دنبال این بوده اند که با خرج کردن بی رویه این ثروت ملی از کلاه نفت برای خود کلاهی بدوزند و برای خود رای جمع کنند. مجلس آینده باید دولت را کنترل کرده و آن را به سمت کوچک سازی هدایت کند.
وی تصریح کرد: منابعی مانند نفت و گاز منابع سرمایه ای است نه هزینه ای. باید قدر آن را دانست و جلوی ریخت و پاش ها را گرفت. این ریل گذاری باید توسط مجلس دهم صورت گیرد و لوکوموتیو دولت هم هر چقدر قوی باشد باید روی این ریل حرکت کند و به علائمی چون کم کردن سرعت، گردش به چپ و .. توجه کند.
عضو شورایعالی سپاه پاسداران در دوران جنگ افزود: دولت قبلی می گفت ما بدون ترمز حرکت می کنیم. اما این قابل قبول نیست چرا که قطار بدون ترمز سرنشینان خود را به کشتن خواهد داد.
کنعانی مقدم اضافه کرد: اصولگرایی باید در یک کلمه خلاصه شود و آن قانونگرایی است. اگر فرهنگ عمل به قانون در تمام لایه های جامعه از مهد کودک گرفته تا دانشگاهها نهادینه و درونی شود و همه بپذیرند که باید بر اساس قانون عمل کنند و حتی قانون بد را بهتر از بی قانونی بدانند بسیاری از مسائل حل می شود.
این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به پرسش ایرنا درباره آشتی بین جناح های سیاسی کشور گفت: به نظر من جناح های اصلاح طلب و اصولگرا با هم قهر نیستند که بخواهند از در آشتی با هم درآیند. ملت ایران بعد از انقلاب همیشه با آرمانهای امام، رهبری و نظام پیوند داشته و قهر نمی کند. منتهی به نظر من در قضیه این اختلافات دست پنهان دشمن در کار است. البته من مخالف توهم توطئه هستم.
وی ادامه داد: برخی خطبای ما مدام دنبال این هستند که هر نقصی در کشور را به دشمن وصل کنند. حتی در انتخابات هم دنبال این هستند که دشمن به آنها فحش بدهد و بگویند ببینید ما چقدر مظلوم هستیم.
عضو جبهه ایستادگی خاطرنشان کرد: در سال 88 هم نظام مورد امتحان الهی قرار گفت. همه امتحان شدند. قرآن می فرماید بترسید از آن فتنه ای که وقتی فرا می رسد بندگان خاص را هم فرا می گیرد. در سال 88 مردم جلوتر از مسئولان بودند. مسئولان نتوانستند حوادث انتخابات را درست مدیریت کنند اما مردم با حضور خود در 9 دی تمامی فتنه ها را فروریختند.
کنعانی مقدم تاکید کرد: اتفاقات کهریزک، اقدامات اشتباه و تحریک کننده برخی شخصیت های سیاسی و رسانه ها نشانگر این بود که مسئولین کشور آمادگی مواجهه با چنین بحرانی را نداشتند. در حالیکه دیدیم همین بحث در انتخابات افغانستان هم پیش آمد ولی دو نامزد اصلی نشستند و با هم تفاهم کردند. یکی رئیس جمهور و دیگری معاون وی و امور مملکت به جریان افتاد و نخوابید. اما چرا ما نتوانستیم چنین مکانیسمی را در کشور پیاده کنیم؟
وی تصریح کرد: همه ما در آن انتخابات امتحان شدیم. شاید این بحران را بتوان نعمتی دانست تا به ما یادآوری کند که حتی باید آمادگی لازم را برای حوادث بزرگتر هم داشته باشیم.
منبع: ایرنا
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]