محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843868688
تحلیل کیهان درباره انتخابات هفتم اسفند
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تحلیل کیهان درباره انتخابات هفتم اسفند
روزنامه کیهان معتقد است میزان مشارکت مردم در انتخابات هفتم اسفند نشان میدهد که «فتحالفتوح ادعایی دولت در برجام و نتایج آن، چنگی به دل مردم نزده است».
آفتاب : این روزنامه در شماره امروز خود آورده است:
1- انتخابات روز جمعه 7 اسفند و نتایج آن از ابعاد مختلف واجد اهمیت است. این انتخابات با همه منفیبافیها و سیاهنماییهای دشمنان مصمم- و برخی دوستان غافل یا بیانصاف- در امنیت و آرامش کامل برگزار شد. آن هم در منطقهای پرآشوب و ناامن که جنگ سراسر آن را فرا گرفته است تا آنجا که وزیر دفاع رژیم صهیونیستی میگوید «شرایط کنونی منطقه، نوعی جنگ جهانی سوم است. هرج و مرج در سوریه و منطقه، رویارویی فرهنگها و تمدنها هم هست». آیا عجیب نیست که میشنویم سازمان سیا و موساد طی چند ماه اخیر جلسات مشترکی درباره انتخابات ایران تحت نظارت سوزان رایس مشاور امنیت ملی اوباما داشتهاند؟ در این رویارویی فرهنگی و تمدنی به تعبیر موشه یعلون، قطعاً برگزاری انتخابات گرم و پرشور در ایران برای ملتهای ناامید از لیبرال دموکراسی غرب، الهامبخش است و حتماً برای تحلیلگران هوشمند این پرسش را پیش میکشد که در میانه یک منطقه جنگ زده و پرآشوب، ایران چگونه توانسته به جزیرهای با ثبات و امن و قدرتمند تبدیل شود؟
2- مقایسه میزان مشارکت در انتخابات مجلس نهم (اسفند 1390) با انتخابات مجلس دهم از جهات گوناگونی اهمیت دارد. انتخابات مجلس نهم در شرایط تحریم شدید خارجی و داخلی برگزار شد به این معنا که از یک سو در اوج فشارهای اقتصادی و تحریمی دشمن بود که اراده ملت ما را هدف گرفته بودند و از سوی دیگر افراطیون مدعی اصلاحطلبی، انتخابات را تحریم کرده بودند تا وزن خود را به رخ بکشند. آن روز در سراسر کشور 64 درصد (31 میلیون از 48 میلیون واجد حق رأی) در انتخابات شرکت کردند. 4 سال بعد، 2 اتفاق در کنار هم رقم خورد. اولاً توافق برجام با همه هیاهوها و تبلیغات به اجرا درآمد و به مردم گفته شد تحریمها برداشته شدهاند. ثانیاً مدعیان اصلاحطلبی که از سوی مردم ادب شده بودند، پا روی دعاوی قبلی گذاشتند و با تبلیغات انبوه و کمسابقه وارد گود انتخابات شدند. حاصل جمع عملکرد برجامی و غیربرجامی دولت در کنار فراخوان انبوه اصلاحطلبان، مشارکت 33 میلیون از 55 میلیون (حدود 60 درصد) - مساوی درصد مشارکت در انتخابات مجالس هشتم و هفتم که اصلاحطلبان تحریم کرده بودند - شده است.
3- مفهوم این اتفاق میتواند چنین باشد که اولاً «فتحالفتوح» ادعایی دولت در برجام و نتایج آن چنگی به دل مردم نزده است - که در غیر این صورت احتمالاً باید مشارکت از زمان تحریم 4 سال پیش بیشتر میشد - و ثانیاً افراطیون مدعی اصلاحطلبی دچار نوعی بیوزنی شبیه حالت «تعلیق در خلأ» شدهاند. یعنی تحریم گسترده انتخابات یا دعوت گسترده این جماعت به شرکت در انتخابات، هیچ تأثیری بر میزان مشارکت مردم ندارد. یک علت مهم این ماجرا را باید در بیهویتی مزمن و هرهری مسلکی طیفی از مدعیان اصلاحطلبی جستوجو کرد. اینکه جریانی «سبز ساختار شکن»، «بنفش شبهمعتدل»، و «آبی ملغمهای» شود و در حالی که ادعا میکند اکثریت با ماست و ما «بیشماریم» از رنگی به رنگی درآید و آخر سر هم بعد از هر رنگ عوض کردنها دست به دامن طیف خاکستری شود، هیچ هویت با ثباتی برای آن جریان باقی نمیگذارد. اینکه جماعتی چپنما، راستگرا شوند و از معرفی یک سیاستمدار به عنوان «عالیجناب سرخپوش» به معرفی وی به عنوان نامزد اصلاحات برسند یا از دامن رقبایی مانند ناطق نوری و علی لاریجانی و عمرو و زید درآویزند و در انتخابات ریاست جمهوری 92، عارف اصلاحطلب را وادار به انصراف کنند تا تبدیل به طرف بازنده انتخابات (مانند سال 84 و 88) نشوند، همگی از هرهری مسلکی حکایت میکند و چنین تذبذب فکری و سیاسی، نفیاً یا اثباتاً در حوزه بسیج افکار عمومی نمیتواند اثر داشته باشد.
به یک معنا میتوان گفت بازگشت اصلاحطلبان به انتخابات با وجود سوابق «خروج از حاکمیت»، تحریم و «خروج علیه حاکمیت»، حاصل تأدیب و تربیت مشترک مردم و نظام است با این مضمون که اگر میخواهید انگشتنما و متهم نباشید، چارهای جز همراهی با افکار عمومی و نظام ندارید. در حقیقت مردمی که با تحریم انتخابات در سالهای 82 و 86 و 90 کمترین همراهی را نکردند، آنان را متنبه ساختند که مردمسالاری در ایران، متوقف به قهر و ناز قانونشکنان و فزونخواهان نیست. نفس بازگشت مدعیان اصلاحطلبی به انتخابات بیآن که تأثیری - مگر منفی - بر میزان مشارکت بگذارد، نوعی ابراز ندامت و پشیمانی است. البته به تفصیل باید در موقعیت دیگری نوشت که به شهادت قرائن و اسناد متواتر، همچنان که آن تحریم انتخابات، از سوی برخی عناصر نفوذی در طیف اصلاحطلب و از سر مأموریت بود، این تصمیم به بازگشت به انتخابات و همرنگ مردم شدن و از انگشتنمایی «پسافتنه» و «پساتحریم انتخابات» در آمدن هم برای طیفی از این جریان مطابق مأموریت است.
4- هرچند که برای ارزیابی دقیق و نهایی نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان باید چند روز منتظر ماند، اما اخبار و آمار منتشر شده تا همین جا از پیروزی اصولگرایان در انتخابات مجلس و موفقیت فهرست جامعتین (مجلس خبرگان) در سراسر کشور حکایت میکند. البته برخلاف انتخابات مجلس خبرگان، تکلیف بخشی از کرسیهای مجلس در مرحله دوم انتخابات که اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت خواهد بود، معلوم میشود. در عین حال بر اساس نتایجی که تا پایان وقت دیروز اعلام شده، طیفهای اصولگرا حدود 60 درصد کرسیهایی را که نتایج آن قطعی شده کسب کردهاند و 2 طیف اصلاحطلب و اعتدال مجموعا 30 تا 35 درصد کرسیها را در اختیار گرفتهاند.
این اتفاق در شرایطی رخ داده که شماری از مدیران ارشد دولتی - از رئیسجمهور گرفته تا برخی معاونان و وزرا و استانداران و مقامات محلی - در هزینهکرد دولت و فرصتهای آن برای انتخابات از هیچ اقدامی دریغ نکردند؛ از بزک خلاف واقع برجام و سفرها و آمد و شدهای تبلیغاتی برخی هیأتها بگیرید تا تزریق دلار به بازار برای پایین آوردن نرخ ارز و برخی دستکاریهای دستوری در بورس و بازار سرمایه و استخدام طیفی از نشریات و رسانهها برای قلب واقعیات و تخریب اصولگرایان و ایجاد شکاف در این طیف. با حجمی چنین وسیع از فضاسازی مثبت به نفع دولت و منفیبافی علیه اصولگرایان، منطقا باید دولت و متحدان آن اکثریت مجلس را در اختیار میگرفتند چرا که مدعی بودند مثلا پیروزیی بزرگتر از فتح خرمشهر را به دست آوردهاند! اما نتایجی که تا به این جا از انتخابات مجلس در سراسر کشور منتشر شده، اتفاقا عکس این موضوع را ثابت میکند و حاکی از پیش افتادن اصولگرایان با فاصلهای قابل توجه است. به تعبیر دیگر همچنان که برخلاف توقع و فضاسازی برخی مسئولان دولتی، برجام منجر به جشن خیابانی نشد، در انتخابات نیز نتوانست محملی قابل اتکا برای موجسواری جریان دولتی و طیف اصلاحطلب همسو با آن باشد. فراموش نکنیم سخنان رئیس سازمان محیطزیست را که به بیبیسی گفت توافق، اهرمی را در انتخابات و در رقابت با سایر گروههای در اختیار اصلاحطلبان قرار میدهد.
5- اغراق نیست اگر بگوییم دوسوم ظرفیت دولت در این یکی دو سال گذشته به ویژه چندماه اخیر صرف تدارک تبلیغاتی برای پیروزی در انتخابات شد. اکنون با پایان گرفتن انتخابات، انتظار این است که مطالبات اصلی مردم در زمینه ساماندهی به اقتصاد مقاومتی و ترمیم معیشت مردم طبق وعدههای دولت، و نیز صیانت از فرهنگ اسلامی و عزت و اقتدار ملی در مقابل زیادهخواهیها و زورگویی دشمنان در اولویت قرار گیرد. به عبارت دیگر با سپری شدن بیش از 30 ماه و در حالی که دولت محترم تا چند ماه دیگر وارد آخرین سال فعالیت خود میشود، انتظار این است که وعدههای داده شده به ویژه درباره رونق اقتصادی و خروج از رکود و چرخیدن چرخ اقتصاد و معیشت مردم، از مرحله حرف به عرصه عمل درآید. در این میان نگرانی آن است که با پایان گرفتن مرحله دوم انتخابات مجلس، انتخابات ریاستجمهوری خرداد 96 تبدیل به همت اصلی دولتمردان شود و باز هم صحنهآرایی و بزک تحولات و یارانه دادن از منافع و مصالح ملی برای انتخابات و رقابتهای حزبی، «مسئله» اصلی دولت باشد.
در نقطه مقابل و در آنجا که حریفان به تحولات منطقه و ایران به عنوان بخشی از جنگ سوم جهانی و جنگ تمدنی و گفتمانی مینگرند، هیچ تردیدی درباره تداوم پروژه اصلی جبهه استکبار وجود ندارد و آن پروژه، سیاست توأمان فشار و تهدید و تحریف و فریب با هدف تغییر هویت انقلابی ملت و حاکمیت ایران - بدل از تغییر ساختار- است. دشمن در این نبرد، ضمن رصد کردن برخی پاشنههای آشیل یا عقبههای مغفول فرهنگی و اقتصادی و سیاسی، قصد دارد به اقتدار ایران اسلامی به عنوان گرانیگاه محور مقاومت در منطقه ضربه بزند. در چنین شرایطی، انتخابات با همه اهمیت، تنها یک ایستگاه و منزل مهم است و همه نیروهای انقلابی و همه دلسپردگان به عزت و اقتدار و پیشرفت ایران باید پس از این برای مقاومت بلکه پیشدستی و تک هوشمندانه در مقابل جبهه استکبار، طراحی و تدارک تازه کنند. تجدید سازماندهی و تشکیلات برای تقویت بنیانهای انقلابی افکارعمومی و سپس بسیج این ظرفیت عمومی - که همواره در چالشها و فراز و نشیبهای انقلاب علت اصلی پیروزیها بوده - یک ضرورت و اولویت مهم در سال جدید است.
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
دیدگاههای ۸ نامزد ائتلاف اصولگرایان درباره انتخابات هفتم اسفند
در همایش جمعیت ایثارگران مطرح شد دیدگاههای ۸ نامزد ائتلاف اصولگرایان درباره انتخابات هفتم اسفند شناسهٔ خبر 3562555 - یکشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸ ۴۳ سیاست > احزاب و تشکلها جمعی از نامزدهای ائتلاف اصولگرایان در جمع جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی دیدگاههای خود را درباره انتاولین سرمقاله روزنامه کیهان بعد از انتخابات هفتم اسفند
روی دیگر سکه مردمی هستند که با هر گرایش و عقیده ای جانانه در یکی از مهمترین بزنگاه های سیاسی کشورشان حاضر شدند این حضور بار سنگینی برای مردان سیاست ایجاد کرد که شاید به این زودی ها و به این سادگی ها نتوانند از عهده آن برآیندپارسینه حسین شمسیان در سرمقاله روزنامه کیهان هشتم اواکنش وزارت خارجه آمریکا به حماسه هفتم اسفند؛ تونر: نمی توانم درباره انتخابات ایران اظهار نظر کنم!!
به گزارش نیریمیز به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت خارجه آمریکا مارک تونر سخنگوی این وزارتخانه در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید آیا اظهار نظری درباره برگزاری انتخابات مجلس در ایران دارید گفت امیدواریم ایران انتخاباتش را به گونه ای برگزار کند که نه تنها مطابق معیارهای بین ا7 توهم شکست آور درباره انتخابات 7 اسفند
مچ دست مان شاید کمی خسته شود با نوشتن دهها اسم ولی بهتر از آن است که روح مان برای سال ها خسته و فرسوده شود مچ دست مان شاید کمی خسته شود با نوشتن ده ها اسم ولی بهتر از آن است که روح مان برای سال ها خسته و فرسوده شود 7 اسفند به سرعت از راه می رسد و نگرانی ها از نتیجه انتخابات وانتخابات هفتم اسفند آزمون بزرگی برای کشور است/ اتفاق نظر تمام مسئولان برای ایجاد فضای تنفسی جدید اقتصادی
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتخابات هفتم اسفند آزمون بزرگی برای کشور است گفت تمام مسئولان معتقد به ایجاد فضای تنفسی جدید اقتصادی هستند تا کشور در تمام ابعاد توسعه پیدا کند به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که به شهر مقدس قم سمتولدین قبل از هفتم اسفند سال ۷۶ واجد شرایط حضور در انتخابات هستند
متولدین قبل از هفتم اسفند سال ۷۶ واجد شرایط حضور در انتخابات هستند متولدین روز 7 اسفند ماه سال 1376 و قبل از آن میتوانند با حضور در شعب اخذ رای نخستین حضور خود در انتخابات را به ثبت برسانند به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ستاد انتخابات کشور اطلاعیه شماره 24اصغرزاده: مردم ایران قدر فرصت طلائی انتخابات هفتم اسفند را می دانند
یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت انتخابات در تاریخ معاصر ایران نقش یک موتور محرکه را دارد که همه مردم از این فرصت طلائی برای مشارکت استفاده کرده و قدر آن را می دانند ابراهیم اصغرزاده در دومین همایش اصلاح طلبان استان البرز در سالن اجتماعات گلشهر کرج افزود در انتخابات 7 اسفند همه ایفارس گزارش میدهد شور و شوق مردم ازنا برای حضور در انتخابات هفتم اسفند
فارس گزارش میدهدشور و شوق مردم ازنا برای حضور در انتخابات هفتم اسفندفارس از نظرات و دیدگاههای مردم شهرستان ازنا برای حضور در انتخابات هفتم اسفند ماه گزارش میدهد به گزارش خبرگزاری فارس از ازنا در آستانه انتخابات چند تن از مردم شهرستان ازنا در گفتوگو با خبرنگار فارس در مباحضور پرشور در انتخابات هفتم اسفند، یک روز تاریخی را در تقویم انقلاب اسلامی رقم بزنید
صفحه خبر بخش خبری آیت الله هاشمی رفسنجانی در بیانیه انتخاباتی خویش انتخابات هفتم اسفند را یکی از فرصت های بسیار گرانقدر برای جلوگیری از نهادینه شدن تندروی های سیاسی و افراط کاری های دینی در جامعه دانست آیت الله هاشمی رفسنجانی همچنین از همه مردم عزیز در سراسر کشور درخواست کردحضور پر شور مردم شهرستان جوانرود در انتخابات هفتم اسفند ماه+ تصاویر
گوشه هایی از شور انتخاباتی وحضور پرشور اقشار مختلف مردم شهرستان جوانرود در پای صندوقهای رای انتخابات هفتم اسفند ماه به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد به نقل از جوانرود هه وال اقشار مختلف مردم شهرستان جوانرود با حضورپر شور خود در پای صندوقهای رای انتخابات هفتم اسفند ماه بار دیگر ح-
گوناگون
پربازدیدترینها