واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز: انتخابات جلوه مردم سالاری دینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دعوت از اقشار مختلف مردم برای حضور پر شور در پای صندوق های رای و رقم زدن حماسه هفتم اسفند، بیان داشت: انتخابات جلوه مردم سالاری دینی است و در برهه های مختلف این مردم سالاری دینی در جامعه ما با برگزاری انتخابات نمود یافته است.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۵ اسفند ساعت 22:23
به گزارش خبرنگار پانا فارس، محمد هادی ایمانیه افزود: ما افتخار می کنیم که در نظام اسلامی حتی در بحرانی ترین سال های جنگ و انقلاب، انتخابات تعطیل نشد و در اساسی ترین و مهمترین امور حاکمیتی مانند ایجاد قانون اساسی، انتخاب رهبری یا تدوین قوانین جاری کشور از انتخابات برای تعیین نظر مردم بهره گرفته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: مردم سالاری دینی ساز و کارهایی دارد که از جمله آن همین برگزاری انتخابات است، در نظام مردم سالار دینی تصمیم گیری ها برگرفته از اسلام و شرع مقدس و مبتنی بر نظر و رای مردم است، این موضوع افتخاری برای جمهوری اسلامی است که توانسته در همه این سال ها در مهمترین تصمیم گیری های سیاسی و اجتماعی از نظر مردم استفاده کند و منطبق با رای و نظر مردم تصمیم گیری کند.
وی گفت: بزرگترین نقصانی که در برخی از کشورهای همسایه ما وجود دارد همین است که برای آنها نظر و رای مردم اولویت نخست نیست و آن ها تا کنون نتوانسته اند حتی یک مورد از انتخاباتی که ما برگزار می کنیم را برگزار کنند.
ایمانیه بیان کرد: این ویژگی نظام دیکتاتوری است که از رای و نظر مردم دوری کند اما نظام اسلامی که مبتنی بر جمهوریت و اسلامیت است و امام (ره) بنیان آن را نهادند، هم بر جمهوریت و هم بر اسلامیت تاکید دارد و انتخابات جلوه جمهوریت نظام اسلامی است .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: ما حتی در سال های دفاع مقدس در زیر بمباران ها و در اوج تحریم ها انتخابات را فراموش نکردیم و آن را تداوم بخشیدیم، این موضوع گوشزدی به کشورهایی است که ادعای دمکراسی، آزادی و بهره گیری از نظر مردم را دارند .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان اصلی انقلاب و نظام اسلامی است و بهتر این است که نمایندگانی از طیف های مختلف اجتماعی در آن حضور داشته باشند، حوزه سلامت نیز از جمله حوزه هایی است که لازم است در مجلس شورای اسلامی دارای نمایندگانی متعهد و بصیر و متخصص باشد .
ایمانیه بیان کرد: انتخاب نامزدهای آشنا به حوزه سلامت این فرصت را فراهم می کند که کسانی که درد محرومیت و درد مردم در مناطق محروم را چشیده اند و می دانند نقصان در کار سلامت چه مصایبی را به بار می آورد به مجلس راه یابند.
وی ادامه داد: کسی که مشکلات حوزه سلامت را می داند اگر در مجلس حضور داشته باشد در مقابل تصویب بودجه های این حوزه مقاومت نخواهد کرد بلکه برای مصوب شدن آن تلاش می کند.
ایمانیه بیان داشت: تصویب بودجه بهتر در حوزه سلامت و انجام کار کارشناسی دراین حوزه به این می انجامد که ما خدمات سلامت را در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته بهتر و بیشتر اشاعه دهیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]