واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: ايستگاه جامعه
بازديد ماهانه هياتهاي خارجي از زندانها
مهر: به گفته مديركل زندانهاي استان تهران به صورت ميانگين ماهانه هياتهاي خارجي از وضعيت زندانهاي ايران بازديد ميكنند.
سهراب سليماني در اين مورد گفت: اغلب هياتهاي اعزامي به ايران از سازمان ملل بوده كه بهطور ميانگين هر ماه از برخي زندانهاي كشور بازديد ميكنند. مشكلي در مورد بازديد هياتهاي خارجي وجود ندارد و اين امر با توافق مسوولاني ايراني صورت ميگيرد و محدوديتي از سوي ما در اين زمينه اعمال نميشود.
مديركل زندانهاي استان تهران در ارتباط با گزارشهاي هياتهاي خارجي گفت: اغلب گزارشهاي حاكي از وضعيت مطلوب و رضايتبخش زندانهاي ايران است و تاكنون انتقادي در اين خصوص مطرح نشده است. وضعيت بهداشتي، برخورد، نگهداري و رعايت حقوق شهروندي در زندانها از منظر هياتهاي بازديدكننده مناسب است و مشكلي در اين خصوص در ايران وجود ندارد.
معافيت مشمولاني كه با جانبازان زن 25 درصد
و بالاتر ازدواج كنند
ايسنا: در پي پيشنهاد ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا، به سربازاني كه يكي از والدين (پدر يا مادر) خود را از دست دادهاند و يتيم هستند و واجد شرايط معافيت كفالت نيستند، تسهيلاتي اعطا ميشود.
سردار سرتيپ دوم پاسدار موسي كمالي، مدير مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح با اعلام اين مطلب در تشريح تسهيلات فوق به سربازان يتيم گفت: اعزام آن دسته از مشمولان وظيفهاي كه حداكثر دو ماه قبل از تاريخ اعزام درج شده در دفترچه آماده به خدمت، پدر يا مادر خود را از دست دادهاند، 3 ماه به تعويق ميافتد.
وي افزود: غيبت كساني كه به دليل فوت پدر يا مادر حداكثر با دو ماه تاخير خود را معرفي كردهاند نيز موجه تلقي شده و بخشيده ميشود. به گفته سردار كمالي، به كاركنان وظيفهاي كه در حين خدمت، پدر يا مادر خود را از دست ميدهند، 10 روز مرخصي استحقاقي علاوه بر مرخصيهاي معمولي (فعلي) داده ميشود.
وي درباره ساير تسهيلات نيز افزود: تمامي سربازان وظيفهاي كه پدر خود را از دست داده و يا كساني كه مادرشان را از دست دادهاند و پدر آنها از كار افتاده و نيازمند كمك باشد، حتيالامكان در استانهاي محل سكونت خود به كارگيري ميشوند.
مدير مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: براي تحقق اين موضوع، سازمان وظيفه عمومي ناجا بايد ترتيبي اتخاذ كند كه افراد مذكور به نيروي انتظامي و يا نيروي مقاومت بسيج سپاه واگذار شده و در آنجا خدمت كنند.
وي تاكيد كرد: مشمولاني كه با جانبازان اناث (زن) 25 درصد و بالاتر ازدواج كنند نيز به صورت موقت از انجام خدمت دوره ضرورت معاف و پس از 5 سال، معافيت موقت آنها به دائم تبديل ميشود.
احداث استاديوم 15 هزار نفري در جنوب پايتخت
ايسنا: شهردار منطقه 19 تهران از احداث استاديوم 15 هزار نفري در جنوب پايتخت خبر داد. مهندس رضا نگهبان اظهار داشت: به زودي كلنگ احداث يك استاديوم 15 هزار نفري در جنوب تهران زده ميشود.
وي افزود: اين اقدام در جهت گسترش اماكن ورزشي منطقه و نيز بالا بردن سرانه فضاهاي ورزشي انجام ميپذيرد كه احتمالا تا بهمنماه سال جاري زمين چمن آن افتتاح شده و مورد بهرهبرداري قرار خواهد گرفت.
وي ادامه داد: اين امر با حمايتهاي مستقيم دكتر قاليباف، شهردار تهران انجام ميپذيرد و اعتبارات مورد نياز براي احداث اين پروژه بزرگ ورزشي نيز از طريق شهرداري تامين ميشود.
شهردار منطقه 19 همچنين خريداري مجموعه ورزشي بزرگ شهيد كاوه از بخش خصوصي را نيز از ديگر اقدامات اين منطقه دانست. نگهبان با اشاره به لزوم تقويت بخش ورزش در مناطق جنوب تهران تصريح كرد: از آنجا كه منطقه 19 از مناطق محروم پايتخت است، لذا توجه جدي مسوولان را ميطلبد چرا كه از ورزش به عنوان يك ابزار قوي براي رويارويي با آسيبهاي اجتماعي ميتوان استفاده كرد تا هنجارهاي اجتماعي، زمينه ظهور و بروز بيشتري پيدا كنند.
ايران در رديف كشورهاي حذف خون جايگزين
مهر: استفاده از خون و فرآوردههاي خوني آلوده خطرات ناگواري بهدنبال دارد. از همين رو تلاش بر اين بوده تا اين نياز از راههايي صورت گيرد تا حداقل خطرات را داشته باشد كه در اين زمينه به موفقيتهايي دست يافتهايم.
نياز به خون و فرآوردههاي خوني، موضوعي نيست كه بتوان نسبت به آن بياعتنا بود و برنامهاي براي آن نداشت.
لذا اهميت اين موضوع باعث شده كه مسوولان امر طي سالهاي گذشته بر جديت خود در استفاده از روشهاي علمي و كاملا بهداشتي در اين زمينه بيفزايند. بهطوري كه مدير دفتر منطقهاي مديترانه شرقي سازمان جهاني بهداشت، اوائل امسال بود كه طي نامهاي رسمي از مديرعامل سازمان انتقال خون ايران، براي دستيابي به اهداي صد درصد داوطلبانه و بدون چشمداشت مالي در سال گذشته تبريك گفت.
وي دستيابي به اهداي خون صد درصد داوطلبانه و بدون چشمداشت مالي را از اولويتهاي سازمان بهداشت جهاني خوانده و اظهار اميدواري نموده است كه كشورهاي عضو در منطقه بتوانند با بهرهگيري از راهبردهاي سازمان انتقال خون ايران به اين مهم دست يابند.
دكتر حسن ابوالقاسمي مديرعامل سازمان انتقال خون ايران، در روزهاي پاياني سال گذشته و طي برگزاري هشتمين اجلاس مديران انتقال خون كشور در تهران، ذخيره خون را مهمترين مساله در مواقع بحراني دانست و عنوان كرد كه به صورت رسمي به سازمان بهداشت جهاني اعلام كرديم ايران به جرگه كشورهاي توسعهيافته در حذف خون جايگزين پيوسته است. به گفته ابوالقاسمي بيش از 4 كشور نتوانستهاند در كل منطقه آسيا موفق به حذف خون جايگزين شوند.
اين مقام مسوول با عنوان اين مطلب كه بيش از 40 درصد فرآوردههاي خوني از پلاسماي ايراني است كه در داخل كشور استفاده ميشود، بحث بهينه كردن مصرف خون و فرآوردههاي خوني و مديريت خطا را از جمله محورهاي برنامهريزي شده سازمان انتقال خون در سال جاري دانست.
در حال حاضر شيوع هپاتيت B در كل جمعيت كشور رو به كاهش است و اين در حالي است كه ميزان مثبت شدن اين ويروس در خونهاي اهدايي 28/0 درصد و در جمعيت عادي حدود 3 درصد است.
از سوي ديگر، ميزان شيوع هپاتيت C در كل جمعيت كشور حدود نيم درصد و در اهداكنندگان حدود 13/0 درصد است. سهم زنان ايراني از اهداي خون در كشور، فقط 8 درصد است كه اين ميزان چندان مطلوب نيست.
نتايج تحقيقات انجام شده نشان ميدهد كه مهمترين دلايل اين استقبال اندك، ناشي از نگراني از كمخوني و ابتلا به بيماريهاي عفوني است. اين در حالي است كه ميزان هموگلوبين خون افراد با گرفتن قطره خون از دست اهداكنندگان بررسي ميشود و اگر مشكلي وجود داشته باشد، خونگيري صورت نميگيرد.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
پنجشنبه 23 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]