تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860731290




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آموزش وپرورش با33هزار دبیر تربیت بدنی، گسترده‌ترین بخش‌ ورزشی کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر‌: آموزش وپرورش با33هزار دبیر تربیت بدنی، گسترده‌ترین بخش‌ ورزشی کشور است معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر‌ آموزش و پرورش گفت: بخش تربیت بدنی و سلامت در مجموعه آموزش و پرورش با وجود بیش از 33 هزار دبیر تربیت‌بدنی و 13 میلیون دانش‌آموز یکی از گسترده‌ترین بخش‌های ورزشی در کشور است.
۱۳۹۴ شنبه ۱۵ اسفند ساعت 09:22

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، مهرزاد حمیدی در مراسم امضای تفاهم نامه با پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی اظهاركرد : ‌توسعه ورزش در مدارس کشور منجر به تقویت ورزش همگانی و قهرمانی می‌شود از سوی دیگر مقرر شد تا با همکاری پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی کشور ژورنال علمی و آموزشی ورزش دانش‌آموزی تهیه شود.  
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش تصریح كرد : بخش تربیت بدنی و سلامت در مجموعه آموزش و پرورش با وجود بیش از 33 هزار دبیر تربیت‌بدنی و 13 میلیون دانش‌آموز یکی از گسترده‌ترین بخش‌های ورزشی در کشور است.
 
 
وی خاطرنشان كرد : ورزش دانش‌آموزی اگر به حلقه ورزش قهرمانی و همگانی کشور متصل شود رشد بیشتری را در حوزه ورزش همگانی شاهد خواهیم بود.
 
 
حمیدی بیان کرد: جمعیت وسیع دانش‌آموزی احتیاج به حمایت دارد تا بتوان مبتنی بر دانایی اقدام به توسعه ورزش دانش‌آموزی کرد. بنابراین نیاز داریم تا طرح‌ها و برنامه‌ها را بر اساس تحقیق توسعه دهیم تا مطمئن شویم که چه نیازهایی باید به برنامه تبدیل شود.
 
 
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در عرصه ورزش دانش‌آموزی باید از نیازهای جمعیت نوجوان و جوان کشور مطلع شویم. امروزه 7 سیاست را در حوزه تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش پیگیری می‌کنیم که عبارتند از: 1- برنامه محورنمودن فعالیت ها 2-فراگیری 3-كیفیت محوری 4-اخلاق محوری 5-مدرسه محوری 6-علمی و تخصصی نمودن فعالیت ها 7-مشاركت محور دانست و در تمام فعالیت ها نگاه ما به سمت ستون اصلی آموزش و پرورش است یعنی مدرسه محوری است .
 
 
وی افزود: امروز مدرسه مهمترین نهاد در آموزش و پرورش است و نگاه مدرسه محور و دانش‌آموز محور می‌تواند در اجرای موفقیت‌آمیز برنامه‌ها به ما کمک کند. بر این اساس در حوزه معاونت تربیت‌بدنی و سلامت فعالیت‌های ما به شکل درون مدرسه‌ای طراحی می‌شود.
 
 
حمیدی با اشاره به فعالیت‌های درون‌مدرسه‌ای افزود: بخش ساماندهی پایگاه تغذیه سالم مدارس، افزایش امنیت غذایی در مدارس و المپیادهای درون‌مدرسه‌ای از جمله این فعالیت‌هاست و شعار اصلی مدنظر بازگشت به مدرسه است همچنین برای ادامه فعالیت‌های خود نیاز داریم تا پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی کشور حمایت ویژه‌ای را از حوزه ورزش و سلامت دانش‌آموزی داشته باشد.
 














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن