تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826187200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح خريد تضميني متوقف می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: طرح خريد تضميني متوقف می‌شود
قائم‌مقام وزير جهادکشاورزي از اجراي طرح «قيمت تضميني» در بورس کالا به جاي «خريد تضميني» توسط دولت با هدف جلوگيري از نرخ‌شکني محصولات کشاورزي در بازار خبر داد.
سيدمهدي کلاته‌رحماني در گفت‌و‌گو با ايرنا گفت: «معتقدم خريد تضميني بايد هرچه سريع‌تر از صحنه حذف شود و شاهد آن باشيم که کشاورزان با نارسايي‌هاي اين نوع خريد خداحافظي کنند و طرح قيمت تضميني براي تمامي محصولات کشاورزي اجرايي شود.»
وي با اشاره به آيين‌نامه ماده 33 قانون افزايش بهره‌وري بخش کشاورزي در سال‌جاري از طريق بورس کالا افزود: اميدواريم با هماهنگي دستگاه‌هاي مربوطه پس از بررسي نتايج اين نوع خريد از سال آينده، شاهد فروش محصولات بيشتري در قالب بورس کالا باشيم. کلاته‌رحماني تصريح کرد: سازمان مرکزي تعاون روستايي کشور هم اميدوار است با اجراي سياست‌هاي جديد و کمک ساير دستگاه‌هاي ذي‌ربط، بتواند محصول توليدي کشاورزان را با قيمت واقعي به دست مصرف‌کنندگان برساند.
مديرعامل سازمان مرکزي تعاون روستايي ايران گفت: براساس ماده 33 قانون افزايش بهره‌وري بخش کشاورزي، بهره‌برداران محصول خود را براي فروش روي تابلوي بورس کالا مي‌برند و چنانچه قيمت آن از نرخ تضميني اعلام شده از سوي دولت کمتر بود، مورد معامله قرار گرفته و نرخ مابه‌التفاوت آن از سوي دولت پرداخت مي‌شود. وي افزود: از آنجا که سهم دولت در پرداخت اين نرخ کاهش پيدا مي‌کند، از بار مالي آن کاسته شده و کشاورزان نيز ظرف چند روز کاري به بهاي محصول فروخته شده خود مي‌رسند. کلاته‌رحماني يادآور شد: با اجراي طرح قيمت تضميني محصولات کشاورزي در بورس کالا، يکي از بزرگ‌ترين مشکلات اصلي خريد تضميني که در گذشته با عنوان ديرکرد در پرداخت وجه معامله از سوي دولت رايج بود، برطرف خواهد شد.
وي گفت: از آنجا که بايد سياست‌هاي قانون مذکور هرچه سريع‌تر اجرايي شود، بهتر است با اجراي طرح‌هاي آزمايشي براي محصولات کشاورزي مزيت‌دار عمل کنيم تا به‌تدريج بتوانيم قيمت تضميني را جايگزين خريد تضميني کنيم.
 
حذف شکاف قيمتي محصولات
قائم‌مقام وزير جهاد کشاورزي در باره ديگر مزاياي مثبت اجراي طرح قيمت تضميني گفت: يکي از سريع‌ترين اثرات اين طرح در کشور، جلوگيري از نرخ‌شکني کالاهاي کشاورزي خواهد بود، به طوري که کشاورزان ديگر مجبور به فروش محصولاتشان با قيمت‌هاي پايين نبوده و به آساني کالاهايشان را روي تابلوي بورس کالا خواهند برد.
به گفته اين مقام مسئول، اين طرح به طور کامل از کشاورزان حمايت کرده و با فروش محصولات با قيمت واقعي و دريافت سريع وجه معامله، انگيزه آنها را براي توليد محصولات باکيفيت‌تر افزايش مي‌دهد.
وي خاطرنشان کرد: از سوي ديگر، اجراي طرح مذکور هزينه‌هاي دولت را نيز کاهش مي‌دهد، چراکه دولت به جاي پرداخت کل بهاي کالاي خريداري شده از کشاورزان، تنها مابه‌التفاوت آن را پرداخت خواهد کرد. وي در خصوص نقش سازمان مرکزي تعاون روستايي در اجراي موفق طرح قيمت تضميني گفت: اين سازمان با معرفي انبارها به بورس کالا تلاش کرد تا به عنوان بازارگردان در روند معاملات ذرت ايفاي نقش کند و سياست جديد دولت به نحو احسن اجرايي شود.
قائم‌مقام معاون وزير جهاد کشاورزي گفت: خريدهاي توافقي نيز مي‌تواند به گونه‌اي برنامه‌ريزي شود که مانند قيمت‌هاي تضميني روي تابلوي بورس کالا رفته و ضمن شفاف‌سازي، به صورت مستقيم به دست مصرف‌کنندگان برسد.

منبع : ايــرنا



تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن