تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816287138




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سهم سکته‌ قلبی در مرگ‌و میر ایرانیان


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: سهم سکته‌ قلبی در مرگ‌و میر ایرانیان
وی افزود: در راستای اجرای برنامه مدیریت درمان سکته‌های قلبی، 31 بیمارستان مجری برنامه در سراسر کشور 24 ساعته و 7 روز در هفته برای کاهش آسیب‌های ناشی از سکته‌های مغزی در حال فعالیت هستند.
معاون درمان وزیر بهداشت گفت: در سال 1394 کمیته تخصصی مدیریت درمان سکته‌های قلبی در معاونت درمان وزارت بهداشت جهت تدوین سند ملی درمان سکته حاد قلبی، تجهیز مراکز منتخب درمان سکته حاد قلبی تشکیل شده است.


به‌گزارش فارس؛ عبدی، مسئول کمیته تخصصی مدیریت درمان سکته‌های قلبی معاونت درمان در اجلاس معاونین درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی سراسر کشور گفت: بیماری‌های قلبی- عروقی به‌عنوان اولین عامل مرگ، یک‌سوم کل مرگ‌ومیرها در جهان را به خود اختصاص می‌دهند. در ایران 46درصد کل مرگ‌ها ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی است که در رأس آن‌ها سکته قلبی با 24 درصد بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.


وی افزود: از بین انواع سکته‌های قلبی؛ سکته فوق حاد قلبی با تشکیل لخته خون انسدادی به دنبال پارگی عروق ایجاد می‌شود. درمان فوری از قبیل دریافت آسپرین و دفیبریلاسیون اولیه می‌تواند نجات‌دهنده زندگی در این بیماران باشد و برقراری سریع و مناسب جریان خون نقش مهمی در بهبود بیماری و عوارض بعدی آن دارد. انجام PPCI مستلزم تجهیزات مناسب کت لب و کارکنان آموزش‌دیده در مراکز تخصصی است که باید 24 ساعت شبانه‌روز در 7 روز هفته در دسترس باشند.


در ادامه محمد آقاجانی، معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در سال 1394 کمیته تخصصی مدیریت درمان سکته‌های قلبی در معاونت درمان وزارت بهداشت جهت تدوین سند ملی درمان سکته حاد قلبی، تجهیز مراکز منتخب درمان سکته حاد قلبی، فراهم آوری و دسترسی به داروی مناسب (ترومبولیتیک تراپی) در مراکز ارائه خدمت، آموزش پرسنل پیش بیمارستانی در خصوص درمان و انتقال به‌موقع بیماران به مراکز منتخب، اطلاع‌رسانی عمومی در خصوص سکته حاد قلبی و ایجاد سامانه ثبت و گزارش دهی بیماران سکته حاد قلبی تشکیل شد.


وی افزود: در راستای اجرای برنامه مدیریت درمان سکته‌های قلبی، 31 بیمارستان مجری برنامه در سراسر کشور 24 ساعته و 7 روز در هفته برای کاهش آسیب‌های ناشی از سکته‌های مغزی در حال فعالیت هستند.


آقاجانی گفت:‌ بیماری‌های قلبی عروقی تهدیدی عمده برای جامعه انسانی به شمار می‌آیند ولی می‌توان میزان مرگ‌ومیر ناشی از آن‌ها را به شکل قابل‌توجهی کاهش داد، چراکه بسیاری از افراد می‌توانند تغییرات مثبتی را در شیوه زندگی خود ایجاد کرده و از ایجاد و یا بدتر شدن این بیماری‌ها پیشگیری کنند.

علائم حمله قلبی شامل احساس درد یا ناراحتی در یک یا هر دو بازو، پشت، گردن، فک یا معده، تنگی نفس با یا بدون احساس ناراحتی در قفسه سینه، تعریق سرد، تهوع و سبکی سر است. وی با اشاره به عوامل موثر در بروز سکته‌های قلبی گفت: سکته حاد قلبی که با انسداد کامل رگ اصلی کرونر مشخص می‌شود وخیم‌ترین شکل بیماری قلبی بوده و تهدیدکننده حیات است. تأثیر درمان‌های این بیماری وابستگی شدیدی به زمان شروع درمان بعد از ایجاد علائم دارد، به‌طوری‌که هر چه زمان بگذرد اثربخشی درمان کاهش و میزان عوارض به‌صورت تصاعدی افزایش می‌یابد.


معاون درمان وزیر بهداشت افزود: مهم‌ترین قسمت زمان ازدست‌رفته در طی سالیان گذشته و تاکنون مربوط به آگاه شدن بیمار از نشانه‌های مربوط به بیماری و تصمیم گرفتن برای مراجعه پزشکی است. طبق آمارهای جهانی بیشترین مرگ‌ومیر سکته قلبی هم مربوط به قبل از مراجعه به بیمارستان است.


وی در پایان گفت: آشنایی با علائم سکته‌های قلبی و نحوه برخورد با فرد مبتلابه درد قفسه سینه و عدم اتلاف زمان شروع درمان از ارکان اصلی است که تا حدود زیادی منوط به آموزش و آگاهی افراد جامعه است. رسیدن به این آگاهی می‌تواند تا حدودی از بار سنگین عوارض و مرگ‌ومیر این بیماری بکاهد.


تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - 07 March 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن