تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803661874




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نتیجه قهر نکردن اصلاح‌ طلبان با صندوق رای


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نتیجه قهر نکردن اصلاح‌ طلبان با صندوق رای




جواد اطاعت - استاد دانشگاه در روزنامه آرمان نوشت: درانتخابات مجلس نهم در سال ۱۳۹۰ اصلاح‌طلبان هنوز خود را پیدا نکرده بودند و فضای بی اعتمادی بین جناح‌ها وجود داشت. کما اینکه هنوز هم برخی بدبینی‌ها، عدم اعتماد و سوء تفاهم‌ها ادامه دارد.





جواد اطاعت - استاد دانشگاه در روزنامه آرمان نوشت: درانتخابات مجلس نهم در سال ۱۳۹۰ اصلاح‌طلبان هنوز خود را پیدا نکرده بودند و فضای بی اعتمادی بین جناح‌ها وجود داشت. کما اینکه هنوز هم برخی بدبینی‌ها، عدم اعتماد و سوء تفاهم‌ها ادامه دارد.

منتهی این عوامل منفی در سال ۹۰ خیلی بیشتر بود. انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲و انتخابات مجلس در امسال آغازی بود بر پایان این سوء تفاهم ها، بدبینی‌ها و چالش هایی که بین جناح‌های سیاسی در کشور وجود دارد. از طرف دیگر وقتی رویکردهای اخلاقی را مقایسه می‌کنیم می‌بینیم رفتار اصلاح‌طلبان در مقایسه با رقیب اخلاق مدارانه تر است و مردم اینها را می‌بینند و مقایسه می‌کنند. اینها در بعد ایجابی است.

 در بعد سلبی، ممکن است اصلاح‌طلبان ایراداتی داشته باشند که دارند و تصمیماتی اتخاذ کرده باشند که نباید می‌کردند ولی در مجموع ترس از اینکه جریان مقابل به قدرت نرسد مردم را به سمت رای به اصلاح‌طلبان سوق می‌دهد. پس ما هم رای ایجابی و هم رای سلبی داریم. رای ایجابی به عملکرد اصلاح‌طلبان در مقایسه با عملکرد جریان مقابلشان برمی گردد. رای سلبی هم مربوط به نگرانی مردم از روی کار آمدن جناح مقابل است.

 با این شرایط برخی حتی اگر به اصلاح‌طلبان نقد هم داشته باشند به حاکمیت اصلاح‌طلبان تن می‌دهند. این موارد باعث می‌شود اصلاح‌طلبان به این نتیجه برسند که از رای بیشتری برخوردارند به علاوه دانشگاهیان، نخبگان، صنعتگران و فرهیختگان جامعه بیشتر رویکردهای اصلاحی را می‌پسندند. در مورد تعداد بالای نامزدها در انتخابات اخیر باید گفت؛ مشارکت دو نوع است مشارکت فعالانه و منفعلانه. مشارکت فعالانه حائز اهمیت است و مشارکتی است که مبتنی بر رقابت و تکثر سیاسی باشد. در ایران بیشتر بر تعدد سیاسی و تعداد نامزدها تاکید می‌شود و گفته می‌شود برای هر کرسی مجلس بیشتر از بیست نفر با هم رقابت کردند.

اما در انتخابات در کشورهای دیگر، ملاک تعداد بالای نامزد‌ها نیست و اتفاقا تعداد زیاد نامزدها یک نقطه ضعف است. تعداد زیاد نامزدها نشانه توسعه یافتگی و رقابت نیست، مهم کیفیت نامزد هاست یعنی باید تمامی مردم از گروه‌های فکری مختلف نامزدی را در میان نامزدهای موجود داشته باشند تا رقابت شکل بگیرد. اصلاح‌طلبان هیچ وقت موافق قهر با صندوق‌ها و تحریم انتخابات نبودند. یک اصلاح‌طلب همیشه معتقد است که فرایند توسعه کشور تنها با یک رویکرد دموکراتیک قابل تعقیب است که مهمترین آن انتخابات است.

اصلاح‌طلبان در انتخابات اخیر پاداش این طرز فکر و عمل خود را گرفتند. چون اصلاح‌طلبان به شیوه‌های خشونت‌آمیز اعتقاد ندارند، صندوق رای را شیوه مسالمت‌آمیز برای حل و فصل منازعه بین جریان‌های سیاسی می‌دانند. در کل یک اصلاح‌طلب رویکرد مسالمت‌آمیز دارد و باور دارد که بهترین وسیله چرخش قدرت، گردش نخبگان، تصمیم سازی و تصمیم گیری در مورد سرنوشت کشور، قانونگذاری و اجرای امور مملکت صندوق رای است.






تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن