واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: وقتی زنان قربانی کمک به همسر می شوند
برخی از خانم ها وقتی همسر خود را بیکار می بینند که مدام در منزل پرسه می زنند، به نوعی از نوع نگاه فرزندان خود به پدر خانه که نان آور نامیده می شود، رنج می برند. این دسته از زنان دوست ندارند ابهت مردانه و پدرانه همسرشان نزد فرزندان و در و همسایه زیر سوال رود.
هستند زنانی که طاقت دیدن بیکاری همسران خود را در خانه و شرمساری آنان نزد فرزندان ندارند و با تهیه وام سنگین و کشیدن چک برای همسر خود تلاش می کنند، اما خود قربانی این مهربانی شده و راهی زندان می شوند.
به گزارش ایرنا، مدتی است نام خانم ها در ستاد دیه بدلیل کشیدن چک بی محل و محکومیت مالی سر زبان ها است، پرونده های محکومان مالی زن در زندان عمدتا به کشیدن چک و ضمانت کردن برای همسر یا فرزند معطوف می شود. زنان به نوعی قربانی فداکاری خود برای اعضای خانواده می شوند.
برخی از خانم ها وقتی همسر خود را بیکار می بینند که مدام در منزل پرسه می زنند، به نوعی از نوع نگاه فرزندان خود به پدر خانه که نان آور نامیده می شود، رنج می برند. این دسته از زنان دوست ندارند ابهت مردانه و پدرانه همسرشان نزد فرزندان و در و همسایه زیر سوال رود.
این خانم ها در دور و بر ما فراوان هستند از جمله خانمی که مهارت فنی حرفه ای دارد و با توجه به آن مهارت در منزل خود کار می کرد, در گفت وگو یا ایرنا می گوید: طاقت کوچک شدن شوهر خود نزد فرزندان و خانواده را نداشت، سعی کرد با دریافت وام، کشیدن چک و قرض از دوستان و آشنایان مبلغی برای همسرش فراهم کند تا بتواند یک وسیله نقلیه بخرد که با آن کار کند و شرمنده فرزندانش نباشد.
وی که حاضر نشد نامش در خبر باشد می افزاید به تنهایی بار همه چیز را به دوش می کشد و حتی با وجود اینکه چک ها با نام او صادر شده بود، وسیله نقلیه را به نام همسر خود زد.
این همسر فداکار می گوید: پدر خانواده نه تنها قسط ها و قرض ها را پرداخت نکرد بلکه او مجبور شد هزینه تعمیر و استهلاک وسیله نقلیه را نیز بپردازدتا اینکه قسط ها روی هم تلنبار و سنگین شد و خانم قصه ما که مادر دو دانش آموز نیز است از پس پرداخت آن بر نیامد.
همسر او خانه، زن و فرزندان خود را رها کرده حتی وسیله نقلیه ای که خانمش با هزار رنج و مکافات خرید را در خانه به جا نگذاشت و زن فداکار و دو فرزند خود را با اینهمه قرض , قسط و چک های برگشتی تنها گذاشت. زندان نخستین و تنها جایی بود که انتظار این زن را می کشید و او الان به مدت یک سال است که در حبس به سر می برد و از فرزندان خود دور است.
این داستان واقعی فقط متعلق به این زن نیست؛ طبق آمارهای ستاد دیه 92 نفر از زندانیان زن کشور، محکومان مالی هستند که حدود 60 درصد آنان بخاطر کشیدن چک و ضمانت کردن از دوست و اقوام درجه یک در زندان به سر می برند.
محمدعلی غمگسار مدیر عامل ستاد دیه استان مازندران در گفت وگو با ایرنا با بیان اینکه خانم ها در این ارتباط هوشیار باشند، گفت: شاید گفتن این جمله درست نباشد اما تا آنجا که ممکن است خانم هابا کشیدن چک حتی از نزدیکترین عضو خانواده خود مانند همسر و فرزند نیز ضمانت نکند.
وی افزود: بویژه اگر همسر یا فرزند آنان دارای سوء سابقه هستند و بدهی مالی دارند، خانم ها باید بیشتر هشیار باشند و زیر بار ضمانت این افراد نروند.
مدیرعامل ستاد دیه استان مازندران، زنان را از لحاظ روحی موجوداتی حساس و مهربان خواند و اظهار داشت: از آنجا که زنان عمدتا مهربان و دلسوز خانواده هستند با دیدن مشکلات یکی از اعضای خانواده سعی می کنند به هر نحو ممکن به آنان کمک کنند غافل از این که ممکن است خود در این میان قربانی شوند و اینگونه سر از زندان دربیاورند.
غمگسار خاطرنشان کرد: با مهربانی خود بیاییم این مادر را سر سفره هفت سین کنار دو فرزند خود بنشانیم تا آنان تنها نباشند و با توجه به نبود پدر، نبود مادر را نیز احساس نکنند.
مدیرعامل ستاد دیه استان مازندران ادامه داد: خیرین می توانند کمک های خود را به شماره حساب 0106353043003 بانک ملی ایران به نام ستاد دیه استان مازندران واریز کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - 02 March 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]