تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما حق ندارد از هيچ يك از يارانم چيزى به من بگويد؛ زيرا دوست دارم در حال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870114116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

١٠٠٠ هکتار زمین در پارس جنوبی آماده واگذاری به بخش خصوصی


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ١٠٠٠ هکتار زمین در پارس جنوبی آماده واگذاری به بخش خصوصی
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به لغو تحریم ها و حضور شرکت های خارجی در ایران برای سرمایه گذاری در صنعت نفت گفت:هزار هکتار از اراضی پارس جنوبی برای توسعه صنایع پایین دستی در صورت ارایه درخواست سرمایه گذاری به این سازمان و همچنین اخذ مجوزهای لازم طبق ضوابط و مقررات مربوطه آماده واگذاری به سرمایه گذاران بخش خصوصی است .
 
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به لغو تحریم ها و حضور شرکت های خارجی در ایران برای سرمایه گذاری در صنعت نفت گفت: هزار هکتار از اراضی پارس جنوبی برای توسعه صنایع پایین دستی  در صورت ارایه درخواست سرمایه گذاری به این سازمان و همچنین اخذ مجوزهای لازم  طبق ضوابط و مقررات مربوطه آماده واگذاری به سرمایه گذاران بخش خصوصی است .
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، مهندس مهدی یوسفی مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به آمادگی این سازمان در دوران پساتحریم گفت: در گام نخست ما توانستیم دروازه های گمرکی در محدوده سایت مجتمع های پتروشیمی که پیش از این ٣٨ عدد بود به یک دروازه کاهش دهیم و همین روند در محدوده فازهای پالایشگاهی نیز در حال طی مراحل نهایی  است که کاهش بروکراسی سنگین اداری و تسهیل  در جابجایی کالا در محدوده منطقه را می توان از نتایج مهم این طرح برشمرد.
 
وی با بیان اینکه با توافق هسته ای میان ایران و پنج به علاوه یک و بهره برداری از فازهای پارس جنوبی قطعا صادرات کالاهای نفتی و غیر نفتی  از گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به خارج از کشور به عنوان گمرک شماره یک کشور افزایش خواهد داشت تصریح کرد:در همین راستا جلسات متعددی با مسوولان ستاد قاچاق کالا و ارز برای تسریع در صادرات کالا برگزار و مقرر شد نمونه گیری از محصولات توسط نمایندگان استاندارد در مخازن انجام  شود و پس از آن نیز گمرک پس از اظهار شرکت ها و واحد های تولیدی به نمونه برداری از آن اقدام خواهد کرد.
 
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس شبانه روزی کردن کار ترخیص کالا در گمرکات این منطقه را از دیگر اقدامات این سازمان در شرایط لغو تحریم ها عنوان کرد و گفت:  شرایط برای حضور موثرسرمایه گذاران بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس فراهم است وقطعا در صورت دریافت طرح های سرمایه گذاری توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی این سازمان متعهد است در کوتاه ترین زمان ممکن به آن پاسخ دهد.
 
یوسفی با بیان اینکه ظرفیت های بسیاری برای سرمایه‌گذاری در حوزه پتروشیمی و صنایع پایین‌دستی در پارس جنوبی  وجود دارد گفت: 27 طرح پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است که تا به امروز فقط 14 طرح از آن تعداد به مرحله بهره برداری رسیده‌اند، بنابراین فرصت‌های زیادی برای سرمایه گذاران ایراتی و خارجی برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های پتروشیمی ،صنایع پایین دستی و میان دستی در منطقه وجود دارد.
 
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تاکید بر اینکه مسئولیت جذب سرمایه در صنایع بالادستی با وزارت نفت است و این سازمان پیشبرد این طرح ها را بر عهده دارد گفت: خوشبختانه با بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی مشکل کمبود خوراک مجتمع های پتروشیمی  مرتفع شده است که به عنوان مثال در سالجاری حدود یک میلیون تن اتان به تولیدات منطقه اضافه شده است که این میزان در سال آینده نیز افزایش خواهد یافت.

تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - 05 March 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن