تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غذا خوردن نزد مصيبت‏زدگان و با خرج آنان، از رفتارهاى جاهليت است و سنّت پيامبر صلى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868398017




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اثری از دیپلماسی آب در دولت یازدهم نیست


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
اثری از دیپلماسی آب در دولت یازدهم نیست
اثری از دیپلماسی آب در دولت یازدهم نیست رئیس اتاق ایران با انتقاد از نبود برنامه مشخص در حوزه مدیریت منابع آبی در دولت یازدهم، گفت: اثری از فعال شدن دیپلماسی آب کشور در دولت یازدهم نیست.


به گزارش  فرهنگ نیوز، محسن جلال‌پور در همایش روز ملی آب گفت: در سال‌های گذشته کارهای خوبی در اتاق بازرگانی ایران در حوزه آب انجام شده به نحوی که تحقیق در حوزه سفره‌های آب‌های زیرزمینی، مسئله آب در کشورهای دیگر، هشدار نسبت به تنش‌های آبی حوزه زاینده‌رود، تهدیدات آب کشاورزی استان خوزستان و هشدار نسبت به اثرات ناگوار صدور پروانه‌های چاه‌های غیرمجاز و سوق دادن کشور به سمت بهره‌برداری بهینه از ‌آب کارهایی بوده که در دفتر آب اتاق ایران انجام شده است.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با انتقاد از طرح تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی که توسط شورای عالی آب انجام شده، به دغدغه‌های بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: شورای عالی آب تصمیم به تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی در قالب ۱۵ پروژه گرفته که در این طرح باید گفت سرعت بسته شدن چاه‌های غیرمجاز بسیار پایین است به طوری که در ۱۱ ماهه سال جاری تنها ۷۲۰۰ حلقه چاه بسته شده و اگر بستن چاه‌های غیرمجاز با این سرعت پیش برود زمان زیادی طول خواهد کشید تا تمام چاه‌های غیرمجاز بسته شود.

وی تصریح کرد: گفته‌ها حاکی از آن است که هنوز در کشور چاه غیرمجاز حفر می‌شود و شاید سرعت آن بیشتر از بسته شدن چاه‌های قبلی باشد. در این میان، امید می رود که در جهت اجرای موفق طرح تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی از مشارکت مؤثر ذینفعان استفاده شود.

به گفته جلال پور، در عین حال این نکته را هم باید گفت که بر روی چاه‌های مجاز کنتور هوشمند نصب شده که دارای اشکالاتی است و از دقت کافی برخوردار نیست.

وی با انتقاد از دیپلماسی کنونی آب کشور اظهار داشت: اثری از فعال شدن دیپلماسی آب کشور در دولت جدید مشهود نیست و معلوم نیست چگونه و با چه مدلی به دنبال حل مسئله تأمین سهم زیست محیطی تالاب‌های انتهایی رودخانه‌های دجله و فرات خواهیم بود تا حداقل بخش اعظم مسئله ریزگردها کنترل شود.

جلال پور گفت: کماکان تعیین سهمیه و تخصیص آب محیط زیست کشور فقط در حال گفت‌وگو است و نه تنها تالاب‌ها و محیط‌های آبی بخش اعظم عرصه‌های طبیعی نیز در معرض خشکسالی شدید هستند بلکه همه نگران دائمی شدن پدیده ریزگردها هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران تصریح کرد: با وجود آنکه گزارش‌های رسمی بخش آب کشور حاکی از کاهش ۵۰ درصدی روان‌آب‌های کشور (آب‌های سطحی) است، پروژه‌های سدسازی کماکان ادامه دارد و اثری از اصلاح رویکردهایی که مکرراً در مورد آب عنوان شده مانند اصلاح رویکرد به سمت نرم‌افزاری و اصلاح ساختار آب نیست و اعمال مدیریت تقاضا و اعمال حکمرانی مناسب در صحنه آب کشور وجود ندارد.

به گفته وی، سیاست‌های مصرف آب در تولید انواع محصولات با بهره‌وری و بازدهی محصولات منطبق نیست و اثری هم از اصلاح این سیاست‌ها دیده نمی‌شود و حتی اجرای رویکرد سیاست آب مجازی در تولید محصولات با آب کمتر و حمایت از واردات محصولات آب‌بر در برنامه‌ها ملموس نیست.

جلال‌پور، برگزاری روز ملی آب را فرصت مناسبی برای استفاده از نظرات مفید و سازنده گروه‌های اثرگذار و اثرپذیر در حوزه آب دانست و گفت: روز ملی آب فرصتی است تا مروری بر عملکرد سالانه و اثربخشی اقدامات در حوزه آب داشت.
 

منبع: مهر


94/12/12 - 13:08 - 2016-3-2 13:08:59





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن