تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هنگام بى نيازى شكر مى گزارد و منافق هرگاه بى نياز شود طغيان مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867401878




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بلیت های هواپیما گران و نایاب شد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بلیت های هواپیما گران و نایاب شد
نرخ بلیت های هوایی در تاریخ های 25 تا 30 اسفندماه تکمیل شده و قیمت های مسیر تهران – کیش هم به 450 هزار تومان رسیده است.
باشگاه خبرنگاران جوان: خرید و فروش بلیت های هوایی بانزدیک شدن به ایام پرتقاضا همچون عید نوروز داغ شده است به طوری که قیمت ها با سیر صعودی در حرکتند و  این امر راه را بر دلالان هموار کرده تا با تیز کردن دندان خود همچنان جیب مردم را خالی کنند.

نکته مهم در این میان این است که  با آزاد شدن نرخ بلیت ها دست آژانس ها باز شده تا به سبک، میل و انصاف خود  قیمت ها را تعیین کنند و در نتیجه سنگ محک مناسبی برای زدودن غبار تردید از  قمیت های مختلف وجود ندارد و مسافران تنها با چشم دوختن به دهان فروشندگان از قیمت ها آگاهی می یابند.

اما گفتنی است پیش از این در گزارشی که باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص فروش بلیت هواپیما به عراق برای مراسم اربعین حسینی تهیه کرده بود با وجود نظارت ها و قیمت های مصوب بازهم نارضایتی ها از افزایش چند برابری بلیت ها و ایجاد بازار سیاه به گوش می رسید که هنوز هم ادامه دارد، موضوعی که در فروش بلیت های ایام نورو هم تکرار شد و انگار قرار نیست این داستان ختم به خیر شود.

به همین منظور خبرنگار برای جویا شدن از این موضوع با برخی آژانس ها تماس گرفته تا از اوضاع بازار خرید و فروش بلیت هواپیما پیگیری کرده و در این  میان در پی تماس با آژانس ها از قیمت های متفاوتی از بلیت ها خبر می دهند که با مشاهده برخی از آنها برق از چشمان خریدار می پرد.

براساس این گزارش قیمت گذاری بلیت ها برای مسیر تهران- کیش از 187 هزار تومان آغاز و به 450 هزار تومان می رسد و در واقع بلیت های یک مسیر با قیمت های بسیار متفاوتی به فروش می رسد که هیچگونه سنخیتی با هم ندارد اما مشکل آنجاست که در این بین برخی از فروشندگان دم از نبودن بلیت و تکمیل ظرفیت در تاریخ های 25 تا 30 اسفندماه می زنند.

باید متذکر شد اگر چه این اقدامات می‌توانند تا حدودی بازار سیاه را با محدودیت روبرو کنند اما نکته قابل تأمل در این بین این است که گران‌فروشی‌ها تک بعدی نیستند و در پیدایش آنها پارامترهای بسیاری نقش دارند و افزایش قیمت به تنهایی نمی‌تواند دست دلالان را کوتاه کنند.

*** از شرکت های معتبر بلیت بخرید

رضا جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به این که خرید بلیت باید بر اساس نرخ های اعلامی از طرف شرکت های هواپیمایی باشد گفت: اولین توصیه ما این است که خرید ها باید از مراکز معتبر صورت بگیرد.

وی ادامه داد: مراکز معتبر هم برای سازمان هواپیمایی کشوری دفاتر خدمات مسافرت هوایی هستند که برای فروش بلیت مجوز بند الف را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت کرده اند.

جعفرزاده با اشاره به این که برخی آژانس ها محوز بند الف را دارا نیستند گفت: این آژانس ها با سازمان هواپیمایی کشور طرف حساب نیستند لذا دقت در این مورد که تخلف در کجا صورت گرفته مهم است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور اظهار داشت: وقتی افراد به این مراکز معتبر مراجعه می کنند باید نرخ های ارائه شده را با نرخ شرکت های طرف قرارداد سازمان مطابقت دهند و در صورت مشاهده گران فروشی آن را اطلاع دهند.

وی با اشاره به این که افزایش بی رویه در این ایام وجود ندارد گفت: شرکت های هواپیمایی نسبت به نوسان بازار، زمان نرخ گذاری و ... آگاهی کامل دارند و می دانند که باید بالانسی بین عرضه و تقاضا وجود داشته باشد لذا افزایش بی رویه در این ایام وجود نخواهد داشت.

**** توسعه ناوگان به درد زمان های پرتقاضا می خورد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور در ادامه تصریح کرد: زمانی که تقاضا زیاد و پرواز کم باشد کمتر می توانیم تامین کننده تمامی تقاضاها باشیم بنابراین بحث توسعه ناوگان بسیار مهم است.

جعفرزاده افزود: به دلیل عدم تعادل بین عرضه و تقاضا در زمان های پرتقاضا مسئولان وزارت راه و شهرسازی و شرکت های هواپیمایی در تلاش هستند تا ناوگان خود را افزایش دهند.

وی در پایان تاکید کرد: با رفع کمبود صندلی های پرواز و ورود تدریجی هواپیماها به مرور مردم حق انتخاب پیدا خواهند کرد و شاهد کاهش مشکلات این چنین خواهیم بود.
لازم به ذکر است که گران فروشی و کم یابی بلیت هواپیما و جملات همیشگی برخورد می کنیم فقط به یک سریال تکراری تبدیل شده است سریالی که ضررکننده همیشگی آن فقط مردم هستند.





تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن