تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر كس به خدا توكل كند، مغلوب نشود و هر كس به خدا توسل جويد، شكست نخورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805290722




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از «برطرف كردن مشكلات» تا «تحققِ شعارِ دولت الكترونيك»


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: از «برطرف كردن مشكلات» تا «تحققِ شعارِ دولت الكترونيك»
زهرا كيان‌بخت در روزنامه آفرینش نوشت: يكي از مسائلي كه پيش از برگزاري انتخابات مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري، مطرح شده و پيرامون آن، اظهارنظرهاي مختلفي شد، بحث برگزاري انتخابات اين دوره، به صورت الكترونيكي بود؛ موضوعي كه در سالهاي قبل هم بنا بود در پروسه‌ي انتخابات اِعمال شود اما نه در آن زمان و نه در انتخابات امسال، محقق نشد.

کاهش بعضي از خطاهاي احتمالي و تخلفات انتخاباتي، تسريع فرايند شمارش و اعلام نتايج نهايي آرا و... برخي محاسني است كه در رابطه با انتخابات الكترونيكي قابل ذكر است. به هر حال، مدتي قبل از برگزاري انتخابات، احتمال الكترونيكي شدن اين فرايند، به طور كامل، منتفي اعلام شد تا شايد در زماني ديگر و براي انتخابات آتي، اين تصميم اجرايي گردد.

بنا بر آنچه مسئولان در اين خصوص، اظهار نمودند ظاهراً مهمترين دليلي كه مانع از تحقق اين تصميم شد، كمبود بودجه بود. اما بحث الكترونيكي شدن انتخابات، مقوله‌اي است كه مي‌تواند به عنوان يكي از شاخصهاي مهم يك دولت الكترونيك قلمداد شود.

در واقع، گذشته از موضوع انتخابات، به نظر مي‌رسد در ساير حيطه‌ها هم، ما هنوز آن گونه كه بايدوشايد، از شاخص‌هايي كه لازمه‌ي يك دولت و ملت الكترونيك است، برخوردار نيستيم و از آن‎جا كه در دنياي امروز و عصر فناوري اطلاعات ‎و ارتباطات، با پيچيدگي بيشتر شكل زندگي، نياز به سيستمي كه در آن، افراد بتوانند موارد شخصي و شغلي را، در كمترين زمان ممكن و به آسان‌ترين شكل، رفع‎ و رجوع كنند، بيش از پيش احساس مي‌شود، تلاش مسئولان در جهت حركت واقعي به سمت تحقق شعارِ «دولت الكترونيك» ضرورتي دوچندان مي‌يابد.

با وجود تحولاتي كه در سالهاي اخير در اين‌باره به وجود آمده، هنوز هم مشكلات زيادي وجود دارد كه افراد خود را با آن روبرو مي‌بينند. مشكلاتي كه، براي نزديك شدن به شاخصهاي يك دولت الكترونيك، از حل و رفع آنها ناگزيريم.

به عنوان نمونه، به نظر مي‌رسد سيستم اداري ما هنوز تا حد بسيار زيادي بر همان شيوه‌هاي سنتي رتق‌وفتق امور استوار است و همين مساله، مي‌تواند يكي از مهمترين دلايلي باشد كه اغلب، باعث مي‌شود مردم از روند انجام كارهاي اداري خود راضي نباشند و درواقع، اينكه مجبور شوند براي انجام يك فرايند اداري، به دستگاهي دولتي مراجعه كنند، برايشان به يك كابوس تبديل شده باشد.

كابوسي كه در آن، ناچارند مدام از پله‌هاي يك ساختمان چندطبقه، با سرگرداني، بالا و پايين بروند و در اتاقهاي مختلف و بخشهاي متعدد سازمانها و ادارات، مشغول بردن نامه‌هاي اداري، گرفتن امضا و... باشند. درحالي كه با تحقق دولت الكترونيك، حجم زيادي از اين درگيري‌ها و مشكلات، به خودي خود حل خواهد شد.

در ساير زمينه‌ها هم كاستي‌هاي موجود كه باعث مي‌شود ما نتوانيم به خوبي از شاخصه‌ها و لوازم يك دولت الكترونيك بهره‌مند باشيم، نيازمند چاره‌انديشي‌ها و سرعت‌عمل مسئولان است تا در عمل و به طور شايسته‌اي، شاهد استقرار دولت الکترونيک،تسريع امور و كاستن از مشكلات مردم باشيم.

با توجه به موارد گفته‎شده و با عنايت به اينكه تا برگزاري دور بعد انتخابات رياست‌جمهوري؛ حدوداً دو سال، تا برگزاري انتخابات مجلس شوراي اسلامي؛ چهارسال و تا برگزاري دور بعد انتخابات مجلس خبرگان رهبري، حدودا هشت سال فرصت باقي‌است، از مسئولان امر انتظار مي‌رود كه براي برگزاري انتخابات الكترونيكي به‎شيوه‎ي‌ كشورهاي پيشرفته و به صورتي كه احتمال هر گونه خطا و تخلفي درآن به حداقل ممكن برسد، دست به كار‌ اقداماتي اساسي شوند و موانعي كه در اين مسير وجود دارد را برطرف نمايند.

تاریخ انتشار: ۰۷:۱۲ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - 05 March 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن