تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871797077




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش تغییرکاربری اراضی کشاورزی در مازندران/ وقتی شالیزارها به ویلا تبدیل می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


افزایش تغییرکاربری اراضی کشاورزی در مازندران/ وقتی شالیزارها به ویلا تبدیل می شوند جامعه > محیط زیست - خانه ملت نوشت: نماینده مردم ساری درمجلس با بیان اینکه تغییر کاربری اراضی کشاورزی در مازندران مشهود است،گفت: تبدیل زمین های برنج به ویلا ارمغانی برای کشاورز در پی نخواهد داشت.


سید رمضان شجاعی کیاسری درباره تغییر اراضی کشاورزی به ویلا ، گفت:تبدیل اراضی کشاورزی به معنای کاهش اراضی زمین های کشاورزی تمام می شود که این امر با توجه به گره خوردن اقتصاد استان مازندران با کشاورزی بسیار نگران کننده است. تغییر اراضی کشاورزی به ویلاهای لوکسی که حداکثر سه ماه قابل استفاده هستند نماینده مردم ساری درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تغییرکاربری اراضی کشاورزی لطمات سنگینی بر شهرهای شمالی وارد می کند،تصریح کرد:کشاورزان در مقطعی برای نیاز به منابع مالی اراضی خود را بفروش رسانند اما بسیاری از کشاورزان هم اکنون از فروش اراضی خود پشیمان هستند. وی ادامه داد: تغییر اراضی کشاورزی به ویلاهای لوکسی که تنها حداکثر سه ماه قابل استفاده هستند؛نمی تواند خبرخوشی برای استان مازندارن که در عرصه کشاوزی همیشه در کشور افتخارآفرینی کرده است باشد . شجاعی کیاسری افزود:همچنین واردات بی رویه در محصول برنج و مرکبات بدیهی است که کشاورزان را با مشکلات اقتصادی روبرومی کند و این در حالی است که ما می توانیم با توجه به شرایط اقلیمی به سادگی محصولات صادراتی را تولید کنیم.
شجاعی کیاسری   تبدیل اراضی کشاورزی به ویلا ارمغان بی توجهی مسوولان به تولید کشاورزی نماینده مردم ساری در مجلس،خاطرنشان کرد:هزینه تمام شده تولید داخلی زمانی که از هزینه واردات بالاتر است کشاورز نمی تواند محصول داخلی را به نحو مطلوب بفروش برساند. وی ادامه داد:زمانی که هزینه تولید برای کشاورز مقرون به صرفه نباشد،بدیهی است که کشاورز به فکر تغییر کاربری اراضی کشاورزی می افتد اما تجربه ثابت کرده است، تبدیل اراضی کشاورزی به ویلا ارمغان اقتصادی برای اقتصاد ما بهمراه نخواهد داشت. عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ،یادآورشد:برای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی باید هزینه تولید محصولات کشاورزان با فروش همخوانی داشته باشد تا کشاورز با انگیز کامل به کاشت، ،داشت و برداشت محصولاتش بپردازد اما بطور واقع بینانه قوه قضاییه در راستای مبارز تغییر اراضی کشاورزی عملکرد مناسبی داشته است.
304 42  

کلید واژه ها: کشاورزی - محیط زیست -




شنبه 15 اسفند 1394 - 13:07:11





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن