تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع): كسى كه خود را پيشواى مردم قرار داده، بايد پيش از آموزش ديگران، خود را آموزش دهد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867648309




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر صنعت: با بنز به توافق رسیدیم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: وزیر صنعت: با بنز به توافق رسیدیم
وزیر صنعت با بیان اینکه جلسات تعیین تعرفه واردات کالاها برای سال ۹۵ از دو هفته آینده در دولت آغاز خواهد شد، گفت: در مورد تعرفه خودرو هم تصمیم می‌گیریم.
مهر: محمدرضا نعمت زاده در جمع خبرنگاران گفت: هنوز سیاست خاصی از سوی دولت در خصوص تعرفه واردات کالاها برای سال ۹۵ تعیین نشده و قرار است دولت در این زمینه تصمیم بگیرد.

وزیر صنعت معدن و تجارت در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر افزود: از دو هفته آینده جلسات دولت در خصوص تعیین تعرفه ورود انواع کالا در سال ۹۵ آغاز خواهد شد که در مورد خودرو هم تصمیم گیری می شود.

وی تصریح کرد: اگرچه هم اکنون یک و نیم ماه از اجرایی شدن برجام گذشته است اما در حال مذاکره با ۳ تا ۴ گروه خودروساز خارجی هستیم و با دایملر بنز بر روی خودروهای سنگین توافقاتی صورت گرفته است.

نعمت زاده در پاسخ به این پرسش که گویا بنز شروط ایران را نپذیرفته است، گفت: شروط ایران برای مشارکت با بنز کاملاً پذیرفته شده و توافق لازم حاصل شده است.

وی در ادامه در خصوص تغییر سهم چینی ها در شراکت با خودروسازی ایرانی گفت: به هر حال در دوران تحریم بسیاری از کشورها مراودات خود را با ایران قطع کرده بودند و تحریم سراسری بر علیه ایران حاکم شده بود اما چین در این دوران با ما همراهی کرد و طبیعی است که برای تامین نیازمندی سازندگان خود، به این سمت حرکت کردیم که از توانمندی‌های این کشور بهره بگیریم.

این عضو کابینه یازدهم خاطرنشان کرد: البته چین توانمندی بالایی در صنعت خودروسازی دارد و در برخی از صنایع کاملاً با استانداردهای روز اروپا کالا تولید کرده و به بازارهای جهانی عرضه می کند.

وی خاطرنشان کرد: چین، صنایع پیشرفته ای دارد که حتی به بوئینگ هم قطعه صادر می کند و بنابراین صرف چینی بودن یک کالا به معنای نامرغوب بودن آن نیست اما هم اکنون که فضا باز شده، رقابت را در پیش خواهیم گرفت.

نعمت زاده در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه صنعت خودرو به دلیل برخی کم کاری‌های خود در گذشته و تبلیغات دیگران مظلوم واقع شده است، خاطرنشان کرد: تصمیم گرفته ایم تا توانمندی‌های صنعت خودرو را به نمایش بگذاریم و به هر حال از مردم هم می خواهیم که در این زمینه خودروسازان کشور را نقد کنند.

وزیر صنعت معدن و تجارت خاطرنشان کرد: دنیا باید بداند که ایران وضعیت مناسبی را در صنعت خودرو دارد و البته در جهت ارتقای محصول و گشودن بازارهای خارجی نیز با شرکت‌های معتبر دنیا همکاری خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: توانمندی‌های صنعت خودروی ایران باید به دنیا شناخته شود تا در نهایت خودروهایی تولید شود که آحاد ملت به سوار شدن بر آنها افتخار کنند.




تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن