واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: اقتصاد مبتنی بردانش موتور اصلی ایجاد رشد اقتصادی تاكید برنامه ششم براصلاح نظام آموزشی ، افزایش سهم فناوری اطلاعات از اقتصاد ملی و حمایت از پژوهش شرایط مناسبی را برای رسیدن به رشد اقتصادی پایدارو ایجاد فرصت های شغلی فراهم می كند.
۱۳۹۴ يکشنبه ۹ اسفند ساعت 11:36
به گزارش خبرگزاری پانا ،هادی سیاری ، رییس انجمن كسب و كار ایران طی گفت و گویی درباره فرصت ها و تهدید های پیش روی فعالان اقتصادی در پسا تحریم و نقش مدیران مهارت آموخته در بهبود محیط كسب و كار كشور به محوریت اقتصاد دانش بنیان در برنامه ششم توسعه اشاره كرد و گفت: در اقتصاد دانش محور ، دانایی محرك اصلی رشد و ایجاد ثروت و اشتغال در فعالیت های اقتصادی است.
وی گفته های اخیر وزیر امور اقتصاد و دارایی در خصوص نقش دانش در بهبود مستمر محیط كسب و كار را بسیار با اهمیت برشمرد و اظهارداشت: همانطور كه طیب نیا اقتصاد مبتنی بر دانش را موتور اصلی ایجاد رشد اقتصادی و ثروت عنوان كرده و آن را بیش از عوامل سنتی نظیر كار و سرمابه موجب تولید می داند ، تاكید برنامه ششم براصلاح نظام آموزشی ، افزایش سهم فناوری اطلاعات از اقتصاد ملی و حمایت از پژوهش نیز شرایط مناسبی را برای رسیدن به رشد اقتصادی پایدارو ایجاد فرصت های شغلی فراهم می كند.
سیاری تاكید كرد: در این شرایط بهینه كسب و كار ، آموزش مدیرانی توانا نسبت به خلق فرصت های كسب و كار ومهارت آموزی سرمایه های انسانی توسط مجموعه های خصوصی كشور ، فرصتی بی نظیر را برای فعالان اقتصادی در پسا برجام رقم خواهدزد.
رییس مدرسه عالی كسب و كار ماهان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری دوره های DBA و MBA كاربردی مهارتی مدرسه كسب و كار ماهان در سال ٩٤، تصربح كرد: طراحی و تدوین ابن دوره ها علاوه بر ابنكه نیازهای اساسی كسب و كار فعالان اقتصادی و صنعتگران بخش خصوصی در دوره پسا تحریم را مرتفع می سازد، راهكاری هم برای معرفی بنگاه های تولیدی و تجاری كشور به اقتصاد جهانی است.
این فعال حوزه كسب و كار افزود: مدیران دانش آموخته با تحلیل درست از تاثیر كاهش قیمت نفت و نوسانات طلا و ارز و آزاد سازی پول های بلوكه شده بر اقتصاد كلان و مدیریت دربرقراری روابط بانكی ایران با جهان، می توانند هزبنه های سنگین مالی بنگاه های اقتصادی را كاهش داده و با تفكر استراتژیك دانش بنیان خود، تغییرات بازار را پیش بینی و نوسانات را مدیریت كنند.
وی در پایان با بیان ابنكه اگر مدیران بخش خصوصی قدرت خلق مزیت های رقابتی در بازارجهانی را نداشته باشند، فرصت های پیش آمده به تهدیدی برای اقتصاد تبدیل خواهد شد، تاكید كرد: آموزش مهارتی مدیران به حضور هوشمندانه آنها در عرصه اقتصاد منجر شده كه در انتها سبب تسربع در روندجهانی شدن برای توسعه پایدار كشور و بهره مندی از فرصت های اقتصادی و حفظ بقا می شود.
گفتنی است ثبت نام دوره های كاربردی مهارتی DBA و MBA مدرسه عالی كسب و كار ماهان از هشتم ماه جاری آغاز و تا ٢٠ اسفند ادامه دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]