تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا هنگام نشستن، بيشتر رو به قبله مى نشست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817995902




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بايسته‌ها و پيامدهاي حضور احزاب سياسي در انتخابات 7 اسفند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بايسته‌ها و پيامدهاي حضور احزاب سياسي در انتخابات 7 اسفند
نویسنده : زينب عمراني 
هفتم اسفند ماه اگر چه در لابه‌لاي برگه‌هاي تقويم ورق خورد، اما برخلاف روزهاي ديگر به پايان نرسيد و همچنان به اتفاقات و تصميمات روزهاي آينده كشور تأثير خواهد گذاشت و مسير مسائل و رويدادهاي بعدي را روشن خواهد ساخت. يكي از مهم‌ترين مسائل بعد از هفتم اسفند و اعلام نتايج انتخابات، نوع بازخوردهاي اجتماعي و واكنش‌هاي احزاب و جريان‌هاي سياسي داخل كشور است.
احزاب سياسي، گروه‌هاي سازمان يافته‌اي هستند كه به مردم مي‌گويند بنابر ايدئولوژي آنان بهترين روش اداره جامعه كدام است؟! احزاب و جريان‌هاي سياسي كشور فارغ از بعضي مسائل حاشيه‌اي – كه گاه مورد سوء‌استفاده برخي نحله‌ها قرار مي‌گيرد – تأثيرات بسيار مثبتي بر «فعال‌انگاري جامعه» و «پويايي سياسي انتخابات» دارند. تأثير مشهود اين احزاب و جريان‌ها در انتخابات هفتم اسفند را مي‌توان چنين بر شمرد: 1 - ترغيب مردم براي آمدن به پاي صندوق‌هاي رأي در جهت تأثير در سرنوشت ملي و عدم بي‌تفاوتي به وضعيت كشور 2 -  تبديل مشاركت‌هاي بي‌هدف، پراكنده و قليل به مشاركت‌هاي عظيم مدني، هدف‌دار و گسترده 3 -  تبادل نظر و طرح ديدگاه‌هاي متفاوت و افزايش روحيه رقابت و نقد فكري در جهت پيدايي بهترين راه‌حل‌ها و گزينه‌ها براي مسائل اقتصادي، اجتماعي، سياسي و... به ويژه در آستانه انتخابات 4 -  ارتقاي شعور و سواد سياسي در كشور كه منجر به تشخيص بهتر براي مردم خواهد بود و در نتيجه «ثبات نظام» را موجب خواهد شد اما همين احزاب با اثرات مثبت سياسي و اجتماعي به راحتي با غفلت و بي‌تدبيري مي‌توانند بزرگ‌ترين صدمات و لطمات را به مردم و كشور وارد سازند و اين امر لزوم يك چارچوب استاندارد و مقبول رفتاري را براي سران و افراد احزاب در كشور مي‌طلبد:
يكم: افرادي كه از هر جناح موفق به كسب آراي مردمي و تصاحب كرسي‌هاي مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري نشدند، بايد با اتخاذ گفتار، رفتار و عملكرد «قانون محور» نشان دهند كه اولاً شعارهاي انتخاباتي‌شان مبني بر اولويت منافع ملي بر منافع شخصي حقيقت داشته است و به اصولي چون «قانون، مردم‌سالاري و انتخابات حداكثري» پايبند باشند و با روش پوسيده «چالش‌افكني در نتايج انتخابات» نظیر آنچه در فتنه 88 اتفاق افتاد و حربه‌هاي گوناگون ديگر از مدار حق و حقيقت خارج نشوند چراكه زمان رقابت‌هاي انتخاباتي به پايان رسيده است و زيبنده است كه كانديداهاي انتخاب نشده با اخلاق اسلامي و روحيه رفاقت به منتخبان مردم در جهت تحقق پيشرفت، اميد، امنيت و سازندگي و حل مشكلات مدد رسانند.
دوم: نمايندگاني كه موفق به حضور در سالن سبز بهارستان شده‌اند، بايد از اين به بعد خود را متعلق به تمام افرادي بدانند كه به آنان رأي داده يا نداده‌اند و اولويت خود را نخست بر حل مسائل اقتصادي و معضلات معيشتي مردم گذارده و در راستاي تصويب قوانين براي خير و منفعت جمعي و ملي اهتمام ورزند و نشان دهند كه شعارهاي انتخاباتي آنان حباب تبليغاتي و صرفاً براي پيروزي شخصي يا جناحي در انتخابات نبوده است و جزو آرمان و هدف آنها مي‌باشد. بدون شك وظيفه مشترك تمامي احزاب، جريان‌ها، نمايندگان منتخب و غيرمنتخب و آحاد ملت چه آنان كه رأي «ايجابي»، «سلبي»، «سفيد» داده‌اند در مقابل قانون و مردم‌سالاري كه – حقيقتاً تنها راه سعادت يك جامعه اسلامي و عدالتخواه است – تمكين از قانون و عدم خروج از محور آرامش، اعتماد، عدالت و مردم‌خواهي و حق‌طلبي است و اين «تمكين از قانون در مقابل نتايج» پازل آخر حماسه انتخابات هفتم اسفند است كه نااميدي دشمن و اميدواري ملي را در پي دارد.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن