واضح آرشیو وب فارسی:فارس: احمدی:
دانشگاهها باید به ایجاد فرصتهای ارتباط با صنعت اقدام کنند
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه دانشگاهها باید به ایجاد فرصتهای ارتباط با صنعت اقدام کنند، گفت: مسئولان پارکهای علم و فناوری عناصر اصلی در حوزه پژوهشی هستند، مسئولان به پژوهش به عنوان یک امر غیرهزینهای توجه کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، جلسه شورای سیاست گذاری معاونان پژوهش و فناوری منطقه 7 پژوهش و فناوری آموزش عالی کشور با حضور وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری، عبدالمجید مصلح رییس دانشگاه خلیج فارس، احمد عریان دبیر شورای سیاستگذاری معاونان پژوهش و فناوری منطقه 7 کشور در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.
در این مراسم وحید احمدی با تسلیت ایام فاطمیه در سخنانی ارتباط دانشگاه با صنعت را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: دانشگاهها باید به ایجاد فرصتهای ارتباط با صنعت اقدام کنند.
وی با بیان اینکه معاونان پژوهشی و مسئولان پارکهای علم و فناوری عناصر اصلی و تاثیرگذار در حوزه پژوهشی کشور هستند، به نقش اساسی پژوهش در خروج اروپا از بحران اقتصادی در سالهای گذشته پرداخت و گفت : مدیران و مسئولان ما به پژوهش باید به عنوان یک امر غیر هزینهای توجه داشته باشند.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم همچنین خواستار اصلاح هرم علمی کشور به خصوص در بخش تحصیلات تکمیلی شد تا به این ترتیب شاهد ارتقای پژوهش و فناوری در سطح دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور باشیم .
در ادامه این نشست احمد عریان دبیر شورای سیاستگذاری معاونان پژوهش و فناوری منطقه 7 کشور با اشاره به بحث آسیب شناسی راه اندازی رشته های مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری گفت: دانشگاه های ما از لحاظ کمی رشد مناسبی داشتهاند اما رشد آنها از لحاظ کیفی مناسب نیست.
وی افزود: اگر دورههای پسا دکتری راهاندازی شود 20 تا 30 درصد افزایش تولید علم خواهیم داشت.
مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس نیز در ابتدای این جلسه ضمن خوش آمد گویی و تسلیت ایام فاطمیه گفت: ما در دوره جدید که فعالیت خود را آغاز کردیم با تمرکز بر تهیه سند راهبردی دانشگاه، کارآفرینی، پژوهش و فناوری را سرلوحه کار خود قرار دادیم.
وی با اشاره به سند چشمانداز دانشگاه افزود: اهداف کلان دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری در چهار محور ساماندهی نظام مدیریت پژوهش و فناوری و افزایش کارآمدی آن، ثروت آفرینی و ارتقای ظرفیت ایجاد ثروت از دانش، ارتقای مستمر کمیت و کیفیت فعالیتهای پژوهشی و فناورانه و ایجاد شبکه ارزش آفرینی بر مبنای اقتصاد دانش بنیان خلاصه میشود.
رئیس دانشگاه خلیج فارس ادامه داد: ساماندهی و یکپارچه سازی فعالیت سازمان انتشارات دانشگاه برای چاپ دو عنوان مجله انگلیسی زبان، یک مجله فارسی زبان و کتب، استفاده از ظرفیت محققان سایر دانشگاهها و مراکز پژوهشی برای چاپ کتب، برگزاری کارگاههای علمی توان افزایی برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان، راه اندازی ژورنال کلاب توسط تیمهای تحقیقاتی و تقویت زیرساختهای کتابخانه از جمله اقدامات انجام شده در حوزه ارتقای مستمر کمیت و کیفیت فعالیتهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه خلیج فارس است.
94/12/07 - 11:28
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]